7. Tyrolské sýrové knedlíčky (jemné žemlové knedlíčky se třemi druhy sýrů včetně sp, Graukaese) přelité rozpuštěným máslem s parmazánem, teplé špekové zelí
Hrachová s klobásou a smaženými chlebovými krutony
Hrachová s klobásou a smaženými chlebovými krutony
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Tradiční čivab-čiči servírované s hořčičnou omáčkou a brambory mačkanými s máslem a petrželkou, zdobené červenou cibulkou
3. Pomalu dušená hovězí tabulová špička na česneku servírovaná se silnou přírodní šťávou a bramborovým točem plněným špenátem
4. 150g Kousky kuřecích prsíček servírovaných s klobásou, paprikou a cibulkou na jehle, servírované s hranolky a silnou vlastní šťávou, pikantní majonéza
5. 150g Filírovaná vepřová panenka servírovaná na italském rizotu připravovaném s rajčaty, smetanou, máslem a bazalkovým pestem, zdobená hoblinkami sýra pecorino a zeleninovými klíčky
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, cibulkou, papričkami jalapenos, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
7. Smažené sýrové kuličky s jalapenos servírované na mixu listových saltů s čerstvou zeleninou a koktejlovou zálivkou
8. Menu
9. 180g Tradiční čivab-čiči servírované s hořčičnou omáčkou a brambory mačkanými máslem a petrželkou, zdobené červenou cibulkou
ZVÝHODNĚNÉ MENU 2: Kachní vývar se zeleninou a nudlemi + Táborská bašta – vepřová pečeně, uzená krkovice, opečená klobása, červené a bílé zelí, variace knedlíků