Pikantní zelná s klobásou a brambory, zdobená zakysanou smetanou
Pikantní zelná s klobásou a brambory, zdobená zakysanou smetanou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Smažený holandský řízek připravovaný z krůtího a vepřového masa a sýru čedar, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a sladkokyselým salátkem z rajčat ledového salátu a červené cibulky ve sladkokyselém nálevu
3. 150g Španělský ptáček připravovaný z vepřové kotlety, nadívaný slaninou, klobásou, vajíčkem, cibulkou a nakládanou okurkou, servírovaný se silnou vlastní šťávou a pečenou jasmínovou rýží
4. Přes noc připravované trhané hovězí maso servírované s bramborovo karotkovým pyré a silnou vlastní š´távou
5. 150g Filet z tresky šedé balený ve slanině, servírovaný na perličkovém cous-cousu s restovanou zeleninou a bylinkovým pestem, holandská omáčka
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, papričkami jalapenos, cibulkou, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
7. Grilovaný hermelín nadívaný sušenými rajčaty a rukolou servírovaný na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a medovo-citrónovou zálivkou, rozpečený bylinkový toust
8. Menu
9. 180g Smažený holandský řízek připravovaný z krůtího a vepřového masa a sýru čedar, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a sladkokyselým salátkem z rajčat ledového salátu a červené cibulky ve sladkokyselém nálevu
5. Čtvrtka do zlatova pomalu pečené svatomartinské husy s domácími bramborovými a žemlovými knedlíky, s červeným švestkovým zelím, husí jus a smaženou cibulkou
1. Svatomartinská husí čtvrtka, variace zelí a knedlíků, smažená cibulka (brusinkové červené zelí, bílé zelí s vypraženou slaninkou, houskový a bramborový knedlík)
3. 2. PEČENÁ KRKOVICE NA DIVOKO, přes noc pečená krkovice v divokém koření, uzeným špekem a bílým vínem, dušené červené zelí, domácí bramborový knedlík 137910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: WELLINGTON Z VEPŘOVÉ PANENKY, vepřová panenka balená v listovém těstě se sušenou šunkou a restovanými žampiony, bramborová kaše, demi glace 137910