2. Dozlatova pečená vepřová plec s křupavou kůží na cibulce a česneku po selsku servírovaná se silnou vlasní šťávou, bílým zelím a bramborovým knedlíkem
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu se slaninou a nakládanou okurkou po znojemsku
4. servírované s jasmínovou rýží
5. 150g Kousky kuřecích prsíček balené ve slanině servírované s červenou cibulkou, cuketou a paprikou na
6. jehle, podávané se silnou přírodní šťávou, pečenými brambory ve slupce a hořčičnou majonézou
7. 150g Smažené řízečky z vepřové panenky v parmezánové strouhance servírované s jemnou bramborovou
8. kaší maštěnou máslem a malým mixem listových salátů
9. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
10. Linguinne prohozené s nakládaným tuňákem, čerstvým chilli, sušenými rajčátky, olivami a citrónovou kůrou, zdobené rukolou a parmezánem
11. Menu
12. Dozlatova pečená vepřová plec s křupavou kůží na cibulce a česneku po selsku servírovaná se silnou vlasní šťávou, bílým zelím a bramborovým knedlíkem
1. Filet z čerstvého pstruha z Mlýnů s parmazánovým šodó, ragú z fermentovaných bio ředkviček a hostínského chřestu a opečené brambůrky grenaille 34712
4. 3. TRHANÉ KRŮTÍ MASO NA SALÁTU SE SMAŽENOU HLÍVOU, pečená krůta v pikantní marinádě, trhaná na salátu s čerstvou zeleninou a smaženou hlívou, pečivo, pikantní majonéza 137910