Polévka z uzených žeber s brambory, kroupami a majoránkou
Polévka z uzených žeber s brambory, kroupami a majoránkou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Sekaný řízek s kapustou a sýrem servírovaný s jemnou bramborovou kaší a malým míchaným salátkem
3. Pomalu pečené krůtí výpečky servírované se smetanovým špenátem, bramborovým knedlíkem a
4. silnou vlastní šťávou
5. Grilovaný steak z vepřové kotlety zdobený sázeným vajíčkem se slaninou, servírovaný s hořčičnou omáčkou, hranolky
6. Mexické buritto nadívané dvěma druhy sýra, rýží a kousky krůtích prsíček připravovaných s kukuřicí, paprikou, čerstvým chilli a červenými fazolemi v rajčatové omáčce, podávané s malým mixem
7. listových salátů a dipem ze zakysané smetany
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Alspský kynutý knedlík
10. Menu
11. 180g Sekaný řízek s kapustou a sýrem servírovaný s jemnou bramborovou kaší a malým míchaným salátkem
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: WOK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ s bambusovými výhonky, karotkou, bílým zelím, a praženými arašídy, pečená jasmínová rýže s koriandrem (bez lepku) 7891012