Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a tyrolským játrovým knedlíčkem
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a tyrolským játrovým knedlíčkem
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko na kořenové zelenině, paprikách, žampiónech, červeném víně a divokém koření, servírované s bramborou mačkanou s máslem a petrželkou
3. Uzená kýta servírovaná v čerstvém bramboráku se sladko-kyselým bílým zelím a silnou přírodní šťávou
4. 150g Pomalu dušené nudličky z hovězí kýty připravované v silném cibulovém základu s hrubozrnnou hořčicí,
5. servírované se silnou vlastní šťávou zjemněnou smetanou a jasmínovou rýží
6. 150g Cesar burger připravovaný z filírovaného krůtího prsíčka servírovaného v rozpečené sezamové bulce nadívané trhanými listy salátů, cesar zálivkou, slaninou a parmezánem, podávaný s hranolky
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem z modrou plísní na smetanovém základu
8. Smažený hermelín nadívaný sušenými rajčátky a rukolou, servírovaný na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a medovo-citronovou zálivkou, bagetka
9. Menu
10. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko na kořenové zelenině, paprikách, žampiónech, červeném víně a divokém koření, servírované s bramborou mačkanou s máslem a petrželkou
5. Restovaná kuřecí játra na portském víně a čerstvé šalotce podávaná na variaci trhaných listových salátů s vinaigrette dresinkem a rozpečenou domácí bagetou