1. 150g Vepřová játra na cibulce a slanině s přírodní omáčkou, dušená rýže 1
2. 130g Vepřová roláda z krkovice - plněná slaninou, vajíčkem a klobásou, zapečený smetanový brambor s petrželkou a pažitkou, se sýrem a bešamelem, mrkvový salát s ananasem 137
3. 300g "Pocket wrap" - smažené kuřecí v XXL tortille s cibulovými kroužky, salátkem, slaninou, okurkou, BBQ dresink, pečený americký brambor 137
4. 350g Těstovinový kus-kus s grilovanou středomořskou zeleninou s bylinkami, kuřecí nudličky z prsíček, sýr parmazán, rukola 17
2. 180g Smažený mletý řízek nadívaný goudou, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a řezaným okurkovým salátem
3. 150g Pomalu dušené hovězí roštěnky servírované se silnou vlastní šťávou s hřiby a tymiánem servírované s
4. jamínovou rýží
5. 150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži servírované na perličkovém cous-cousu připravovaném s restovanou zeleninou a drcenými rajčaty, zdobené rukolou a parmezánem
6. Pomalu dušené jelení tyrolské ragú s brusinkami a červeným vínem servírované s červeným zelím a
7. špeclemi
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, cibulkou, kozími rohy, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Tagliatelle prohozené se smetanovou omáčkou s pórkem, česnekem, chřestem a gorgonzolou, zdobené
10. rukolou
11. Menu
12. 180g Smažený mletý řízek nadívaný goudou, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a řezaným okurkovým salátem
4. 3. KOPROVÁ OMÁČKA z hovězí květové špičky, tažená přes noc v silném cibulovém základu s koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem 1379
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISOTTO S KREVETAMI A CUKETOU z rýže Arborio, zjemněné smetanou a máslem, ochucené sýrem Grana Padano (bez lepku) 479
4. 3. POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE NA DIVOKO v bílém víně, špeku a divokém koření, restovaný hrášek na másle, pečené kmínové brambory ve slupce, přírodní omáčka (bez lepku) 71011