2. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu servírované s tradiční koprovou omáčkou
3. zjemněnou smetanou, vajíčkem a houskovým knedlíkem
4. Do zlatova pečená vepřová krkovička servírovaná s dušenou karotkou na sladko-kyselo, silnou vlastní šťávou a bramborem mačkaným s jarní cibulkou
5. 150g Kapsičky z kuřecích prsíček nadívané slaninou a papričkami jalapenos, gratinované goudou a sýrem s
6. modrou plísní, servírované se sýrovo-smetanovou omáčkou a hranolky
7. 150g Filírovaná grilovaná vepřová panenka balená ve slanině, servírovaná na špagetách prohozenými s kousky cuket, lilků a pestem ze sušených rajčátek, zdobená rukolou a parmezánem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, kukuřicí, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Mix listových salátů s čerstvou zeleninou, mladými brambůrky, zelenými fazolkami, červenou cibulkou, zálivkou z hrubozrnné hořčice a majonézy, zdobený zastřeným vajíčkem a slaninovými chipsy
10. Menu
11. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu servírované s tradiční koprovou omáčkou
12. zjemněnou smetanou, vajíčkem a houskovým knedlíkem
ZVÝHODNĚNÉ DENNÍ MENU Kuřecí vývar s nudlemi, masem a zeleninou Irský hovězí krk (Chuck-Roll) přes noc tažený, na červeném víně s kořenovou zeleninou, jemná domácí bramborová kaše MENU1 175, 00
Kuřecí vývar s nudlemi, masem a zeleninou Pečené kuřecí stehno po staročesku, rýže MENU2 156, 00
Polévka
Polévky Kuřecí vývar s nudlemi, masem a zeleninou 35, 00
Pórková polévka 35, 00
Hlavní chod
1. Polední menu
2. 220g Hovězí steak s hříbkovou omáčkou, hranolky