2. 150g Do zlatova pečená uzená kýta servírovaná se silnou vlastní šťávou, smetanovým špenátem a smaženými bramborovými krokety
3. 180g Čivab-čiči servírované se šťouchanými brambory s máslem a petrželkou, zdobené hořčicí a červenou
4. cibulkou
5. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu se slaninou a vajíčkem po štěpánsku servírované s rýží
6. 150g Filírované kuřecí prsíčko pečené na kůži servírované s čedarovou omáčkou a kořeněnými hranolky, zdobené papričkami jalapenos
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Linguinne all amatriciana připravované s omáčkou z drcených rajčat, červeného vína, česneku a bylinek, zdobené opečenou slaninou a hoblinkami sýra pecorino
9. Menu
10. 150g Do zlatova pečená uzená kýta servírovaná se silnou vlastní šťávou, smetanovým špenátem a smaženými bramborovými krokety