jihočeská česnečka s brambory, cibulkou, sýrem a smaženými chlebovými krutony
Polévka
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety a kuřecích prsou servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. 150g Pomalu dušená hovězí špikovaná kýta v silném zeleninovém základu servírované se svíčkovou na
4. smetaně a houskovým knedlíkem, zdobená šlehačkou a brusinkami
5. Lasagne gratinované s bešamelem, mozzarellou, goudou a tradičním boloňským ragú připravovaným s
6. kořenovou zeleninou drcenými rajčaty a červeným vínem,
7. 180g Hovězí burger s čedarem a opečenou slaninou, servírovaný v rozpečené sezamové bulce nadívané čerstvou zeleninou, hořčičnou majonézou, bbq omáčkou a cibulovými kroužky servírovaný s hranolky a salátkem coleslaw
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Pečený květák připravovaný v krémové kešu omáčce s kokosovým mlékem, kari a zázvorem, servírovaný s rýží basmati, zdobený opraženou cizrnou
10. Menu
11. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety a kuřecích prsou servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KOSTKY NA ČESNEKU pomalu tažené v cibuli a česneku, dušený listový špenát zjemněný smetanou, podávané s bramborovými knedlíky 137910
4. 3. KUŘE NA DIVOKO S UZENÝM ŠPEKEM a divokým kořením, pečené v bílém víně, podávané s pečenou Jasmínovou rýží a malým zelným salátem (bez lepku) 37910