Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Tradiční gulášová s masem a brambory
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s jemnou bramborovou kaší
4. Pomalu dušené kostky z hovězího hrudí v silném cibulovém základu připravované na barevném pepři zjemněné smetanou, servírované s rýž í
5. Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu s kořenovou zeleninou, slaninou, rajčatovým protlakem, paprikou, rajčaty a žampióny po cikánsku servírované se špekovým knedlíkem
6. Dozlatova pečená uzená krkovička servírované se sladkokyselým bílým zelím, silnou vlastní šťávou a bramboráčky zdobené smaženou cibulkou
7. Halušky připravované s brynzou, zdobené slaninovými škvarečky a jarní cibulkou
8. Špagety aglio olio s čerstvým chilli, česnekem a parmezánem
9. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu
10. Švestkové bramborové knedle obalované v máku s cukrem, přelité máslem, servírované s omáčkou z jogurtu, zakysané smetany a skořice
11. Nakládaný tuňák servírovaný na těstovinovém salátu, připravovaném s trhanými listy salátu, čerstvou zeleninou, fazolemi, kukuřicí a koktejlovou omáčkou zdobený vařeným vajíčkem, bagetka