Jihočeská kulajda s koprem, hříbky, brambory a vajíčkem
Jihočeská kulajda s koprem, hříbky, brambory a vajíčkem
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Přírodní sekaný bifteček, servírovaný s jemnou bramborovou kaší, zdobený bylinkovým olejem s červenou cibulkou a petrželkou, malý mix listových salátů
3. Červené fazole připravované s klobásou a drcenými rajčaty po mexicku, servírované s rozpečeným
4. cibulovým chlebem
5. 150g Restované nudličky z hovězí kýty připravované s žampióny, kapary a nakládanými okurkami na způsob
6. stroganoff, servírované s jasmínovou rýží
7. 150g Fish and chips připravované z tresky šedé, smažené v pivním těstíčku, servírované s hranolky a citrónovou majonézou
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní,
9. na smetanovém základu
10. Plněné meruňkové knedle přelité máslem, servírované s omáčkou připravovanou z jogurtu, zakysané smetany a skořice
11. Menu
12. 180g Přírodní sekaný bifteček, servírovaný s jemnou bramborovou kaší, zdobený bylinkovým olejem s červenou cibulkou a petrželkou, malý mix listových salátů
4. 3. KOPROVÁ OMÁČKA z hovězí květové špičky, tažená přes noc v silném cibulovém základu s koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem 1379