Restaurace Zvon

České Budějovice

Kontakty

11:00 - 14:00

Kde nás najdete

Dnešní polední menu 14.06.2021

Polévka

Jihočeská bramboračka s lesními houbami a čerstvou kapustou
0 45,-Kč

Hlavní chod

1. Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným lišovským bokem s kysaným zelím a smaženou vídeňskou cibulkou
0 128,-Kč
2. V bylinkové strouhance smažený sýr gouda s petrželkovými bramborami s domácí tatarskou omáčkou
0 136,-Kč
3. Kuřecí prso sous vide na těstovinovém salátu s čerstvou zeleninou s polníčkem, ředkvičkami a pečenou cizrnou
0 136,-Kč
4. Smetanové rizoto z Arborio rýže s houbovým ragů, čerstvou rukolou s plátky sýru Grana Padano
0 146,-Kč
5. Roastbeef pečený na medium se šlehanou máslovou bramborovou kaší se silnou hovězí demi glacé omáčkou
0 187,-Kč
6. Domácí zázvorová limonáda s listem čerstvé máty
0 28,-Kč

Nejčastější jídla

8x 6. Domácí zázvorová limonáda s listem čerstvé máty
5x 5. Domácí zázvorová limonáda s listem čerstvé máty
5x 5. Domácí ledový čaj s třtinovým cukrem a čerstvou mátou
3x 6. Domácí ledový čaj s třtinovým cukrem a čerstvou mátou
2x 4. Domácí zázvorová limonáda s listem čerstvé máty
2x 1. Hovězí burger „naháč“ zapečený se sýrem cheddar s domácími americkými bramborami, rukolovým salátkem s výhonky červeného zelí a dresinkem Vinaigrette
2x 2. Dozlatova pečená kostka libového vepřového boku s čerstvým křenem, hořčicí, beraními rohy a čerstvým kmínovým chlebem
2x 1. Mysletínská jehněčí kýta na čerstvém rozmarýnu a kořenové zelenině se smetanovým špenátem a šťouchaným bramborem s mladým pórkem
2x 1. Pomalu pečená mysletínská jehněčí plec a kýta na čerstvém rozmarýnu a kořenové zelenině s opečeným farmářským bramborem
2x 3. Čokoládový fondán s omáčkou z višní a červeného vína s domácí tvarohovou zmrzlinou
2x 2. Čerstvý filet mořské štiky pošírovaný v bylinkovém másle a čerstvém kopru s lehkým bramborovým salátem se selským jogurtem, ředkvičkami a rukolou
2x 1. Domácí paštika z husích jater v krustě z pečené řepy s jablkových chutney s rozpečenou domácí bagetkou
2x 2. Mysletínský sekaný jehněčí steak na grilovaném zeleném chřestu s rozmarýnovým demi glacé s opečeným farmářským bramborem ve slupce
2x 3. Koláč z čerstvé rebarbory a lineckého těsta se sorbetem z lesního ovoce
2x 2. Pomalu pečené hovězí žebro s omáčkou z portského vína s máslovou bramborovou kaší a pastiňákovými chipsy
2x 3. Cheesecake z čerstvých jahod s vanilkovou omáčkou s domácí tvarohovou zmrzlinou
2x 3. Smažené kotletky z mysletínského jehněčího s domácím vídeňským bramborovým salátem