Tradiční boršč připravovaný s masem, brambory, kořenovou zeleninou a červenou řepou, zdobený zakysanou smetanou
Tradiční boršč připravovaný s masem, brambory, kořenovou zeleninou a červenou řepou, zdobený zakysanou smetanou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Tradiční čivab-čiči servírované s hořčičnou omáčkou a brambory mačkanými s máslem a petrželkou, zdobené cibulkou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí servírované se sladkokyselou křenovou omáčkou zjemněnou smetanou a karlovarským knedlíkem
4. 150g Filírované kuřecí prso servírované s kořeněnými hranolky a čedarovou omáčkou zdobené papričkami jalapeňos
5. 150g Mexické buritto nadívané restovanými kousky krůtích prsíček s drcenými rajčaty, čerstvým chilli, paprikami, červenými fazolemi a kulatozrnnou rýží, gratinované goudou, servírované s dipem se zakysané smetany a mixem listových
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
7. Vege burger připravovaný z hlívy ústřičné smažené v cornflakes strouhance, servírované v rozpečené černé bulce nadívané čerstvou zeleninou a česnekovou majonézou s petrželkou, podávaný s pečenými brambory a batáty ve slupce a salá
8. Menu
9. 180g Tradiční čivab-čiči servírované s hořčičnou omáčkou a brambory mačkanými s máslem a petrželkou, zdobené cibulkou