Domácí uzená krkovička - studená uzená 12 hodin na buku a švestce) na prkně - hořčice, okurky, červená cibulka a chléb
Polévka
Jihočeská KULAJDA s koprem, houbami a vajíčkem
Hlavní chod
1. Moravský libový vepřový vrabec na tmavém ležáku s česnekm, naše domácí bramborové drbáky, dušené bílé zelí, osmažená zlatavá cibulka
2. Pečené kuřecí stehno na medu s francouzskou dijonskou hořčicí a tymiánem s omáčkou, dušená rýže
3. Smažený šťavnatý řízek z vepřové krkovice, citron, vařený brambor s petrželkou a máslo, kyselé okurky / nebo domácí bramborový salát s lehkou majonézou
4. Kuřecí prsíčka na roštu se sýrem Hermelín a brusinkami, polníček, hranolky, naše domácí tatarská omáčka, barevný listový salátek
5. Dukátky z vepřové panenky na roštu, pepřová jemně smetanová omáčka s brandy, naše domácí bramboráčky / nebo hranolky, barevný listový salátek