Potrefená husa České Budějovice

České Budějovice

Kontakty

11:00 - 14:00

Kde nás najdete

Dnešní polední menu 20.04.2024

Nejčastější jídla

7x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězího masa, plněný slaninou, kyselou okurkou, cibulí, vejcem a hořčicí, pečená rýže, malý zelný salát (bez lepku) 37910
6x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM připraveným v BBQ omáčce, zapečený se sýrem Cheddar, červenou cibulí a papričkami Jalapenos, steakové hranolky, pikantní majonéza 137910
5x Hráškový krém s krutony 1679
5x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S VEPŘOVOU PANENKOU v krémové omáčce s lesními houbami, tymiánem a cherry tomaty, zdobené salátem rukola 1379
4x 4. 3. SMAŽENÝ SEDLČANSKÝ HERMELÍN v sezamové strouhance, podávaný s bramborovou kaší a malým salátkem Coleslaw 1371011
4x 2. 1. ZAPEČENÉ KUŘECÍ PRSO šunkou a sýrem, restované fazolky, pečené brambory, přírodní omáčka, naše tatarská omáčka (bez lepku) 37910
4x 2. 1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA podávaná s restovanou cukrovou kukuřicí se slaninou, pečené americké brambory, česnekový dip (bez lepku) 7
4x 4. 3. BRAMBORÁK S UZENÝM MASEM A LIŠKAMI, krémová lišková omáčka s restovaným pórkem a bílým vínem 1379
4x Selská s bramborami 1679
4x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ANGLICKÝ ROASTBEEF pečený v dijonské hořčici a červeném víně, pečené nové brambůrky, česneková majonéza, omáčka z červeného vína (bez lepku) 37910
4x 2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v mandlové strouhance, bramborová kaše se smetanou a máslem, malý rajčatový salát s červenou cibulkou 1379
4x 2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA V TERIYAKI OMÁČCE se sezamem, restovaná asijská zelenina, pečená Jasmínová rýže s mladou cibulkou (bez lepku) 3791011
4x 2. 1. SMAŽENÁ KRŮTÍ PRSA v sýrové strouhance, bramborová kaše, malý salát Coleslaw 137910
3x 4. 3. SMAŽENÉ ŽAMPIONY s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 13710
3x 2. 1. TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, CHEDDAREM A ZELNÝM SALÁTEM s česnekovým dipem, smažené hranolky, česneková majonéza, malý zeleninový salátek 137910
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ BURGER SE SLANINOU v brioškové housce s karamelizovanou cibulí a sýrem Niva, smažené hranolky, uzená majonéza 13791011
3x 4. 3. SMAŽENÉ STRIPSY V SEZAMOVÉ STROUHANCE, variace sezónních salátů, pečivo, uzená majonéza 1371011
3x Uzená česnečka s luštěninami 137910
3x 3. 2. PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLÍNKO BEZ KOSTI s česnekem, cibulí a kmínem, dušený špenát, bramborový knedlík 1379
3x 3. 2. VEPŘOVÉ „GYROS“ NUDLIČKY, restované nudličky z vepřové kýty, sypané červenou cibulkou, zeleninový salát, smažené hranolky, omáčka Tzatziki (bez lepku) 7910
3x 4. 3. SELSKÝ SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v corn flakes, variace listových salátů s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami, hořčicový dresink, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 13710
3x 3. 2. TĚSTOVINY TORTTELONI S VEPŘOVÝM MASEM v krémové omáčce s uzeným špekem, pažitkou a česnekem, sypané strouhaným sýrem Gran Moravia 137910
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ TOP BLADE pomalu tažený v omáčce demi glace, podávaný na celerovém pyré, karamelizované stříbrné cibulky se slaninou a houbami (bez lepku) 7910
3x 2. 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU gratinovaný restovanou zeleninou s klobásou a sýrem Cheddar, pečené brambory ve slupce s grilovacím kořením, Jalapeno majonéza (bez lepku) 7910
3x 4. 3. SMAŽENÉ RŮŽIČKY KVĚTÁKU podávané s vařenými petrželovými bramborami přelité máslem, naše tatarská omáčka 1379
3x 4. 3. TĚSTOVINY TAGLIATELLE S KUŘECÍM MASEM a citrónovou krémovou omáčkou zjemněnou smetanou, strouhaný sýr Grana Padano 13710
3x 3. 2. CHILLI CON CARNE Z HOVĚZÍHO MASA s červenými fazolemi, připravené na kořenové zelenině s rajčaty, podávané s pečenou Jasmínovou rýží (bez lepku) 3710
3x 4. 3. HOUBOVÉ RAGÚ NA SMETANĚ s čerstvým koprem, u nás připravený žemlový knedlík, smažená cibulka 13710
3x 4. 3. ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY S HOUBOVOU OMÁČKOU u nás připravené knedlíky s uzeným špekem a bylinkami s krémovou omáčkou z lesních hub 1379
3x 2. 1. BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM A SUŠENÝMI RAJČATY v krémové omáčce s čerstvým špenátem, hoblinky sýru Gran Moravia 1379
3x 3. 2. ŠVÉDSKÉ MASOVÉ KULIČKY podávané s přírodní vepřovou omáčkou zjemněnou smetanou, smažené bramborové hranolky, brusinky (bez lepku) 37910
3x 3. 2. SMAŽENÝ KARBANÁTEK z vepřového masa, bramborová kaše s máslem, kyselá okurka 137910
3x 2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK SE SÝREM EMENTÁL, sušenou šunkou a čerstvou bazalkou, mléčná bramborová kaše s máslem, Coleslaw 137910
3x 3. 2. HOVĚZÍ GULÁŠ PO STAROČESKU z květové špičky se slaninou, bobkovým listem a červeným vínem, houskový knedlík 13710
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, restovaná baby karotka na medu, šťouchané brambory, přírodní omáčka (bez lepku) 3710
3x 2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, vídeňský bramborový salát se slaninou, dijonskou hořčicí a vinným octem, citrón 137
3x 3. 2. KOPROVÁ OMÁČKA z hovězí květové špičky, tažená přes noc v silném cibulovém základu s koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem 1379
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, pečená falešná telecí svíčková na kořenové zelenině, zjemněná smetanou, u nás připravený karlovarský knedlík, brusinky 137910
3x 4. 3. ROZPEČENÝ HERMELÍN balený ve slanině, podávaný s vařenými restovanými bramborami, brusinky, malý listový salátek (bez lepku) 7910
3x 4. 3. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravený z vepřové plece, kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379
3x 4. 3. CMUNDA S TRHANÝM UZENÝM MASEM, u nás připravená cmunda, dušené červené zelí a trhaná uzená krkovice pečená v medu, vídeňská cibulka 137910
3x 3. 2. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY s restovanou zeleninou, rajčatovým protlakem a červeným vínem, Jasmínová rýže (bez lepku) 791012
3x Kapustová s vepřovým mletým masem 137910
3x 4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S BOLOŇSKÝM RAGÚ připravené z vepřového masa, kořenové zeleniny a drcených rajčat, hoblinky sýru Grana Padano 137910
2x Hovězí vývar se zeleninou a kapáním 137910
2x Gulášová s bramborami 17910
2x Kmínová s vejci, zeleninou a bramborami 13679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY SPAGHETTI S KACHNÍM MASEM, sušenými tomaty a mladou cibulkou, hoblinky sýru Grana Padano 137912
2x 3. 2. VEPŘOVÉ KUNG PAO s karotkou, zelím, cibulí, paprikami, praženými arašídy a sójovou omáčkou, pečená Jasmínová rýže ochucená kari kořením (bez lepku) 37910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ LÍČKA NA PEPŘI, dušená vepřová líčka se zeleným pepřem, zjemněné smetanou, pečené brambory Grenaille (bez lepku) 7910
2x 4. 3. CAESAR SALÁT S KUŘECÍM MASEM, trhané listy římského salátu s ančovičkovým dresinkem, krutony, slaninou, vejcem a plátky světlé bagety 137910
2x 2. 1. CORDON BLEU z vepřové pečeně, plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, okurkový salát 137910
2x Krém z pečeného pastiňáku s krutony 137910
2x 2. 1. BBQ KUŘECÍ PRSA filírovaná na restovaných zelených fazolkách, pečené americké brambory se slupkou, česnekový dip (bez lepku) 7
2x 2. 1. KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH, šťouchané brambory, krémové ragú s pórkem a žampiony, zelný salát (bez lepku) 7912
2x 4. 3. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa, pečený v pivu Staropramen, cibuli, česneku a kmínu, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 1379
2x 4. 3. SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO s hráškem, barevnými paprikami, mletou maďarskou paprikou, cibulí a česnekem, sypané strouhaným sýrem Eidam, kyselá okurka (bez lepku) 79
2x 4. 3. HRACHOVÁ KAŠE SE SMAŽENOU ŠUNKOU OD KOSTI ve vinném těstíčku, sázené vejce, kyselá okurka 137910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPÍZY Z VEPŘOVÉ PANENKY marinované v bylinkách, podávaný na zeleninovém salátu, rozpečeném pita chlebu a omáčce Tzatziki 1379
2x Krémová cibulačka s krutony 137910
2x Masový krém se zeleninou 13679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S UZENÝM LOSOSEM v krémové omáčce s čerstvým koprem, cherry tomaty a bílým vínem, zdobené salátem rukola 13710
2x špenátový krém s krutony 1679
2x 4. 3. TĚSTOVINY LASAGNE S BOLOŇSKÝM RAGÚ z vepřového masa, zapečené se sýrem a omáčkou bešamel, zelný salát 137910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S UZENÝM LOSOSEM u nás vyuzený čerstvý losos, v krémové omáčce s čerstvým koprem, cherry tomaty a bílým vínem, zdobené salátem rukola 134710
2x 2. 1. GRATINOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA SUŠENOU ŠUNKOU, SÝREM EMENTÁL a čerstvou bazalkou, bramborová kaše, přírodní omáčka, zelný salát (bez lepku) 7912
2x Kaldoun se zeleninou a hráškem 179
2x 2. 1. GRILOVANÝ PLÁTEK Z VEPŘOVÉHO HŘBETU NA ŠVESTKÁCH podávaný s pečenými bramborami s cibulí a slaninou, přírodní omáčka (bez lepku) 79
2x 2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA ve strouhance s majoránkou, mačkané brambory se smaženou cibulkou na sádle, naše tatarská omáčka 137910
2x 3. 2. RAJSKÁ OMÁČKA s masovými kuličkami, připravená na kořenové zelenině a drcených rajčatech, ochucená skořicí a citrónem, houskový knedlík 13710
2x 2. 1. GNOCCHI S KUŘECÍMI KOUSKY SE SÝREM GORGONZOLA, smetanové noky s restovaným kuřecím masem, sýrem s modrou plísní, mladou cibulkou, sušenými rajčaty a rukolou 137912
2x 3. 2. PEČENÁ UZENÁ KRKOVICE podávaná s dušeným smetanovým špenátem, u nás připravený bramborový knedlík, smažená cibulka na sádle 137910
2x Kulajda 179
2x 4. 3. ZAPEČENÉ FLEKY s restovaným uzeným masem na cibulce, s muškátovým oříškem, smetanou a vejci, kyselá okurka 13710
2x 4. 3. SMAŽENÝ KVĚTÁK ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými petrželovými bramborami a naší tatarskou omáčkou 13710
2x 4. 3. SMAŽENÝ SÝR EIDAM ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými bramborami sypanými petrželkou, naše tatarská omáčka 13710
2x Kulajda 137910
2x 2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA podávaná se zeleninou ratatouille a jemnou bramborovou kaší s máslem a mlékem, přírodní omáčka (bez lepku) 79
2x 4. 3. SELSKÝ SALÁT s kuřecími stripsy smaženými v kukuřičné strouhance, variace listových salátů s čerstvou zeleninou, plátky bagety, sweet chilli omáčka 137
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÉMOVÉ BRAMBOROVÉ NOKY S PANENKOU, pečenými houbami, Baby špenátem a česnekem, parmazán 1379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STEAK Z KRKOVICE, restované zelené fazolky, pečená brambora, česnekový dip (bez lepku) 7910
2x 4. 3. SALÁT S GRILOVANÝM KUŘETEM A VAŘENÝM VEJCEM, variace listových salátů s rukolou a polníčkem, plátky světlé bagety 13710
2x Boršč s červenou řepou 1679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PANENKA NA PEPŘI připravená do růžova podávaná s jemnou bramborovou kaší se smetanou a máslem, silná omáčka demi glace se zeleným pepřem, karamelizovaná červená cibule (bez lepku) 7910
2x 3. 2. SMAŽENÁ TRESKA ŠEDÁ v kmínové strouhance, podávaná s bramborovou kaší, rajčatový salát 1347
2x Zelňačka s uzeným masem 17910
2x 4. 3. TĚSTOVINY PENNE ARRABIATA S KUŘECÍM MASEM, restovanou čerstvou feferonkou, česnekem, cibulí, drcenými tomaty a černými olivami, sypané strouhaným sýrem Parmazán 137
2x Květákový krém s krutony 1679
2x 2. 1. PIKANTNÍ KRŮTÍ NUDLIČKY NA KARI s kokosovým mlékem, restovaným pórkem, barevnou paprikou, zázvorem a čerstvou feferonkou, pečená Basmati rýže s petrželkou (bez lepku) 37910
2x Frankfurtská s párkem a bramborami 137910
2x Hráškový krém s krutony 137910
2x 4. 3. BEZLEPKOVÉ TĚSTOVINY FUSILLI S KUŘECÍM MASEM, se smetanovou omáčkou s čerstvým špenátem, sypané strouhaným sýrem Gran Moravia (bez lepku) 379
2x 2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ, pažitková bramborová kaše, pečená kořenová zelenina v olivovém oleji, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
2x Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou 1679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ TOP BLADE připravený ve vakuu v silné omáčce demi glace, pečená kořenová zelenina (bez lepku) 7910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KOSTKY NA ČESNEKU pomalu tažené v cibuli a česneku, dušený listový špenát zjemněný smetanou, podávané s bramborovými knedlíky 137910
2x Dýňový krém s krutony 137910
2x 2. 1. CORDON BLEU z vepřové pečeně, plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a mlékem, malý salát Coleslaw 137910
2x Bramborový krém s mletým masem 137910
2x 2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK přelitý citrónovým máslem s česnekem a bylinkami, vařené pažitkové brambory, uzená majonéza 137910
2x 3. 2. VEPŘOVÉ MASO S MRKVÍ, pomalu dušená vepřová plec s máslem a cibulí, karamelizovaná mrkev, petrželové mladé brambory (bez lepku) 3710
2x 2. 1. KRŮTÍ PRSA smažená v kukuřičné strouhance, bramborová kaše s máslem a mlékem, malý salát Coleslaw (bez lepku) 7910
2x 3. 2. SMAŽENÝ MÁSLOVÝ ŘÍZEK SE SÝREM z vepřového masa, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a muškátovým oříškem, malý okurkový salát 13710
2x 3. 2. PEČENÁ KRŮTÍ STEHNA NA DIVOKO podávaná s pečenou jasmínovou rýží a malým zelným salátem (bez lepku) 7912
2x 4. 3. SALÁT S MEDOVÝM KUŘETEM podávaným na variaci listových salátů s karamelizovanými jablky, vlašskými ořechy s čerstvou zeleninou, ochucený hořčicovým dresinkem, plátky světlé bagety 1378910
2x 3. 2. ZNOJEMSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ z hovězí květové špičky s restovanými kyselými okurkami, podávaný s pečenou rýží (bez lepku) 79
2x 4. 3. TĚSTOVINY TAGLIATELLE S KUŘECÍM MASEM A HOUBAMI v krémové omáčce s čerstvými bylinkami, strouhaný sýr Gran Moravia 137
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BELGICKÝ TATARÁK z hovězího masa, ochucený majonézovým dresinkem s cornichons okurčičkami, hoblinky parmazánu, malý listový salát, opečené topinky 13710
2x 4. 3. KRŮTÍ VÝPEČKY připravené na cibuli, česneku a kmínu, dušené bílé hlávkové zelí, u nás připravený bramborový knedlík 13710
2x 4. 3. KUŘE ALA BAŽANT, pečené kuřecí stehno v bílém víně a divokém koření, dušený smetanový špenát, opečené halušky na cibulce a špeku 1379
2x 4. 3. ČOČKA NA KYSELO S GRILOVANOU KLOBÁSOU, sázeným vejcem a kyselou okurkou a plátkem kváskového chleba 1379
2x 3. 2. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK z vepřového masa se sýrem, podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý okurkový salát 137910
2x Boršč s červenou řepou 1379
2x 3. 2. KRŮTÍ NUDLIČKY NA KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM, restovaným pórkem, barevnou paprikou, zázvorem a feferonkami, rýže (bez lepku) 7
2x Pórková s vejci 13679
2x 3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřové plece, pečené v cibuli, česneku a kmínu, dušený listový špenát se smetanou, u nás připravený bramborový knedlík 13710
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SALTIMBOCCA Z VEPŘOVÉ PANENKY balené medailonky do sušené šunky s listy čerstvé šalvěje, risotto z rýže Arborio s bazalkovým pestem a sušenými tomaty (bez lepku) 7910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, restovaná středomořská zelenina, česnekový dip (bez lepku) 7910
2x Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou 137910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ PANENKA plněná sušenými švestkami, silná omáčka demi glace, šťouchané brambory se smetanou a mladou cibulkou (bez lepku) 7910
2x 2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEČKY V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý zelný salát 1379
2x 2. 1. KUŘECÍ „GYROS“ NUDLIČKY, restované nudličky z kuřecích prsou, sypané červenou cibulkou, zeleninový salát, smažené hranolky, omáčka Tzatziki (bez lepku) 7910
2x Bílá zelná s uzeným masem 1379
2x Kyselo s vejci 1379
2x 2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEČKY V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý zelný salát s olivami 1379
2x 4. 3. SMAŽENÝ SÝR EIDAM ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 13710
2x 3. 2. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY PO SRBSKU restované vepřové kousky s barevnými paprikami, cibulí, rajčatovým protlakem a cuketou, pečená Basmati rýže (bez lepku) 7910
2x Minestrone 1679
2x 4. 3. SMAŽENÝ SÝR EIDAM ve slunečnicovém olej, podávaný s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 13710
2x Bramborová s pórkem a uzeným masem 1679
2x Žampionový krém s pažitkou 1679
2x 4. 3. KATŮV ŠLEH z vepřového masa, restovaných barevných paprik, cibule a rajčatového protlaku, smažené hranolky (bez lepku) 37910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ STEAK Z KRKOVICE s restovanými fazolkami se slaninou, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza (bez lepku) 3710
2x 2. 1. KUŘECÍ STEAK s opečeným kukuřičným klasem, podávaný s bramborovou kaší ochucenou muškátovým oříškem, přírodní omáčka (bez lepku) 37910
2x Pórková s vejci 137910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÉMOVÉ BRAMBOROVÉ NOKY S UZENÝM PSTRUHEM, restovanými houbami, baby špenátem a česnekem, parmazán 1379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA NA ČERVENÉM VÍNĚ podávaná s jemnou bramborovou kaší s pažitkou a smetanou, karamelizovaná červená cibulka, silná omáčka demi glace (bez lepku) 3710
2x 3. 2. HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKA s vařenými vejci, slaninou a kyselou okurkou, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 37910
2x 2. 1. PEČENÉ KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ, pažitková bramborová kaše, pečená kořenová zelenina v olivovém oleji, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERVENÉ KARI S KREVETAMI A ZELENINOU, restované krevety na česneku a chilli se zeleninou v červeném kari, Jasmínová rýže (bez lepku) 367910
2x 3. 2. PEČENÝ VEPŘOVÝ HŘBET NA ŽAMPIONECH s vařenými opečenými bramborami s petrželkou, malý listový salátek 1379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, houbové ragú na smetaně, šťouchané brambory s mladou cibulkou (bez lepku) 7910
2x 3. 2. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY PO SRBSKU s barevnými paprikami, cibulí, rajčatovým protlakem a cuketou, pečená Basmati rýže (bez lepku) 7910
2x Krupicová s vejci a zeleninou 137910
2x 4. 3. SELSKÝ SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v corn flakes, variace listových salátů s čerstvou zeleninou a vařenými brambory, hořčicový dresink, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 13710
2x 2. 1. GRILOVANÉ VEPŘOVÉ NUDLIČKY s restovanou barevnou cibulí, paprikou a pórkem, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza (bez lepku) 37910
2x 3. 2. PIVNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ z krku, tažený přes noc v cibulovém základu s maďarskou paprikou, rajčatovým protlakem a pivem Staropramen, houskový knedlík 1379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KVĚTOVÁ ŠPIČKA NA LIŠKÁCH pomalu dušená přes noc, v krémové omáčce s restovanými liškami, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 7910
2x Hrachová s krutony 1679
2x Gulášová 1679
2x Fazolová s klobásou 1679
2x Gulášová s bramborami 137910
2x 4. 3. POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, restovaný listový špenát, pečené brambory ve slupce, bylinková šťáva (bez lepku) 79
2x Cuketový krém s krutony 1679
2x 4. 3. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ JÁTRA podávaná s cibulovou marmeládou, smaženými bramborovými hranolkami a naší tatarskou omáčkou (bez lepku) 37910
2x Kulajda s houbami a bramborami 137910
2x 2. 1. VEPŘOVÝ PLÁTEK SE SÁZENÝM VEJCEM a restovanou cibulí, smažené brambory ochucené majoránkou, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
2x Fazolová s párkem 13679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: DUŠENÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK v silném cibulovém základu, restovaný listový špenát, pečené mladé brambůrky, bylinkový sýr bryndza (bez lepku) 7910