Kontakty

11:00 - 14:00

Kde nás najdete

Dnešní polední menu 05.02.2023

Nejčastější jídla

282x 1. Restaurace U podkovy
237x Polévka 1, 3, 7, 9
132x Polévka k menu za
116x Polévka k Menu dle vlastního výběru
111x 2. Věrnostní ae 9 + 1 oběd zdarma
85x Hovězí vývar s nudlemi
82x Polévka 1379
55x 3. Denní nabídka1, 3, 7
45x 2. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
39x 15. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
38x 13. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
38x Česnečka s opečeným chlebem a se sýrem
33x 14. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
32x 4. Denní nabídka1, 3, 7
32x 3. Dnes na čepu – Pilsner Urquell
31x Frankfurtská
30x 2. 150g Kuřecí steak na grilu, pečený brambor s dipem1, 3, 7
30x 17. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
29x 16. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
28x 4. Denní nabídka
28x 5. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
28x 12. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
27x 6. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
27x Polévka k menu
27x 2. Věrnostní akce 9 + 1 oběd zdarma
27x 1. Restaurace U podkovy OKNO
26x 6. Denní nabídka1, 3, 7
25x 12. Jídla podáváme denně do 14h30min
24x Polévka k denní nabídce za
23x 13. Jídla podáváme denně do 14h30min
23x 11. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
22x 1. 150g Kuřecí steak na grilu, pečený brambor s dipem1, 3, 7
21x 4. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
21x 3. Denní nabídka
21x Gulášová s mletým masem
20x 5. Denní nabídka1, 3, 7
20x 8. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
19x 15. Jídla podáváme denně do 14h30min
19x 5. Denní nabídka
19x Ruský boršč
19x 11. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
18x 11. Jídla podáváme denně do 14h30min
18x 7. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
18x 14. Jídla podáváme denně do 14h30min
17x 17. Kukuřička se slaninou
17x 18. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
17x 2. Denní nabídka
16x Čočková s klobásou
16x 19. Hřibová omáčka 1, 3, 7
16x 10. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
16x 7. Denní nabídka1, 3, 7
15x 4. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
15x 4. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
15x Zelná s klobásou
15x 10. Jídla podáváme denně do 14h30min
15x 3. Steakový týden 16. 5. – 19. 5. 135
15x 10. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
14x Dršťková
14x 5. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
14x Kmínová s vejcem
14x 18. Chilli fazole se špekem
14x 3. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
14x 20. Chilli kukuřička s pancettou
14x 3. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
14x 16. Jídla podáváme denně do 14h30min
14x 6. Denní nabídka
14x 7. Denní nabídka
13x 3. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
13x Cibulačka se sýrovým krutónem
13x 21. Mix příloh 1, 3, 7
13x Bramboračka s hříbky
13x 8. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
12x 14. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
12x 14. Jídla podáváme denně do 14:30!
12x 3. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
12x 15. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
11x 16. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
11x 5. 200g Šťouchaný brambor s máslem
11x Kulajda s vejcem
11x Bramboračka
11x 1. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava PŘEDTERMÍN
10x 6. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
10x 9. Jídla podáváme denně do 14h30min
10x Květáková
10x 26. Chilli kukuřička s pancettou
10x 27. Mix příloh 1, 3, 7
10x Kulajda
10x 10. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
10x 3. Steakový týden 13. 6. – 16. 6. 106
10x 17. Jídla podáváme denně do 14h30min
9x 10. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece –Angus, Uruguay)
9x 21. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
9x Tyrolská bramboračka
9x 3. 200g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
9x 23. Kukuřička se slaninou
9x 24. Chilli fazole se špekem
9x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 11. 4 -14. 4 84
9x 25. Hřibová omáčka 1, 3, 7
9x 18. Kukuřička se slaninou
9x 17. 350g Telecí Hanger steak 8
9x 11. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
9x 27. Chilli kukuřička s pancettou
9x 28. Mix příloh 1, 3, 7
9x 15. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
9x 12. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
9x 7. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko469
8x 6. 200g Šťouchaný brambor s máslem
8x 4. Objednávky na jídla s sebou budeme přijímat na tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
8x Polévka
8x 1. Denní nabídka1, 3, 7
8x Hovězí vývar s nudlemi a játrovým knedlíčkem
8x 19. Kukuřička se slaninou
8x 20. Kukuřička se slaninou
8x 20. Chilli fazole se špekem
8x 21. Chilli fazole se špekem
8x 16. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
8x 2. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
8x 21. Hřibová omáčka 1, 3, 7
8x 22. Hřibová omáčka 1, 3, 7
8x 3. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
8x 22. Mix příloh 1, 3, 7
8x Zeleninový vývar s nudlemi
8x 28. Pečené brambory s blue cheese dipem
8x 13. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
8x 24. Kukuřička se slaninou
8x 20. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
8x 25. Chilli fazole se špekem
8x 4. STEAKY V KVĚTNU – pondělí 17. 5-19. 5 přes obědy, 18. 5. celý den
8x 17. Hřibová omáčka 1, 3, 7
8x 26. Hřibová omáčka 1, 3, 7
8x 7. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
8x 13. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
8x 9. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
8x 21. Kukuřička se slaninou
8x 22. Chilli fazole se špekem
8x Pórková s vejcem
8x 23. Hřibová omáčka 1, 3, 7
8x 5. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
7x 16. Přílohy Špekové fazolky
7x 16. 350g Telecí Hanger steak 8
7x 20. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
7x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 21. 3-24. 3 3
7x 7. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
7x 4. Čerstvá ryba
7x 11. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
7x 13. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
7x 23. Chilli kukuřička s pancettou
7x 14. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
7x 24. Mix příloh 1, 3, 7
7x 10. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
7x 2. Telecí speciality 1516. 2.
7x 22. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
7x 16. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
7x 23. Přílohy - Špekové fazolky
7x 22. Šťouchané brambory s máslem7
7x 11. 350g Telecí Hanger steak 8
7x 29. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
7x 15. Kukuřička se slaninou
7x 16. Chilli fazole se špekem
7x Zvěřinový vývar se špekovým knedlíčkem a nudlemi
7x 11. Jídla podáváme denně do 14:30!
7x 19. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
7x 6. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
7x 12. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
7x 8. Denní nabídka
7x 17. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
7x 9. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
7x 19. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
7x 10. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
7x 22. Chilli kukuřička s pancettou
7x 5. Čerstvá ryba
7x 23. Mix příloh 1, 3, 7
7x 9. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece –Angus, Uruguay)
7x 25. Chilli kukuřička s pancettou
7x 19. Chilli fazole se špekem
7x 26. Mix příloh 1, 3, 7
7x 21. Chilli kukuřička s pancettou
6x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko359
6x 25. Mix příloh 1, 3, 7
6x 19. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
6x Bramborová
6x 23. Denní nabídka1, 3, 7
6x 12. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
6x 8. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko359
6x 9. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
6x 22. Přílohy - Špekové fazolky
6x Kuřecí vývar s nudlemi
6x 3. (Brzlík, játra, polpety, řízky, ossobuco, perkelt, pavouček)
6x 6. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
6x 8. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
6x 3. Denní nabídka1, 3, 7,
6x 9. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
6x 18. Jídla podáváme denně do 14h30min
6x 19. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
6x 4. 200g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
6x 15. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
6x 13. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
6x 21. Přílohy - Špekové fazolky
6x 22. Kukuřička se slaninou
6x 2. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko469
6x 23. Chilli fazole se špekem
6x 4. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko359
6x 24. Hřibová omáčka 1, 3, 7
6x 30. Denní nabídka:1, 3, 7
6x 9. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
6x Zelná se smetanou
6x 13. Jídla podáváme denně do 14:30!
6x 9. Jídla podáváme denně do 14:30!
6x 11. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
6x Hrachová s opečeným chlebem
6x 5. brambor s cibulkou1, 3, 7
6x 5. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
6x 19. Mix příloh 1, 3, 7
6x 8. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
6x 3. Čerstvá ryba, 1, 3, 4, 7
6x 20. Přílohy - Špekové fazolky
6x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
6x 4. 200g Steak z tuňáka s fazolkami na víně
6x 14. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
6x 22. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
6x 20. Hřibová omáčka 1, 3, 7
6x 12. 350g Telecí Hanger steak 8
6x 24. Chilli kukuřička s pancettou
5x 3. Ryba1, 3, 4, 7, 9
5x 14. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
5x 15. Přílohy
5x 16. Špekové fazolky
5x 8. Denní nabídka1, 3, 7
5x 16. Kukuřička se slaninou
5x Fazolová
5x Hovězí vývar s kapáním
5x 12. Jídla podáváme denně do 14:30!
5x 2. Příští týden připravujeme:
5x 14. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
5x 3. Od pondělí 8. 11. -10. 11 Zvěřinové hody
5x Ovarová s kroupami
5x 15. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
5x Zelná se salámem
5x 14. Přílohy - Špekové fazolky
5x 16. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
5x 5. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
5x 2. 250g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
5x 17. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
5x 14. 300g Telecí Hanger steak 8
5x 3. 250g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
5x 18. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
5x Čočková
5x 7. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
5x 20. 300g Ball tip (šťavnatá část kýty - ořech, USA)
5x 5. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutónky1, 3, 7
5x 6. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
5x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 2124. 6. Předtermín 18. 6., 25. 6 steakový večer
5x Boršč
5x 4. Ryba 13479
5x 12. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
5x 11. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
5x 10. Jídla podáváme denně do 14:30!
5x 15. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
5x 15. 350g Telecí Hanger steak 8
5x 12. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Brazílie)
5x 16. Přílohy - Špekové fazolky
5x 1. Restaurace U podkovy OKNO a „zahrádka“
5x Husí vývar s kapáním
5x Bramborová se salámem a kapustou
4x 27. 200g Vepřový řízek z pečeně, šťouchaný brambor1, 3, 7
4x 12. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
4x 17. Přílohy - Špekové fazolky
4x 11. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
4x 11. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
4x 19. Jídla podáváme denně do 14h30min
4x Frankfurtská s párkem
4x 18. Přílohy
4x 17. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
4x 3. 250g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
4x 19. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
4x 19. Špekové fazolky
4x 18. Chilli kukuřička s pancettou
4x 18. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
4x 6. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko469
4x 4. 250g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
4x 8. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
4x 18. Přílohy - Špekové fazolky
4x 11. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
4x 9. 400g Sirloin steak (býk - libová roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
4x Uzený vývar s kroupami
4x 7. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
4x 3. Čerstva ryba
4x Kachní vývar s masem a kapáním
4x 21. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
4x Fazolačka
4x 6. Denní nabídka1, 3, 7,
4x 16. Jídla podáváme denně do 14:30!
4x 12. 300g Telecí Hanger steak 8
4x 6. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om., 1, 3, 7
4x 14. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
4x 10. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
4x 7. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
4x 23. Denní nabídka
4x 5. 200g Steak z tuňáka s fazolkami na víně
4x 29. Denní nabídka
4x 12. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
4x 15. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
4x 16. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
4x 19. Jídla podáváme denně do 14:30!
4x 3. Telecí speciality 1314.
4x 10. 200g Kapustový karbanátek s mletým masem,
4x 2. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
4x 4. Steakový týden 2023. února (předtermín 17. února)
4x 3. 200g Medailónky z vepřové panenky na hříbkách, peč. brambor1, 3
4x 3. Steaky z vyzrálých býků
4x 5. Čerstvá ryba 13479
4x 7. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
4x Denní nabídka:1, 3, 7 Hovězí vývar s nudlemi
4x 12. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr1, 3, 7
4x 12. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
4x 6. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
4x 3. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7, 9
4x 4. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
4x 7. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
4x 7. 200g Šťouchané brambory s máslem
4x 3. Steakový týden 16 19. 1. 131
4x 7. 200g Medailónky z panenky na zeleném pepři, krokety
4x 7. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
4x 19. Přílohy - Špekové fazolky
4x 4. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
4x 18. Hřibová omáčka 1, 3, 7
4x 13. Kukuřička se slaninou
4x 5. Ryba1, 3, 4, 7
4x 9. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
4x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 2124. 6. Předtermín 18. 6.
4x 4. 200g Šťouchaný brambor s máslem
4x 10. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
4x 17. Přílohy Špekové fazolky
4x 8. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
4x 12. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
4x 4. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, šťouchaný
4x 13. 400g Tri tip steak(maminha, fílírovaná štavnatá část kýty, Argentina)
4x 27. Pečené brambory s blue cheese dipem
3x 26. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
3x 13. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
3x 13. 300g Eye round steak (váleček – Angus, Argentina)
3x 15. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
3x 3. Od 2023. září (po-čt) připravujeme steakový týden
3x 28. Denní nabídka
3x 23. Šťouchané brambory s máslem7
3x 24. Denní nabídka
3x 4. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
3x 14. 300g Eye round steak (váleček – Argentina)
3x 4. V pátek 17. září steakový předtermín
3x 26. Pečené brambory s blue cheese dipem
3x 17. 300g Telecí Hanger steak 8
3x Kuřecí vývar s nudlemi a masem
3x 17. 150g Kuřecí steak, pečený brambor s dipem1, 3, 7
3x 7. okurkový salát1, 3, 7
3x Fazolačka s masem ze žebra
3x 7. 200g Šťouchaný brambor s máslem
3x 27. Denní nabídka
3x 8. Steaky z vyzrálého hovězího – posledních 20
3x Denní nabídka Čočková s klobásou, 1, 3, 7
3x 7. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
3x 6. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
3x 2. STEAKOVÝ TÝDEN 21. 3-24. 3 3
3x 16. 100g Bavorské vdolečky s tvarohem a zakys. smetanou1, 3, 7
3x 10. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
3x 15. 200g Domácí jelítkový prejt, brambor, kyselé zelí
3x 4. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
3x 27. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
3x 10. 200g Boloňské špagety s parmezánem 1, 3, 7
3x 6. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
3x 3. 200g Bolar blade se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
3x 12. Přílohy - Špekové fazolky
3x 21. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
3x 4. 200g Bolar blade s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
3x 4. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
3x 1. Restaurace U Podkovy - Silvestr
3x 4. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, šť. brambor1, 3, 7
3x 1. Čerstvá ryba, 1, 3, 4, 7
3x 18. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
3x 12. 400g Tri tip (filírovanášťavnatá část kýty - Angus, Austrálie)
3x 3. Steakový týden 1922. července 7
3x 14. Kukuřička se slaninou
3x 25. Pečené brambory s blue cheese dipem3, 7
3x 11. 400g Sirloin steak(býk- libová roštěná - Brazílie)
3x 3. V únoru připravujeme : Telecí speciality
3x 10. 150g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
3x 26. Další nabídka
3x 21. Jídla podáváme denně do 14h30min
3x 10. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko359
3x 4. Od 2326. srpna (po-čt) připravujeme steakový týden
3x 5. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor1, 3, 7
3x 8. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
3x 15. 300g Telecí Hanger steak 8
3x 7. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko429
3x 17. Jídla podáváme denně do 14:30!
3x 3. Ryba1, 3, 4, 7
3x Italská tomatová
3x 12. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
3x 10. 200g Opečená klobása (98% masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 7
3x 4. Četstvá ryba1, 3, 4, 7
3x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko329
3x 14. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
3x 6. 200g Šťouchané brambory a máslem
3x 13. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
3x 11. 400g Tri tip(maminha, fílírovaná šťavnatá část kýty - Argentina)
3x 18. 300g Eye round steak (váleček – USA)
3x 4. Ryba1, 3, 4, 7
3x 10. 150g Segedínský guláš speciál, h. k. 1, 3, 7
3x 3. Steakový týden 1518. 8. 128
3x 8. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om.
3x 18. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
3x 17. Chilli fazole se špekem
3x 8. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko329
3x 15. Jídla podáváme denně do 14:30!
3x 10. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
3x 1. STEAKY 12. 4 – 14. 4. do 14h, v úterý 13. 4. celý den do 19h30
3x 3. Steakový týden 1922.
3x 5. 200g Vepřová játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
3x 5. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Angus Uruguay)
3x 5. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, krokety, 1, 3, 7
3x 2. Dnes v pondělí 12. 4. výdejní okno do ulice. Objednávky budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-3
3x 25. Denní nabídka:1, 3, 7
3x 13. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
3x Polévka 137
3x 20. Pečené brambory s blue cheese dipem
3x 4. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
3x 4. 300g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
3x 2. Zvěřinové hody
3x Pikantní rybí polévka halászlé 137
3x 12. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
3x 5. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
3x 15. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
3x 5. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
3x 3. Speciality z hlubocké a šumavské zvěriny – 150g 137910
3x Polévka (k menu 20)
3x 16. zakysanou smetanou 1, 3, 7
3x 6. 400g Scholder clode(šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
3x 4. Dančí paštika s cumberlandskou omáčkou (100g)
3x 5. 200g Filet z candáta s bylinkovým máslem, šť. brambor
3x 9. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, šť. brambor1, 3, 7
3x 9. 200g Opečená klobása (98%masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 109
3x 5. Srnec
3x 14. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 18. zakysanou smetanou 1, 3, 7
3x 8. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
3x 18. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
3x 2. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
3x 6. Svíčková ze srnce se žemlovým a houskovým knedlíkem
3x 5. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
3x 18. Přílohy Špekové fazolky
3x 20. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
3x 14. Chilli fazole se špekem
3x 7. Srnčí na portském a hruškách s perníkovými knedlíky
3x 4. 200g Filet z norského lososa v citronové omáčce s
3x 5. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor, 1, 3, 7
3x 10. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
3x 15. Hřibová omáčka 1, 3, 7
3x 8. Daněk
3x 5. hrubozrnnou hořčičí, šťouchaný brambor
3x 4. Denní nabídka1, 3, 7, 9
3x 4. Od čtvrtka 11. 11. Svatomartinské husy
3x 9. Roštěná z daňka na hříbkách, rýže
3x 10. 300g Telecí Hanger steak 8
3x 13. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
3x 4. 200g Filet z lososa na roštu, brambor
3x 8. Jídla podáváme denně do 14h30min
3x 10. Řízek z daňka s brusinkami, šť. brambor se slaninou
3x 14. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
3x 20. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
3x 16. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
3x 4. 200g Medailónky z panenky na zeleném pepři,
3x 12. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
3x 13. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 9. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
3x 4. Čerstvá ryba 13479
3x 16. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
3x 12. 350g Cuberoll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko
3x 14. 300g Bolar blade(šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 9. 150g Kuřecí nudličky po thajsku s kokosovým mlékem,
3x Pórková
2x 23. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 6. brambor se slaninou1, 3, 7
2x 6. opečený brambor1, 3, 7
2x 10. šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x Příští týden úterý 1214. října RYBÍ SPECIALITY
2x 10. rýže, 1, 3,
2x 18. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina - Uruguay)
2x 10. 200g Tortellini s kuřecím masem v rokfórové omáčce, 1, 3, 7
2x 13. 200g Domácí jahodové knedlíky s tvarohem, máslem a zakysanou smetanou1, 3, 7
2x 5. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om., 1, 3, 7
2x 4. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
2x 5. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 1, 3, 7
2x 4. 9
2x 13. Dančí v šípkové omáčce se špek. a žemlovými knedlíky
2x 14. 150g Vepřové v mrkvi, brambor s máslem 1, 3, 7
2x 17. 300g Eye round steak (váleček – USA)
2x 13. 150g Křenová omáčka s uzeným, houskový knedlík1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z pstruha lososovitého na česneku, šť. brambor
2x 15. 200g Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z mořské štiky na slanině, šť. brambor
2x 16. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, peč. brambor s dipem1, 3, 7159
2x 6. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
2x 14. 100g Domácí jahodové knedlíky s tvarohem, máslem a zakysanou smetanou 1, 3, 7
2x 5. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
2x 11. 200g Zapečené francouzské brambory s uzeným, okurka1, 3109
2x 14. Jelen
2x 7. 200g Vepřový řízek z pečeně, bramborová kaše 1, 3, 7
2x 23. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
2x 15. 3 ks Domácí švestkové knedlíky s tvarohem, máslem a
2x 8. 200g Špagety carbonarra s pancettou a parmezánem1, 3, 7
2x 1. Denní nabídka1, 3, 7, 9
2x 16. 100g Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó1, 3, 7
2x 7. 250g Hovězí líčka na víně, šťouchaný brambor1, 3, 7
2x 12. 200g Zapečené fusilli s pancettou, rajčaty a paprikou s
2x 11. 150g Pikantní vepřový guláš, h. k. 1, 3, 7
2x 7. 200g Filátka ze pstruha na másle a kmíně,
2x 19. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x Telecí vývar s kapáním
2x 15. Jelen na černo se špekovými a žemlovými knedlíky
2x 11. brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 11. 150gVepřové nudličky se šunkou, nivou a pórkem, rýže1. 7129
2x 17. 2 ks Domácí švestkové knedlíky s tvarohem, máslem a
2x 9. 150g Husí droby na víně, bramboráčky1, 3, 7
2x 13. parmezánem1, 3, 7
2x 15. 200g Bavorské vdolečky s tvarohem a zakys. smetanou1, 3, 7119
2x Kmínová
2x 8. šťouchaný brambor
2x 12. Jídla podáváme denně do 14:30
2x 13. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
2x 17. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
2x 8. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr, 1, 3, 7
2x 7. 200g Boloňské špagety s parmezánem
2x 6. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor, 1, 3, 7
2x 7. 200g Boloňské špagety s parmezánem, 1, 3, 7
2x 7. 150g Kuřecí nudličky se šunkou a pórkem, rýže1, 3, 7
2x 16. Jelení plec po burgundsku, perníkové knedlíky
2x 5. 200g Pomalu pečené stehno z králíka, smetanový listový
2x 6. 150g Smažená sýrová jehla, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 14. 200g Domácí jaternicový prejt, brambor, kyselé zelí
2x 24. Šťouchané brambory s máslem7
2x 14. 200g Domácí švestkové knedlíky s tvarohem a máslem1, 3, 119
2x 10. 200g Domácí plněné bramborové knedlíky, zelí, cibulka1, 3129
2x Pikantní gulášová s mletým masem
2x 1. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
2x 9. Denní nabídka1, 3, 7
2x 9. ½ Grilovaného kuřete, brambor, zelný salát 1, 3, 7
2x 14. Krabička
2x 18. 300g Eye round steak (váleček – Argentina)
2x 14. 150g Uzený hovězí jazyk, kočičák se škvarky a slaninou
2x 8. 200g Sekaný řízek, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 12. 200g Domácí plněné bramborové knedlíky s uzeným,
2x 17. Divočák
2x 11. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
2x 6. špenát, šťouchané brambory s cibulkou 1, 3, 7
2x 14. 200g Domácí zapečený jelítkový prejt, brambor,
2x 7. 100g Smažený romadůr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 4. 200g Filet z lososa na roštu, šťouchaný brambor
2x 30. 150g Vepřové plátky po dijonsku, h. k.
2x 15. 100g Domácí švestkové knedlíky s tvarohem a máslem1, 3, 765
2x 15. 200g Mexické chilli con carne, pečivo 1, 3, 7
2x 2. 200g Medailónky z vepřové panenky na hříbkách, št. brambor1, 3
2x 11. 200g Bavorské vdolečky se 2 druhy marmelády a zakysanou smetanou, 1, 3, 7
2x 7. 150g Vepřové nudličky s nivou, rýže1, 3, 7
2x 15. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina - Uruguay)
2x 9. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 4. 150g Telecí brzlík na šalvěji se šalotkou a vínem,
2x 8. 200g Rizoto s kuřecím masem, okurka, sýr1, 3, 7
2x 9. 200g Boloňské špagety s parmezánem
2x 18. Medailónky z divočáka s brusinkami s bramborem
2x 19. Pečená kančí kýta se špek. a žemlovými knedlíky
2x Zelná s uzeným
2x 9. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece Angus – Uruguay)
2x Tyrolská bramboračka se slaninou
2x 7. 180g Kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, hranolky
2x 15. kyselé zelí, 1, 3, 7
2x 18. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
2x 16. 250g Jelítkový a jaternicový prejt, křen, hořčice, chléb
2x 10. 200g Český zelený chřest v bešamelu s bílým vínem,
2x 7. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko479
2x 24. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
2x 6. 150g Prsíčko a stehýnko z divoké kachny dušené na liškách
2x 16. 150g Ledvinky na slanině, rýže, 1, 3, 7
2x 20. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 12. 100g Bavorské vdolečky se 2 druhy marmelády a zakysanou smetanou, 1, 3, 7
2x 5. restované bramborové noky 1, 3, 7
2x 7. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, krokety
2x 5. Špekové fazolky
2x 20. Zvěřinová sekaná s mandlemi, selský bramborový salát
2x 8. 150g Zeleninový salát s grilovaným hermelínem a jogurtovým dresinkem, 1, 3, 7
2x 8. Denní nabídka1, 3, 7, 9
2x 11. šťouchaný brambor s máslem 137
2x 22. Přílohy Špekové fazolky
2x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko379
2x 3. 200g Vepřové ražniči, šť. brambor s cibulkou, 1, 3, 7
2x 13. 200g Míchané knedlíky se zelím a masem1, 3, 7
2x 7. s pancettou, šťouchané brambory s cibulkou1, 3, 7
2x 300g Řez z marinované, pomalu pečené krkovičky na pivě, pikantní zelná čalamáda, hořčice, křen, pečivo1, 3, 7
2x Bramboračka s hříbky 1, 3, 7
2x 3. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, pečený nový brambor, 1, 3179
2x 9. 200g Opečená klobása (98%masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 119
2x 24. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 11. 150g Ledvinky na slanině, rýže
2x 9. 200g Smažené žampiony, šťouchaný brambor, tat. om.
2x 11. 200g Zap. žemlovka s jablky, broskvemi a tvarohem1, 3, 7
2x Kuřecí vývar s fritátovými nudlemi
2x 21. MENU I………………229
2x 4. 200g Medailónky z panenky na zeleném pepři, krokety, 1, 3, 7169
2x Krémová bramboračka se slaninou
2x 6. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 12. 200g Opečená klobása (98%masa), hrachová kaše, okurka1, 109
2x 18. Mix příloh 1, 3, 7
2x 4. 200g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
2x 21. 300g Heart of rump (libová část kýty, Uruguay)
2x 12. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
2x 11. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 6. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor1, 3, 7
2x 4. 250g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
2x 12. 200g Smažený květák, brambor, domácí tatarka
2x 11. 200g Záhorácký závitek s klobásou, houskový knedlík, 1, 3, 7129
2x 9. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor, 1, 3, 7
2x 22. Dančí paštika s cumberlandskou omáčkou
2x 6. šťouchaný brambor s cibulkou a slaninou, wasabi dip149,
2x 13. 200g Smažený květák, brambor, domácí tatarka, 1, 3, 7
2x 5. 200g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
2x 14. 300g Eye round steak (váleček – USA)
2x 31. 150g Cikánská vepřový plátek, rýže (h. k)
2x 15. Přílohy - Špekové fazolky
2x 13. Přílohy - Špekové fazolky
2x 6. 200g Filet ze štiky na česneku, šťouchaný brambor
2x 5. 250g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
2x Hrášková krémová
2x 23. Svíčková z daňka se žemlovým a houskovým knedlíkem
2x 4. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x Pikantní gulášová polévka
2x 10. 200g Vepřový řízek z pečeně, bramborová kaše1, 3, 7
2x 10. 200g Záhorácký závitek z krkovičky, houskový knedlík
2x 5. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7,
2x Česnečka s opečeným chlebem
2x 8. 200g Medailónky z odleželé falešné svíčkové (Uruguay)
2x 18. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
2x 6. 200g Opečená vinná klobása, opečený brambor, hořčice,
2x 8. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko469
2x 24. MENU II………………159
2x 5. 150g Kuřecí řízek, bramborový salát, 1, 3,
2x 13. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 8. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece –Angus, Uruguay)
2x 15. Chilli fazole se špekem
2x 6. 150g Kuřecí nudličky po indicku, kari rýže 1, 3, 7
2x 9. na brusinkách, hranolky1, 3, 7
2x 8. 100g Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka1, 3, 7
2x 9. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr, 1, 3, 7
2x Couračka s kyselým zelím se slaninou a škvarky
2x 25. Jídla podáváme denně do 14:30
2x 25. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
2x 6. 200g Zeleninový salát s grilovaným hermelínem a
2x 14. 400g Striploin steak (prorostlá roštěná z mladého býka 21měsíců- Česko)
2x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 16. 5. -19. 5. 135
2x 12. 200g Plněné bramborové knedlíky, zelí, cibulka. 1, 3, 7
2x 10. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Brazílie)
2x Tomatová minestrone
2x 12. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 16. Hřibová omáčka 1, 3, 7
2x 8. 150g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky
2x 6. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 4. Od středy 11. 11. Svatomartinské husy
2x 8. 200g Zapečené boloňské lasagne s parmezánem, 1, 3, 7
2x 7. francouzským dresinkem1, 3, 7, 10
2x 4. Franfurtská
2x 9. 200g Smažené žampiony, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x 12. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
2x 5. opečený brambor
2x 2. Dnes v pátek 21. května výdejní okno do ulice. Objednávky budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastaven
2x Tomatová se zakysanou smetanou
2x Denní nabídka:1, 3, 7Tyrolská bramboračka se slaninou
2x 9. 200g Vepřový řízek z pečeně, bramborová kaše 1, 3, 7
2x 8. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor, 1, 3, 7
2x 26. Denní nabídka
2x Kuřecí vývar s masem a nudle
2x 5. 200g Pikantní hovězí flamendr s pancettou, hranolky 1, 3, 7
2x 4. 200g Zeleninový salát s rukolou a 2 druhy lososa (nugety a uzený) s dijonským dresinkem, 4, 7, 10
2x 6. 200g Medailónky z panenky na liškách, krokety1, 3, 7
2x 7. 200g Medailónky z vepřové panenky, špekové fazolky,
2x 15. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
2x 1. Hotová jídla
2x Zeleninový vývar s krupičkou
2x 14. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
2x 20. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x 5. 200g Filet z candáta po mlynářsku, šť. brambor
2x 28. Ratatouille
2x 8. 200g Francouzský kohout na víně, šťouchaný brambor,
2x 11. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
2x 13. Přílohy
2x 2. STEAKOVÝ TÝDEN 21. 2-24. 2 2
2x 3. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7,
2x 7. 200g Kohout pomalu dušený na víně, šťouchaný brambor s máslem, glazovaná zelenina1, 3, 7
2x 8. šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x 13. 350g Telecí Hanger steak 8
2x 15. Přílohy Špekové fazolky
2x 5. 200g Filet z candáta na česneku, šťouchané brambory
2x 6. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko429
2x 29. 150g Vepřový guláš, h. k., 1, 3, 7
2x 9. glazovaná kořenová zelenina na másle 1, 3, 7
2x 18. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 14. Špekové fazolky
2x 5. 200g Filet z candáta po staročesku
2x 4. 200gFilet z candáta se slaninou po staročesku, šť. brambor179
2x 11. 200g Opečená klobása, čočka nakyselo, okurka1, 3, 7
2x 8. 180g Klatovský vepřový závitek, houskový knedlík 1, 3, 7
2x Polévka – Hrachová s párkem a opečeným chlebem, 1, 3, 7
2x 10. 100g Smažený hermelín se šunkou, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z lososa na roštu (Norsko), batátové pyré s parmezánem
2x 14. 450g Striploin steak (býk – šťavnatá část roštěné– 20 dní vyzrálé –Česko)
2x 4. 500g Pomalu pečený masitý Barbecue bůček na kosti, zelný salát s křenem, ďábelská omáčka, hořčice, křen, pečivo. 1, 3, 7, 10
2x 6. 100g Smažený uzený eidam, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 6. 200g Šťouchané brambory s máslem
2x 5. Denní nabídka1, 3, 7,
2x Jarní zeleninová
2x 10. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr1, 3, 7
2x 11. 200g Smažené žampiony, brambor, nivový dip 1, 3, 7
2x Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem a nudlemi1, 3, 7
2x 7. 150g Jelení plec v šípkové omáčce, žemlové a houskové
2x Pikantní rybí halászlé
2x 9. 200g Zapečené lasagne Bolognese s parmezánem, 1, 3, 7
2x 10. 400g Tri tip(maminha, fílírovaná šťavnatá část kýty - Argentina)
2x 8. Steaky
2x Zvěřinový vývar a Zvěřinová sekaná, selský bramborový salát
2x 13. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
2x Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
2x 2. 200g Medailónky z klokana na víně, pečený brambor1, 3, 7
2x 3. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
2x 8. 200g Telecí burger, steakové hranolky, aioli
2x 12. 150g Smažená sýrová jehla, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x 6. 200g Zeleninový salát s kuřecím prsíčkem
2x Uzená s kroupami
2x 7. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 1. Čerstvá ryba
2x 6. 200g Vepřový řízek z pečeně, šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x 2. Čerstvá ryba1, 3, 4
2x 11. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 4. 200g Vepřová játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x 9. coleslaw zelný salát 1, 3, 7
2x 13. 150g Svíčková na smetaně z vepřové pečeně, h. k., 1, 3, 7
2x 2. 200g Pstruh lososovitý na másle, šťouchaný brambor1, 3, 4, 7
2x 3. Steakový týden 15. – 21.
2x 4. 150g Vepřový plátek s nivou, hranolky1, 3, 7
2x 12. 200g Moravský vrabec, dušené zelí, houskový knedlík
2x 19. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
2x 7. 150g Kuřecí medailónky z nivou, pečený brambor, 1, 3, 7
2x 3. 200g Steak z tuňáka s fazolkami na víně
2x 8. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
2x Hrachová s opečeným hlebem
2x 21. Denní nabídka
2x 9. 200g Boloňské špagety s parmezánem1, 3, 7
2x 13. 200g Smažené žampiony, brambor, tat. om., 1, 3, 7
2x 6. 200g Šťouchané brambory na másle
2x 4. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor1, 3, 7
2x 7. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka, 1, 3, 7
2x 10. 150g Smažená sýrová jehla, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 13. 150g Segedínský guláš speciál, houskový knedlík1, 3, 7
2x 8. 130g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 16. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 8. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
2x 12. 400g Tri tip (filírovaná šťavnatá část kýty – Angus Argentina)
2x 6. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x 8. 200g Špagety all'Amatriciana (olivy, feferonky) 1, 3, 71
2x Pikantní rybí halászlé 13479
2x 1. Restaurace U Podkovy – STEAKOVÝ TÝDEN
2x 9. 150g Cikánská vepřová pečeně, rýže 1, 3, 7
2x 17. Jídla podáváme denně do 14:30
2x 8. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x 300g Rybí mix gril – grilovaná vykostěná filátka z tuňáka,
2x 7. 200g Moravský vrabec, listový špenát, b. k. 1, 3, 7
2x Šumavská zelnice1, 3, 7
2x Vývar z kohouta s kapáním
2x 8. 200g Opečená klobása (98% masa), hrachová kaše s cibulkou1, 3109
2x 10. 350g Telecí Hanger steak 8
2x 1. Steaky - předtermín
2x 1. Ryba
2x 17. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
2x 4. 200g Steak z tuňáka s fazolkami
2x 7. 150g Rajská omáčka s hovězím zadním, kolínka 1, 3, 7
2x 8. knedlíky1, 3, 7
2x Hrachová s párkem opečeným chlebem
2x 29. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 16. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 6. Steaky z vyzrálého hovězího 20-90 dní, medium úprava
2x 10. Steaky - posledních 15
2x 9. 150g Segedínský guláš speciál, h. k., 1, 3, 7
2x 9. 200g Moravský vrabec, dušené zelí, h. k., 1, 3, 7
2x 4. 150g Kuřecí řízek Bohemia v sýr. těstíčku, hranolky, 1, 3, 7
2x 28. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
2x 11. 300g Eye round steak (váleček – USA)
2x Chřestová s parmezánem
2x 13. 150g Vepřová játra na slanině, rýže1, 3, 7
2x 2. 200g Steak z tuňáka s fazolkami na víně
2x 7. 400g Sirloin steak(býk- libová roštěná - Brazílie)
2x 10. 200g Mořský vlk s citronovým máslem
2x 12. 150g Hovězí kostky na pepři, rýže, 1, 3, 7
2x 8. 200g Opečená klobása (98% masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 7
2x 9. 150g Kančí ragů na liškách, bramborové drbáky 1, 3, 7
2x 4. 200g Medailónky z panenky na brusinkách, šťouchaný
2x 13. 450g Striploin steak (býk – šťavnatá část roštěné– 20 dní vyzrálé –Česko)
2x 12. 150g Rajská omáčka s hovězím zadním, těstoviny (h. k)
2x 14. 350g Heart of rump (kýta – šťavnatý libový šál, Argentina)
2x 22. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 10. zelí, cibulka1, 3, 7
2x 13. 200g Kaiserschmarrn (trhanec se švestkovou a jablečnou zavařeninou, rozinkami, mandlemi a zakysankou) 1, 3, 7
2x 5. 200g Zeleninový salát s filírovaným kachním prsíčkem3, 7
2x 5. 150g Svíčková ze špikované kančí kýty, houskový knedlík,
2x 6. brusinky, zakysaná smetana1, 3, 7
2x 12. 200g Moravská uzená kýta, dušené zelí, b. k. 1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z lososovitého pstruha na roštu
2x 3. 200g Šťouchané brambory s máslem
2x 8. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 6. 150g Roštěná na cibulce, rýže 1, 3, 7
2x Hrachová s klobásou a opečeným chlebem
2x 11. 200g Pražma s rajčaty na víně
2x 31. 150g Kuře na paprice, těstoviny (h. k)
2x 8. 150g Svíčková z vepřového plecka, h. k., brusinky1, 3, 7
2x 10. 200g Salát Caesar s kuřecím a parmazán. hoblinami1, 3, 4, 7
2x 4. 200g Filet z lososa na bylinkovém másle, brambor
2x 4. 180g Medailónky z divočáka na brusinkách, krokety
2x 2. Čerstvá ryba, 1, 3, 4, 7
2x 5. lososa a tresky s bylinkovým máslem
2x 14. 100g Kaiserschmarrn (trhanec se švestkovou a jablečnou zavařeninou, rozinkami, mandlemi a zakysankou) 1, 3, 7
2x Telecí vývar s nudlemi
2x 10. 200g Císařský trhanec s rozinkami, jablečnou a švestkovou
2x 19. Chilli kukuřička s pancettou
2x 6. 150g Kuřecí nudličky po indicku, rýže3, 7
2x 3. Tento pátek 20. srpna STEAKOVÝ PŘEDTERMÍN
2x 24. 200g Vepřový řízek z pečeně, šťouchaný brambor1, 3, 7
2x 6. s bylinkovým máslem, šť. brambor
2x 2. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko429
2x 5. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
2x 24. Denní nabídka1, 3, 7
2x 4. 200g Hovězí medailónky na hříbkách, opečený brambor
2x 5. 200g Medailónky z klokana na víně, krokety1, 3,
2x 9. 350g Cuberoll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko
2x 5. 150g Smažený filet z čerstvé tresky (severní atlantik) v panko
2x 18. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x Frankfurtská 1, 3, 7
2x 6. 150g Kuřecí řízek s bramborovým salátem1, 3, 7
2x 3. 200g Šťouchaný brambor
2x Telecí vývar consommé s celestinskými nudlemi
2x 12. 200g Opečená klobása (98%masa), hrachová kaše, okurka, 1, 3, 7
2x 3. 200g Steak z tuňáka na fazolkách,
2x 12. 200g Bavorské vdolečky s tvarohem a zak. smetanou 1, 3, 7
2x 3. 200g Filet ze štiky na slanině, šťouchaný brambor
2x 8. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 6. Šťouchané brambory
2x 4. STEAKY – příští týden od podnělí 12. 4. do středy 14. 4., obědy, v úterý celý den do 20h
2x 20. Mix příloh 1, 3, 7
2x 13. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
2x 6. 200g Medailónky z vepřové panenky na liškách, opečený
2x 4. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko329
2x Zelná s masem od žebra
2x 9. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x 5. 150g Pikantní maso 2 barev s klobásou a křenem, rýže
2x Zelná s uzeným masem od žebra
2x 10. 300g Eye round steak (váleček – Angus, Austrálie)
2x 6. strouhance, bramborová kaše
2x 13. 150g Kuřecí řízek, selský bramborový salát1, 3, 7
2x 5. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
2x 7. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka 1, 3, 7
2x 8. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
2x 19. Krabička
2x 20. Pečené brambory s blue cheese dipem3, 7
2x 13. 100g Bavorské vdolečky s tvarohem a zak. smetanou 1, 3, 7
2x 5. 200g Fílírované kachní prsíčko v omáčce z hrubozrnné hořčice
2x 12. 100g Císařský trhanec s rozinkami, jablečnou a švestkovou
2x 6. Rybí speciality (filety, steaky) 13479
2x 10. 200g Zapečené palačinky s broskvemi a tvarohem, 1, 3, 7
2x Denní nabídka:1, 3, 7Fazolačka
2x 4. 200g Filátko ze pstruha lososovitého na bylinkovém
2x 7. s česnekovým máslem, šťouchaný brambor se slaninou
2x 9. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 5. 200g Filet ze štiky po staročesku, brambor
2x 7. brambor1, 3, 7
2x 7. 400g Tri tip steak(maminha, fílírovaná štavnatá část kýty, Angus Argentina)
2x 1. Čerstvá ryba 1, 3, 7, 9, 10
2x 8. 150g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 14. 200g Zeleninový salát s kuřecím a balkánským sýrem3, 7
2x 24. Dip se zeleným pepřem, slaninou a zakysankou
2x 21. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 5. 200g Sekaný řízek, brambor, tat. om.
2x 8. 150g Hovězí na česneku, rýže 1, 3, 7
2x 6. 200g Filet z norského lososa na roštu, šť. brambor
2x 7. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, ta. om. 1, 3, 7
2x 13. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
2x 7. 80g Tatarák z tuňáka s wasabi a mangem, 2 ks toast
2x 22. Denní nabídka
2x 11. 100g Zapečené palačinky s broskvemi a tvarohem, 1, 3, 7
2x 5. másle, šťouchaný brambor
2x Hrachová s uzeninou a opečeným chlebem
2x 12. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Austrálie)
2x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko369
2x 2. 200g Filet ze sumečka s pancettou a česnekem, šťouchaný
2x 12. 350g Ball tip (kýta, šťávnatá část ořechu– USA)
2x 6. Čerstva ryba1, 3, 4,
2x 8. 200g Moravský vrabec, zelí, bramborový knedlík1, 3, 7
2x 7. 200g Medailónky z panenky na brusinkách, šťouchaný
2x 15. 200g Boloňské špagety s parmezánem1, 3, 7,
2x 11. 150g Svíčková z vepřové pečeně, h. k., brusinky, 1, 3, 7
2x 6. 150g Pikantní hovězí guláš, houskový knedlík
2x 9. 200g Špagety carbonarra s pancettou a parmezánem, 1, 3, 7
2x 7. 200g Mexická quesadilla s hovězím, fazolemi s quacamole
2x 4. 200g Medailónky z vepřové panenky na brusinkách,
2x Zabijačková s kroupami
2x 13. 400g Tri tip (filírovanášťavnatá část kýty - Angus, Uruguay)
2x 10. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá část roštěné– 20 dní vyzrálé –Česko)
2x 14. 300g Ball tip (šťavnatá část kýty, Omaha USA)
2x 11. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 3. brambor
2x 13. 350g Top side (kýta – libový horní šál,)
2x 7. 200g Filet z lososa na roštu, šťouchaný brambor
2x 8. brambor se slaninou. 1, 3, 7
2x 16. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 200g Rybí mix gril s bylinkovým máslem
2x 25. Denní nabídka1, 3, 7
2x 10. 150g Pikantní vepřový guláš, h. k. 1, 3, 7
2x 16. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
2x Kachní vývar s kapáním
2x 8. a zakysanou smetanou1, 3, 7
2x 11. Dančí ragú s liškami s pancettou, restované noky
2x 22. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
2x 4. 200g Filet z norského lososa s bylinkovým máslem, šťouchaný brambor
2x 5. šťouchaný brambor se slaninou1, 3, 7
2x 17. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
2x 4. 200gVepřová kapsa šunkou a sýrem, opečený brambor1, 3, 7149
2x 6. 200g Podzimní zeleninonový salát s rukolou, pečenou červenou řepou, kuřecím a mozzarelou s medovým dresinkem
2x 5. 250g Hovězí líčka pomalu dušená na víně, šťouchaný
2x 9. 200g Medailónky z vepřové panenky, špekové fazolky,
2x Pórková 1, 3, 7
2x 13. 400g Striploin steak (prorostlá roštěná z mladého býka 21měsíců- Česko)
2x 3. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
2x 10. 200g Rizoto s kuřecím masem, okurka, sýr1, 3, 7
2x 12. Guláš z daňka, se žemlovým a houskovým knedlíkem
2x 15. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x 6. 200g Pomalu pečené výpečky z daňka na víně, červené zelí zadělávané perníkem, žemlový a houskový knedlík1, 3, 7