Kontakty

11:00 - 14:00

Kde nás najdete

Dnešní polední menu 08.12.2021

Polévka

Polévka k denní nabídce za
0 20,-Kč
Zelná s uzeným masem od žebra
0 39,-Kč
Česnečka s opečeným chlebem a se sýrem
0 39,-Kč
Polévka 1, 3, 7, 9

Hlavní chod

1. Čerstvá ryba 1, 3, 7, 9, 10
2. 200g Filet ze sumečka s pancettou a česnekem, šťouchaný
3. brambor
0 169,-Kč
4. Denní nabídka
5. 250g Hovězí líčka pomalu dušená na víně, šťouchaný
6. brambor se slaninou1, 3, 7
0 159,-Kč
7. 150g Kuřecí soté po thajsku s kokosovým mlékem, rýže1, 3, 139
8. 200g Čevabčiči, opečený brambor, hořčice, cibule, 13, 7
0 119,-Kč
9. 200g Moravský vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík1119
10. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
0 109,-Kč

Nejčastější jídla

116x Polévka k Menu dle vlastního výběru
96x 1. Restaurace U podkovy
82x Polévka 1379
45x 2. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
43x Polévka 1, 3, 7, 9
39x Hovězí vývar s nudlemi
32x 3. Dnes na čepu – Pilsner Urquell
27x 1. Restaurace U podkovy OKNO
24x 4. Denní nabídka
21x 15. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
19x 3. Denní nabídka
16x 17. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
15x 5. Denní nabídka
14x 3. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
13x 13. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
13x Česnečka s opečeným chlebem a se sýrem
13x 7. Denní nabídka
12x 14. Jídla podáváme denně do 14:30!
12x Ruský boršč
12x 3. Denní nabídka1, 3, 7
11x 6. Denní nabídka
11x Čočková s klobásou
11x 14. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
10x 16. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
10x 12. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
10x 1. 150g Kuřecí steak na grilu, pečený brambor s dipem1, 3, 7
10x Polévka k denní nabídce za
8x 16. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
8x 4. Objednávky na jídla s sebou budeme přijímat na tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
8x Polévka
8x 4. STEAKY V KVĚTNU – pondělí 17. 5-19. 5 přes obědy, 18. 5. celý den
8x 11. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
8x Dršťková
7x 11. Jídla podáváme denně do 14:30!
7x 8. Denní nabídka
7x Zvěřinový vývar se špekovým knedlíčkem a nudlemi
7x Zelná s klobásou
7x 5. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
7x 6. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
6x 11. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
6x Frankfurtská
6x Hrachová s opečeným chlebem
6x Kmínová s vejcem
6x 13. Jídla podáváme denně do 14:30!
6x 17. Kukuřička se slaninou
6x Cibulačka se sýrovým krutónem
6x 2. 150g Kuřecí steak na grilu, pečený brambor s dipem1, 3, 7
6x Zelná se smetanou
6x 9. Jídla podáváme denně do 14:30!
6x 10. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
6x 7. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
6x 10. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
6x 18. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
6x 4. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
5x 11. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
5x 26. Chilli kukuřička s pancettou
5x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 2124. 6. Předtermín 18. 6., 25. 6 steakový večer
5x 8. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
5x 12. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
5x 27. Mix příloh 1, 3, 7
5x 2. Denní nabídka
5x 14. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
5x 28. Pečené brambory s blue cheese dipem
5x 5. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutónky1, 3, 7
5x 14. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
5x Gulášová s mletým masem
5x 1. Restaurace U podkovy OKNO a „zahrádka“
5x 4. Ryba 13479
5x 20. Kukuřička se slaninou
5x 3. Ryba1, 3, 4, 7, 9
5x 21. Chilli fazole se špekem
5x 8. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
5x 2. Příští týden připravujeme:
5x 12. Jídla podáváme denně do 14:30!
5x 22. Hřibová omáčka 1, 3, 7
5x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
5x Husí vývar s kapáním
5x 3. Od pondělí 8. 11. -10. 11 Zvěřinové hody
5x 5. 200g Šťouchaný brambor s máslem
5x 5. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
5x 10. Jídla podáváme denně do 14:30!
5x Pórková s vejcem
5x 21. Kukuřička se slaninou
5x 4. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
5x 11. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
5x 22. Chilli fazole se špekem
5x 5. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
5x 23. Hřibová omáčka 1, 3, 7
4x 6. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
4x 19. Jídla podáváme denně do 14:30!
4x 7. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
4x 7. 200g Šťouchané brambory s máslem
4x 20. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
4x 15. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
4x 18. Hřibová omáčka 1, 3, 7
4x 4. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
4x 19. Mix příloh 1, 3, 7
4x 13. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
4x 15. Přílohy
4x 29. Denní nabídka
4x 14. 300g Telecí Hanger steak 8
4x 16. Špekové fazolky
4x 22. Mix příloh 1, 3, 7
4x 19. Hřibová omáčka 1, 3, 7
4x 16. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
4x 16. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
4x 18. Přílohy
4x 5. Ryba1, 3, 4, 7
4x 17. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
4x 3. Steaky z vyzrálých býků
4x 19. Špekové fazolky
4x 16. Kukuřička se slaninou
4x Bramboračka
4x 7. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
4x 3. 200g Medailónky z vepřové panenky na hříbkách, peč. brambor1, 3
4x Květáková
4x 16. Jídla podáváme denně do 14:30!
4x 19. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
4x Bramborová
4x Kulajda s vejcem
4x 23. Chilli kukuřička s pancettou
4x 14. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
4x 4. Denní nabídka1, 3, 7
4x 6. Denní nabídka1, 3, 7
4x 4. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
4x 19. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
4x 24. Mix příloh 1, 3, 7
4x 2. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
4x 6. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
4x 3. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
4x 7. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
4x 6. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
4x 1. Denní nabídka1, 3, 7
4x 12. 300g Telecí Hanger steak 8
4x 6. 200g Šťouchaný brambor s máslem
4x 12. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
4x 5. Čerstvá ryba 13479
4x 9. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
4x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 2124. 6. Předtermín 18. 6.
3x 6. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
3x 10. 200g Opečená klobása (98% masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 7
3x 10. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
3x 20. Přílohy - Špekové fazolky
3x 24. Chilli kukuřička s pancettou
3x 8. Denní nabídka1, 3, 7
3x 2. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
3x 3. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
3x 14. 300g Bolar blade(šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 16. zakysanou smetanou 1, 3, 7
3x 25. Mix příloh 1, 3, 7
3x 20. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 9. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
3x 25. Chilli kukuřička s pancettou
3x 13. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
3x 3. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
3x 15. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
3x 26. Pečené brambory s blue cheese dipem
3x 15. Kukuřička se slaninou
3x 9. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, šť. brambor1, 3, 7
3x 10. 150g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
3x 11. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
3x 26. Mix příloh 1, 3, 7
3x 4. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
3x Polévka 137
3x 18. zakysanou smetanou 1, 3, 7
3x 27. Denní nabídka
3x 16. Chilli fazole se špekem
3x 18. Kukuřička se slaninou
3x 15. 300g Telecí Hanger steak 8
3x 27. Pečené brambory s blue cheese dipem
3x 1. STEAKY 12. 4 – 14. 4. do 14h, v úterý 13. 4. celý den do 19h30
3x 2. Zvěřinové hody
3x 3. Od 2023. září (po-čt) připravujeme steakový týden
3x 17. 150g Kuřecí steak, pečený brambor s dipem1, 3, 7
3x 12. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr1, 3, 7
3x 17. Hřibová omáčka 1, 3, 7
3x 28. Denní nabídka
3x 2. Dnes v pondělí 12. 4. výdejní okno do ulice. Objednávky budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-3
3x 3. Speciality z hlubocké a šumavské zvěriny – 150g 137910
3x 4. V pátek 17. září steakový předtermín
3x 22. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
3x 15. Jídla podáváme denně do 14:30!
3x 20. Chilli kukuřička s pancettou
3x Pikantní rybí polévka halászlé 137
3x 16. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
3x 7. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
3x 4. Od 2326. srpna (po-čt) připravujeme steakový týden
3x 4. Dančí paštika s cumberlandskou omáčkou (100g)
3x 6. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
3x Polévka (k menu 20)
3x 17. 300g Telecí Hanger steak 8
3x 4. 300g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
3x 21. Chilli kukuřička s pancettou
3x 5. Srnec
3x 12. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
3x Kulajda
3x 5. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
3x 6. Svíčková ze srnce se žemlovým a houskovým knedlíkem
3x 12. 400g Tri tip (filírovanášťavnatá část kýty - Angus, Austrálie)
3x 4. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
3x 6. 400g Scholder clode(šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
3x 24. Denní nabídka
3x 7. Srnčí na portském a hruškách s perníkovými knedlíky
3x 17. Chilli fazole se špekem
3x 7. okurkový salát1, 3, 7
3x Fazolová
3x 4. Od čtvrtka 11. 11. Svatomartinské husy
3x 5. 200g Filet z candáta s bylinkovým máslem, šť. brambor
3x 18. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
3x 8. Daněk
3x 12. 350g Cuberoll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko
3x 21. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 13. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
3x 9. Roštěná z daňka na hříbkách, rýže
3x 17. Jídla podáváme denně do 14:30!
3x 3. Steakový týden 1922. července 7
3x 13. 300g Eye round steak (váleček – Angus, Argentina)
3x 10. Řízek z daňka s brusinkami, šť. brambor se slaninou
3x 4. Čerstvá ryba 13479
3x 25. Pečené brambory s blue cheese dipem3, 7
3x 12. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
3x 5. Denní nabídka1, 3, 7
3x 11. 400g Sirloin steak(býk- libová roštěná - Brazílie)
3x 5. Čerstvá ryba
3x 18. Chilli fazole se špekem
3x Fazolačka s masem ze žebra
3x 23. Kukuřička se slaninou
3x 26. Další nabídka
3x 7. Denní nabídka1, 3, 7
3x 3. 200g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
3x 8. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
3x 24. Chilli fazole se špekem
3x 15. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
3x 12. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 16. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 25. Hřibová omáčka 1, 3, 7
2x 8. 200g Opečená klobása (98% masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 7
2x 9. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
2x 5. 200g Zeleninový salát s filírovaným kachním prsíčkem3, 7
2x 7. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka, 1, 3, 7
2x 12. 200g Opečená klobása (98%masa), hrachová kaše, okurka1, 109
2x Kuřecí vývar s masem a nudle
2x 7. 200g Mexická quesadilla s hovězím, fazolemi s quacamole
2x 9. 200g Boloňské špagety s parmezánem1, 3, 7
2x 6. 200g Medailónky z vepřové panenky na liškách, opečený
2x 11. 200g Záhorácký závitek s klobásou, houskový knedlík, 1, 3, 7129
2x 13. 350g Top side (kýta – libový horní šál,)
2x 14. 350g Heart of rump (kýta – šťavnatý libový šál, Argentina)
2x 10. 200g Zapečené palačinky s broskvemi a tvarohem, 1, 3, 7
2x 14. Jelen
2x 9. na brusinkách, hranolky1, 3, 7
2x 13. Přílohy
2x 10. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 19. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x 12. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
2x Příští týden úterý 1214. října RYBÍ SPECIALITY
2x 15. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
2x 6. 150g Kuřecí nudličky po indicku, rýže3, 7
2x 10. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
2x 8. 200g Špagety all'Amatriciana (olivy, feferonky) 1, 3, 71
2x 24. Dip se zeleným pepřem, slaninou a zakysankou
2x 13. 200g Smažený květák, brambor, domácí tatarka, 1, 3, 7
2x 19. Kukuřička se slaninou
2x 8. a zakysanou smetanou1, 3, 7
2x 10. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
2x 7. brambor1, 3, 7
2x Zvěřinový vývar a Zvěřinová sekaná, selský bramborový salát
2x 11. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 1. Hotová jídla
2x 11. 100g Zapečené palačinky s broskvemi a tvarohem, 1, 3, 7
2x 15. Jelen na černo se špekovými a žemlovými knedlíky
2x Frankfurtská 1, 3, 7
2x 14. Špekové fazolky
2x 8. 200g Zapečené boloňské lasagne s parmezánem, 1, 3, 7
2x Kuřecí vývar s nudlemi
2x 6. 200g Opečená vinná klobása, opečený brambor, hořčice,
2x Bramboračka s hříbky
2x 4. 200g Vepřová játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x 9. ½ Grilovaného kuřete, brambor, zelný salát 1, 3, 7
2x 18. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
2x 11. 200g Zap. žemlovka s jablky, broskvemi a tvarohem1, 3, 7
2x 12. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Austrálie)
2x 13. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
2x 13. 200g Domácí jahodové knedlíky s tvarohem, máslem a zakysanou smetanou1, 3, 7
2x 20. Chilli fazole se špekem
2x Hrachová s párkem opečeným chlebem
2x Čočková
2x 4. 200g Medailónky z vepřové panenky na brusinkách,
2x 10. 200g Kapustový karbanátek s mletým masem,
2x 16. Jelení plec po burgundsku, perníkové knedlíky
2x 12. 200g Domácí plněné bramborové knedlíky s uzeným,
2x 5. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
2x 13. 150g Křenová omáčka s uzeným, houskový knedlík1, 3, 7
2x 8. 100g Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka1, 3, 7
2x 7. 250g Hovězí líčka na víně, šťouchaný brambor1, 3, 7
2x 13. 200g Smažené žampiony, brambor, tat. om., 1, 3, 7
2x 12. Jídla podáváme denně do 14h30min
2x 13. 400g Tri tip (filírovanášťavnatá část kýty - Angus, Uruguay)
2x 15. 200g Mexické chilli con carne, pečivo 1, 3, 7
2x Polévka – Hrachová s párkem a opečeným chlebem, 1, 3, 7
2x 14. 100g Domácí jahodové knedlíky s tvarohem, máslem a zakysanou smetanou 1, 3, 7
2x 21. Hřibová omáčka 1, 3, 7
2x 4. 200g Medailónky z panenky na brusinkách, šťouchaný
2x 16. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, peč. brambor s dipem1, 3, 7159
2x 20. Pečené brambory s blue cheese dipem3, 7
2x 5. šťouchaný brambor se slaninou1, 3, 7
2x 17. Divočák
2x 7. 200g Moravský vrabec, listový špenát, b. k. 1, 3, 7
2x 3. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
2x Frankfurtská s párkem
2x 10. 200g Salát Caesar s kuřecím a parmazán. hoblinami1, 3, 4, 7
2x Kachní vývar s masem a kapáním
2x 16. 150g Ledvinky na slanině, rýže, 1, 3, 7
2x 17. Přílohy Špekové fazolky
2x 5. brambor s cibulkou1, 3, 7
2x 21. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 3. Tento pátek 20. srpna STEAKOVÝ PŘEDTERMÍN
2x 6. 200g Pomalu pečené výpečky z daňka na víně, červené zelí zadělávané perníkem, žemlový a houskový knedlík1, 3, 7
2x 18. Medailónky z divočáka s brusinkami s bramborem
2x 19. Pečená kančí kýta se špek. a žemlovými knedlíky
2x 4. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
2x 10. 200g Domácí plněné bramborové knedlíky, zelí, cibulka1, 3129
2x 300g Rybí mix gril – grilovaná vykostěná filátka z tuňáka,
2x 300g Řez z marinované, pomalu pečené krkovičky na pivě, pikantní zelná čalamáda, hořčice, křen, pečivo1, 3, 7
2x 19. Chilli fazole se špekem
2x 11. 200g Zapečené francouzské brambory s uzeným, okurka1, 3109
2x 6. 150g Kuřecí řízek s bramborovým salátem1, 3, 7
2x 20. Zvěřinová sekaná s mandlemi, selský bramborový salát
2x 8. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
2x 9. 200g Opečená klobása (98%masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 109
2x 20. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 5. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
2x 9. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 12. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 8. 200g Opečená klobása (98% masa), hrachová kaše s cibulkou1, 3109
2x 18. Chilli kukuřička s pancettou
2x 20. Hřibová omáčka 1, 3, 7
2x 7. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka 1, 3, 7
2x 4. 200g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
2x 21. MENU I………………229
2x Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
2x 10. 200g Císařský trhanec s rozinkami, jablečnou a švestkovou
2x Pórková 1, 3, 7
2x 18. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
2x Couračka s kyselým zelím se slaninou a škvarky
2x 15. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
2x 5. 200g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
2x 13. Přílohy - Špekové fazolky
2x 22. Dančí paštika s cumberlandskou omáčkou
2x 31. 150g Kuře na paprice, těstoviny (h. k)
2x 4. Ryba1, 3, 4, 7
2x 4. 200g Steak z tuňáka s fazolkami
2x 2. 200g Medailónky z klokana na víně, pečený brambor1, 3, 7
2x 21. Přílohy - Špekové fazolky
2x 13. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
2x 5. lososa a tresky s bylinkovým máslem
2x 20. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 9. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
2x 23. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x Zeleninový vývar s nudlemi
2x 16. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 14. Kukuřička se slaninou
2x 15. Přílohy Špekové fazolky
2x 5. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 1, 3, 7
2x 7. s česnekovým máslem, šťouchaný brambor se slaninou
2x 23. Svíčková z daňka se žemlovým a houskovým knedlíkem
2x 12. 100g Císařský trhanec s rozinkami, jablečnou a švestkovou
2x 5. 200g Filet z candáta po staročesku
2x 5. 200g Medailónky z klokana na víně, krokety1, 3,
2x 22. Kukuřička se slaninou
2x 6. Šťouchané brambory
2x 21. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
2x 10. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
2x 11. 150g Ledvinky na slanině, rýže
2x 2. Dnes v pátek 21. května výdejní okno do ulice. Objednávky budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastaven
2x 13. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 10. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 24. MENU II………………159
2x 6. 200g Šťouchané brambory s máslem
2x 9. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 13. 150g Segedínský guláš speciál, houskový knedlík1, 3, 7
2x 14. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
2x 4. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
2x 23. Chilli fazole se špekem
2x 13. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
2x 11. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 6. 200g Medailónky z panenky na liškách, krokety1, 3, 7
2x 7. 400g Sirloin steak(býk- libová roštěná - Brazílie)
2x 10. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 12. 200g Smažený květák, brambor, domácí tatarka
2x 5. 200g Pikantní hovězí flamendr s pancettou, hranolky 1, 3, 7
2x 14. 400g Striploin steak (prorostlá roštěná z mladého býka 21měsíců- Česko)
2x Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem a nudlemi1, 3, 7
2x 10. 200g Mořský vlk s citronovým máslem
2x 25. Jídla podáváme denně do 14:30
2x 8. 200g Telecí burger, steakové hranolky, aioli
2x Tyrolská bramboračka se slaninou
2x Pikantní rybí halászlé 13479
2x 4. Od středy 11. 11. Svatomartinské husy
2x 11. 150g Svíčková z vepřové pečeně, h. k., brusinky, 1, 3, 7
2x 19. Chilli kukuřička s pancettou
2x 13. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
2x 5. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
2x 24. Hřibová omáčka 1, 3, 7
2x 9. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 6. Čerstva ryba1, 3, 4,
2x 14. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
2x 7. 200g Kohout pomalu dušený na víně, šťouchaný brambor s máslem, glazovaná zelenina1, 3, 7
2x 8. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 6. 200g Vepřový řízek z pečeně, šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x 10. 200g Český zelený chřest v bešamelu s bílým vínem,
2x 15. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
2x 12. 150g Smažená sýrová jehla, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z lososovitého pstruha na roštu
2x 8. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr, 1, 3, 7
2x 11. 200g Pražma s rajčaty na víně
2x 8. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
2x 9. coleslaw zelný salát 1, 3, 7
2x 11. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
2x 11. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
2x 4. STEAKY – příští týden od podnělí 12. 4. do středy 14. 4., obědy, v úterý celý den do 20h
2x 20. Mix příloh 1, 3, 7
2x Pikantní gulášová s mletým masem
2x 7. 200g Filet z lososa na roštu, šťouchaný brambor
2x 7. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
2x 2. Čerstvá ryba, 1, 3, 4, 7
2x 6. Rybí speciality (filety, steaky) 13479
2x 22. Přílohy Špekové fazolky
2x 8. 180g Klatovský vepřový závitek, houskový knedlík 1, 3, 7
2x 5. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7,
2x 9. 350g Cuberoll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko
2x 7. 150g Kuřecí medailónky z nivou, pečený brambor, 1, 3, 7
2x 11. šťouchaný brambor s máslem 137
2x 13. 150g Svíčková na smetaně z vepřové pečeně, h. k., 1, 3, 7
2x 4. 200g Zeleninový salát s rukolou a 2 druhy lososa (nugety a uzený) s dijonským dresinkem, 4, 7, 10
2x 4. 150g Vepřový plátek s nivou, hranolky1, 3, 7
2x 6. s bylinkovým máslem, šť. brambor
2x 14. 150g Vepřové v mrkvi, brambor s máslem 1, 3, 7
2x Krémová bramboračka se slaninou
2x 1. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava PŘEDTERMÍN
2x 15. Hřibová omáčka 1, 3, 7
2x 11. 200g Bavorské vdolečky se 2 druhy marmelády a zakysanou smetanou, 1, 3, 7
2x 5. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor, 1, 3, 7
2x 7. 200g Medailónky z vepřové panenky, špekové fazolky,
2x 2. 200g Medailónky z vepřové panenky na hříbkách, št. brambor1, 3
2x 9. 200g Medailónky z vepřové panenky, špekové fazolky,
2x 8. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
2x 3. 200g Filet ze štiky na slanině, šťouchaný brambor
2x 7. 80g Tatarák z tuňáka s wasabi a mangem, 2 ks toast
2x Chřestová s parmezánem
2x 6. 150g Kuřecí nudličky po indicku, kari rýže 1, 3, 7
2x 15. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
2x 10. 300g Eye round steak (váleček – Angus, Austrálie)
2x 8. 130g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 11. Dančí ragú s liškami s pancettou, restované noky
2x 5. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
2x 20. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x 15. 3 ks Domácí švestkové knedlíky s tvarohem, máslem a
2x 4. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, šť. brambor1, 3, 7
2x 13. 400g Striploin steak (prorostlá roštěná z mladého býka 21měsíců- Česko)
2x 12. 100g Bavorské vdolečky se 2 druhy marmelády a zakysanou smetanou, 1, 3, 7
2x 6. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om., 1, 3, 7
2x 8. šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x Šumavská zelnice1, 3, 7
2x 6. 200g Filet z norského lososa na roštu, šť. brambor
2x 22. Denní nabídka
2x 21. Mix příloh 1, 3, 7
2x 7. 200g Boloňské špagety s parmezánem, 1, 3, 7
2x 4. 200gVepřová kapsa šunkou a sýrem, opečený brambor1, 3, 7149
2x 10. šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x 5. 200g Fílírované kachní prsíčko v omáčce z hrubozrnné hořčice
2x Uzená s kroupami
2x 9. 150g Cikánská vepřová pečeně, rýže 1, 3, 7
2x 1. Čerstvá ryba
2x Kmínová
2x 12. Guláš z daňka, se žemlovým a houskovým knedlíkem
2x 6. 200g Filet ze štiky na česneku, šťouchaný brambor
2x 6. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x 17. 2 ks Domácí švestkové knedlíky s tvarohem, máslem a
2x 8. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
2x 14. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
2x Bramboračka s hříbky 1, 3, 7
2x 18. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 4. 150g Kuřecí řízek Bohemia v sýr. těstíčku, hranolky, 1, 3, 7
2x 9. 200g Smažené žampiony, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x 8. 200g Sekaný řízek, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 14. 150g Uzený hovězí jazyk, kočičák se škvarky a slaninou
2x 18. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x 10. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 12. 350g Ball tip (kýta, šťávnatá část ořechu– USA)
2x 10. Steaky - posledních 15
2x 2. 200g Pstruh lososovitý na másle, šťouchaný brambor1, 3, 4, 7
2x 1. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
2x 13. Dančí v šípkové omáčce se špek. a žemlovými knedlíky
2x 8. 200g Medailónky z odleželé falešné svíčkové (Uruguay)