Kontakty

11:00 - 14:00

Kde nás najdete

Dnešní polední menu 27.09.2022

Nejčastější jídla

237x 1. Restaurace U podkovy
190x Polévka 1, 3, 7, 9
126x Polévka k menu za
116x Polévka k Menu dle vlastního výběru
96x 2. Věrnostní ae 9 + 1 oběd zdarma
82x Polévka 1379
72x Hovězí vývar s nudlemi
45x 2. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
45x 3. Denní nabídka1, 3, 7
36x 15. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
32x 3. Dnes na čepu – Pilsner Urquell
32x 4. Denní nabídka1, 3, 7
31x Česnečka s opečeným chlebem a se sýrem
31x 13. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
28x 4. Denní nabídka
28x 17. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
27x 16. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
27x 14. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
27x 1. Restaurace U podkovy OKNO
27x Frankfurtská
25x 2. 150g Kuřecí steak na grilu, pečený brambor s dipem1, 3, 7
24x Polévka k denní nabídce za
24x 12. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
24x 6. Denní nabídka1, 3, 7
24x 6. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
23x 5. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
21x 1. 150g Kuřecí steak na grilu, pečený brambor s dipem1, 3, 7
20x 3. Denní nabídka
20x 4. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
20x 12. Jídla podáváme denně do 14h30min
19x Ruský boršč
19x 5. Denní nabídka
17x Gulášová s mletým masem
17x 2. Denní nabídka
17x 8. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
17x 13. Jídla podáváme denně do 14h30min
17x 15. Jídla podáváme denně do 14h30min
17x 7. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
16x 7. Denní nabídka1, 3, 7
16x 11. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
16x 11. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
15x Zelná s klobásou
15x 3. Steakový týden 16. 5. – 19. 5. 135
15x 14. Jídla podáváme denně do 14h30min
15x 17. Kukuřička se slaninou
15x 18. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
15x 4. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
14x 3. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
14x 10. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
14x 11. Jídla podáváme denně do 14h30min
14x 7. Denní nabídka
14x 4. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
14x 5. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
14x 5. Denní nabídka1, 3, 7
13x 19. Hřibová omáčka 1, 3, 7
13x 16. Jídla podáváme denně do 14h30min
13x 6. Denní nabídka
13x Kmínová s vejcem
12x 18. Chilli fazole se špekem
12x 3. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
12x 3. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
12x 20. Chilli kukuřička s pancettou
12x 10. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
12x 8. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
12x 14. Jídla podáváme denně do 14:30!
12x Čočková s klobásou
12x Dršťková
12x Cibulačka se sýrovým krutónem
11x 21. Mix příloh 1, 3, 7
11x 1. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava PŘEDTERMÍN
11x Kulajda s vejcem
10x 17. Jídla podáváme denně do 14h30min
10x 15. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
10x 6. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
10x Květáková
10x 26. Chilli kukuřička s pancettou
10x 27. Mix příloh 1, 3, 7
10x 3. Steakový týden 13. 6. – 16. 6. 106
9x 10. Jídla podáváme denně do 14h30min
9x 15. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
9x Bramboračka s hříbky
9x 12. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
9x 7. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko469
9x 14. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
9x 16. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
9x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 11. 4 -14. 4 84
8x Kulajda
8x 10. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
8x 4. STEAKY V KVĚTNU – pondělí 17. 5-19. 5 přes obědy, 18. 5. celý den
8x 9. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
8x 21. Kukuřička se slaninou
8x 22. Chilli fazole se špekem
8x 23. Hřibová omáčka 1, 3, 7
8x Pórková s vejcem
8x 5. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
8x 4. Objednávky na jídla s sebou budeme přijímat na tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
8x 5. 200g Šťouchaný brambor s máslem
8x Polévka
8x 16. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
8x 21. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
8x 2. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
8x 3. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
8x 23. Kukuřička se slaninou
8x 24. Chilli fazole se špekem
8x 25. Hřibová omáčka 1, 3, 7
8x Zeleninový vývar s nudlemi
8x 28. Pečené brambory s blue cheese dipem
7x 15. Kukuřička se slaninou
7x 20. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
7x 16. Chilli fazole se špekem
7x 18. Kukuřička se slaninou
7x Zvěřinový vývar se špekovým knedlíčkem a nudlemi
7x 12. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
7x 17. Hřibová omáčka 1, 3, 7
7x 11. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
7x 11. Jídla podáváme denně do 14:30!
7x Bramboračka
7x 8. Denní nabídka
7x 6. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
7x 7. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
7x 19. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
7x 9. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
7x 25. Chilli kukuřička s pancettou
7x 26. Mix příloh 1, 3, 7
7x 16. 350g Telecí Hanger steak 8
7x 6. 200g Šťouchaný brambor s máslem
7x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 21. 3-24. 3 3
7x 20. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
7x 1. Denní nabídka1, 3, 7
7x 19. Kukuřička se slaninou
7x 20. Kukuřička se slaninou
7x 2. Telecí speciality 1516. 2.
7x 20. Chilli fazole se špekem
7x 21. Chilli fazole se špekem
7x 21. Hřibová omáčka 1, 3, 7
7x 22. Hřibová omáčka 1, 3, 7
7x 11. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
7x 22. Mix příloh 1, 3, 7
7x 13. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
7x 10. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
7x 14. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
7x 13. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
6x 2. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko469
6x 4. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko359
6x 24. Kukuřička se slaninou
6x 25. Chilli fazole se špekem
6x 21. Přílohy - Špekové fazolky
6x 26. Hřibová omáčka 1, 3, 7
6x 22. Kukuřička se slaninou
6x 27. Chilli kukuřička s pancettou
6x 23. Chilli fazole se špekem
6x 28. Mix příloh 1, 3, 7
6x 24. Hřibová omáčka 1, 3, 7
6x 13. Jídla podáváme denně do 14:30!
6x 3. Čerstvá ryba, 1, 3, 4, 7
6x Zelná se smetanou
6x 11. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
6x 9. Jídla podáváme denně do 14:30!
6x 9. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece –Angus, Uruguay)
6x 17. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
6x 5. brambor s cibulkou1, 3, 7
6x 5. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
6x Hrachová s opečeným chlebem
6x 19. Mix příloh 1, 3, 7
6x 20. Přílohy - Špekové fazolky
6x 22. Chilli kukuřička s pancettou
6x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
6x 12. 350g Telecí Hanger steak 8
6x 10. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
6x 23. Mix příloh 1, 3, 7
6x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko359
6x 19. Chilli fazole se špekem
6x 19. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
6x 14. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
6x 10. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece –Angus, Uruguay)
6x 24. Chilli kukuřička s pancettou
6x Hovězí vývar s nudlemi a játrovým knedlíčkem
6x 21. Chilli kukuřička s pancettou
6x 25. Mix příloh 1, 3, 7
6x 9. Jídla podáváme denně do 14h30min
6x 16. Přílohy Špekové fazolky
6x Bramborová
6x 8. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko359
6x Tyrolská bramboračka
6x 23. Denní nabídka1, 3, 7
6x 12. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
6x 3. (Brzlík, játra, polpety, řízky, ossobuco, perkelt, pavouček)
6x 9. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
6x 7. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
6x 23. Chilli kukuřička s pancettou
6x 22. Šťouchané brambory s máslem7
6x 24. Mix příloh 1, 3, 7
6x 16. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
6x 6. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
6x 13. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
6x 8. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
6x 3. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
6x 9. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
6x 17. 350g Telecí Hanger steak 8
5x Čočková
5x 7. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
5x 5. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutónky1, 3, 7
5x 13. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
5x 4. Ryba 13479
5x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 2124. 6. Předtermín 18. 6., 25. 6 steakový večer
5x 15. 350g Telecí Hanger steak 8
5x 8. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
5x 12. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
5x 11. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
5x 22. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
5x 10. Jídla podáváme denně do 14:30!
5x 1. Restaurace U podkovy OKNO a „zahrádka“
5x 20. Hřibová omáčka 1, 3, 7
5x Husí vývar s kapáním
5x 14. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
5x 3. Ryba1, 3, 4, 7, 9
5x 15. Přílohy
5x 16. Špekové fazolky
5x 8. Denní nabídka1, 3, 7
5x 22. Přílohy - Špekové fazolky
5x 22. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
5x 23. Přílohy - Špekové fazolky
5x Fazolová
5x 11. 350g Telecí Hanger steak 8
5x 18. Jídla podáváme denně do 14h30min
5x 2. 250g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
5x 19. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
5x Hovězí vývar s kapáním
5x 12. Jídla podáváme denně do 14:30!
5x 3. 250g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
5x 14. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
5x 2. Příští týden připravujeme:
5x 3. Od pondělí 8. 11. -10. 11 Zvěřinové hody
5x 14. Přílohy - Špekové fazolky
5x 16. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
5x 15. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
5x 17. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
5x 5. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
5x 14. 300g Telecí Hanger steak 8
4x 16. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
4x Denní nabídka:1, 3, 7 Hovězí vývar s nudlemi
4x 19. Jídla podáváme denně do 14:30!
4x 7. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
4x 19. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
4x 2. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
4x 10. 200g Kapustový karbanátek s mletým masem,
4x 5. Čerstvá ryba 13479
4x 7. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
4x 3. 200g Medailónky z vepřové panenky na hříbkách, peč. brambor1, 3
4x 3. Steaky z vyzrálých býků
4x 6. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
4x 4. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
4x 12. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr1, 3, 7
4x 12. 350g Cube roll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
4x 7. 200g Šťouchané brambory s máslem
4x 9. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
4x 4. 200g Šťouchaný brambor s máslem
4x 7. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
4x 8. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
4x 18. Hřibová omáčka 1, 3, 7
4x 13. Kukuřička se slaninou
4x 4. Objednávky s sebou budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastavení vozu na chodníku před okny povoleno.
4x 4. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, šťouchaný
4x 5. Ryba1, 3, 4, 7
4x 9. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
4x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 2124. 6. Předtermín 18. 6.
4x 5. Čerstvá ryba
4x 27. 200g Vepřový řízek z pečeně, šťouchaný brambor1, 3, 7
4x 10. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
4x 12. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
4x 16. Přílohy - Špekové fazolky
4x 27. Pečené brambory s blue cheese dipem
4x 17. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
4x 3. 250g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
4x 12. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
4x 18. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
4x 6. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko469
4x 4. 250g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
4x 11. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
4x 11. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
4x 18. Přílohy
4x 4. Čerstvá ryba
4x 11. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Uruguay)
4x 19. Špekové fazolky
4x 18. Chilli kukuřička s pancettou
4x 19. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
4x 21. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
4x 3. 200g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
4x 16. Kukuřička se slaninou
4x 7. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
4x 3. Čerstva ryba
4x Kuřecí vývar s nudlemi
4x Zelná se salámem
4x Kachní vývar s masem a kapáním
4x 16. Jídla podáváme denně do 14:30!
4x 14. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
4x 10. 400g Sirloin steak (býk - roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava - Česko)
4x 12. 300g Telecí Hanger steak 8
4x 6. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om., 1, 3, 7
4x 29. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
4x 7. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
4x 29. Denní nabídka
4x 12. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
4x 18. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
4x 15. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
3x 4. Ryba1, 3, 4, 7
3x 20. 300g Ball tip (šťavnatá část kýty - ořech, USA)
3x 15. Jídla podáváme denně do 14:30!
3x 12. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
3x 17. Chilli fazole se špekem
3x 5. 200g Vepřová játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
3x 5. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, krokety, 1, 3, 7
3x 30. Denní nabídka:1, 3, 7
3x 1. STEAKY 12. 4 – 14. 4. do 14h, v úterý 13. 4. celý den do 19h30
3x 13. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
3x 2. Dnes v pondělí 12. 4. výdejní okno do ulice. Objednávky budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-3
3x Boršč
3x Polévka 137
3x 20. Pečené brambory s blue cheese dipem
3x 6. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
3x 2. Zvěřinové hody
3x Pikantní rybí polévka halászlé 137
3x 4. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
3x 2. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
3x 4. 300g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
3x 3. Speciality z hlubocké a šumavské zvěriny – 150g 137910
3x Polévka (k menu 20)
3x 16. zakysanou smetanou 1, 3, 7
3x 20. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
3x 5. 220g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
3x 15. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
3x 4. 200g Filet z norského lososa v citronové omáčce s
3x 5. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko)
3x 4. Dančí paštika s cumberlandskou omáčkou (100g)
3x 5. hrubozrnnou hořčičí, šťouchaný brambor
3x 6. 400g Scholder clode(šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
3x 5. 200g Filet z candáta s bylinkovým máslem, šť. brambor
3x 9. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, šť. brambor1, 3, 7
3x 9. 200g Opečená klobása (98%masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 109
3x 5. Srnec
3x 4. 200g Steak z tuňáka s fazolkami na víně
3x 14. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 18. zakysanou smetanou 1, 3, 7
3x 19. Přílohy - Špekové fazolky
3x 15. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
3x 18. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
3x 4. 200g Filet z lososa na roštu, brambor
3x 6. Svíčková ze srnce se žemlovým a houskovým knedlíkem
3x 8. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
3x 14. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
3x 18. Přílohy Špekové fazolky
3x 16. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
3x 14. Chilli fazole se špekem
3x 7. Srnčí na portském a hruškách s perníkovými knedlíky
3x 5. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
3x 13. 300g Bolar blade (šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 16. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
3x 15. Hřibová omáčka 1, 3, 7
3x 8. Daněk
3x Pórková
3x Bramborová se salámem a kapustou
3x 5. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor, 1, 3, 7
3x 10. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
3x 26. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
3x 13. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
3x 9. Roštěná z daňka na hříbkách, rýže
3x 10. 300g Telecí Hanger steak 8
3x 17. Přílohy Špekové fazolky
3x 4. Od čtvrtka 11. 11. Svatomartinské husy
3x 17. Přílohy - Špekové fazolky
3x 14. 300g Eye round steak (váleček – Argentina)
3x 8. Jídla podáváme denně do 14h30min
3x 10. Řízek z daňka s brusinkami, šť. brambor se slaninou
3x 13. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
3x 12. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
3x 19. Jídla podáváme denně do 14h30min
3x 9. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
3x 4. Čerstvá ryba 13479
3x 8. Steaky z vyzrálého hovězího – posledních 20
3x Denní nabídka Čočková s klobásou, 1, 3, 7
3x 6. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
3x 12. 350g Cuberoll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko
3x 14. 300g Bolar blade(šťavnatá část plece - Austrálie)
3x 15. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
3x 3. Od 2023. září (po-čt) připravujeme steakový týden
3x 28. Denní nabídka
3x 2. STEAKOVÝ TÝDEN 21. 3-24. 3 3
3x 16. 100g Bavorské vdolečky s tvarohem a zakys. smetanou1, 3, 7
3x 13. 300g Eye round steak (váleček – Angus, Argentina)
3x 4. V pátek 17. září steakový předtermín
3x 26. Pečené brambory s blue cheese dipem
3x 24. Denní nabídka
3x 4. 200g Steak z tuňáka na fazolkách a víně
3x Kuřecí vývar s nudlemi a masem
3x 17. 150g Kuřecí steak, pečený brambor s dipem1, 3, 7
3x 27. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
3x 7. okurkový salát1, 3, 7
3x Fazolačka s masem ze žebra
3x 27. Denní nabídka
3x 18. Přílohy - Špekové fazolky
3x 17. 300g Telecí Hanger steak 8
3x 12. Přílohy - Špekové fazolky
3x 7. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
3x 4. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
3x 1. Restaurace U Podkovy - Silvestr
3x 10. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
3x 3. 200g Bolar blade se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
3x 10. 200g Boloňské špagety s parmezánem 1, 3, 7
3x 21. U polovičních porcí účtujeme 70% ceny
3x 4. 200g Bolar blade s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
3x 10. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko359
3x 7. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko429
3x 23. Denní nabídka
3x 3. Ryba1, 3, 4, 7
3x Italská tomatová
3x 12. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
3x 14. Kukuřička se slaninou
3x 25. Pečené brambory s blue cheese dipem3, 7
3x 4. Četstvá ryba1, 3, 4, 7
3x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko329
3x 1. Čerstvá ryba, 1, 3, 4, 7
3x 14. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
3x 18. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
3x 6. 200g Šťouchané brambory a máslem
3x 12. 400g Tri tip (filírovanášťavnatá část kýty - Angus, Austrálie)
3x 3. Steakový týden 1922. července 7
3x 10. 150g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
3x 26. Další nabídka
3x 4. Od 2326. srpna (po-čt) připravujeme steakový týden
3x 5. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor1, 3, 7
3x 8. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
3x 11. 400g Tri tip(maminha, fílírovaná šťavnatá část kýty - Argentina)
3x 15. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
3x 11. 400g Sirloin steak(býk- libová roštěná - Brazílie)
3x 10. 150g Segedínský guláš speciál, h. k. 1, 3, 7
3x 3. Steakový týden 1518. 8. 128
3x 15. 300g Telecí Hanger steak 8
3x 18. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
3x 17. Jídla podáváme denně do 14:30!
3x 5. 200g Steak z tuňáka s fazolkami na víně
3x 8. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko329
3x 10. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
3x 10. 200g Opečená klobása (98% masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 7
3x 3. Steakový týden 1922.
3x 5. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Angus Uruguay)
3x 13. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 1, 3, 7
2x 3. Steakový týden 15. – 21.
2x 18. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 14. Špekové fazolky
2x 19. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
2x 3. 200g Steak z tuňáka s fazolkami na víně
2x 7. 200g Kohout pomalu dušený na víně, šťouchaný brambor s máslem, glazovaná zelenina1, 3, 7
2x 8. šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x Hrachová s opečeným hlebem
2x 15. Přílohy Špekové fazolky
2x 6. 200g Šťouchané brambory na másle
2x 4. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor1, 3, 7
2x 10. 150g Smažená sýrová jehla, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z candáta po staročesku
2x 8. 180g Klatovský vepřový závitek, houskový knedlík 1, 3, 7
2x Polévka – Hrachová s párkem a opečeným chlebem, 1, 3, 7
2x 12. 400g Tri tip (filírovaná šťavnatá část kýty – Angus Argentina)
2x 8. Steaky
2x Zvěřinový vývar a Zvěřinová sekaná, selský bramborový salát
2x Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
2x 8. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x 6. 200g Šťouchané brambory s máslem
2x 10. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr1, 3, 7
2x Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem a nudlemi1, 3, 7
2x Vývar z kohouta s kapáním
2x 10. 350g Telecí Hanger steak 8
2x 6. 200g Vepřový řízek z pečeně, šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x 1. Ryba
2x 11. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 8. knedlíky1, 3, 7
2x 4. 200g Vepřová játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x 2. 200g Medailónky z klokana na víně, pečený brambor1, 3, 7
2x 8. 200g Telecí burger, steakové hranolky, aioli
2x 12. 150g Smažená sýrová jehla, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x 9. 150g Segedínský guláš speciál, h. k., 1, 3, 7
2x Uzená s kroupami
2x 9. 200g Moravský vrabec, dušené zelí, h. k., 1, 3, 7
2x 1. Čerstvá ryba
2x 28. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
2x 11. 300g Eye round steak (váleček – USA)
2x 7. 150g Kuřecí medailónky z nivou, pečený brambor, 1, 3, 7
2x 2. 200g Steak z tuňáka s fazolkami na víně
2x 8. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
2x 9. 150g Kančí ragů na liškách, bramborové drbáky 1, 3, 7
2x 13. 450g Striploin steak (býk – šťavnatá část roštěné– 20 dní vyzrálé –Česko)
2x 9. coleslaw zelný salát 1, 3, 7
2x 13. 150g Svíčková na smetaně z vepřové pečeně, h. k., 1, 3, 7
2x 22. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 13. 200g Kaiserschmarrn (trhanec se švestkovou a jablečnou zavařeninou, rozinkami, mandlemi a zakysankou) 1, 3, 7
2x 2. 200g Pstruh lososovitý na másle, šťouchaný brambor1, 3, 4, 7
2x 4. 150g Vepřový plátek s nivou, hranolky1, 3, 7
2x 5. 150g Svíčková ze špikované kančí kýty, houskový knedlík,
2x 6. brusinky, zakysaná smetana1, 3, 7
2x 12. 200g Moravská uzená kýta, dušené zelí, b. k. 1, 3, 7
2x 7. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka, 1, 3, 7
2x 13. 150g Segedínský guláš speciál, houskový knedlík1, 3, 7
2x 8. 130g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 3. 200g Šťouchané brambory s máslem
2x 16. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x Hrachová s klobásou a opečeným chlebem
2x 8. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Uruguay)
2x 8. 150g Svíčková z vepřového plecka, h. k., brusinky1, 3, 7
2x 21. Denní nabídka
2x 2. Čerstvá ryba, 1, 3, 4, 7
2x 9. 200g Boloňské špagety s parmezánem1, 3, 7
2x 14. 100g Kaiserschmarrn (trhanec se švestkovou a jablečnou zavařeninou, rozinkami, mandlemi a zakysankou) 1, 3, 7
2x Telecí vývar s nudlemi
2x 13. 200g Smažené žampiony, brambor, tat. om., 1, 3, 7
2x 8. 200g Špagety all'Amatriciana (olivy, feferonky) 1, 3, 71
2x 24. 200g Vepřový řízek z pečeně, šťouchaný brambor1, 3, 7
2x 2. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko429
2x Pikantní rybí halászlé 13479
2x 9. 150g Cikánská vepřová pečeně, rýže 1, 3, 7
2x 300g Rybí mix gril – grilovaná vykostěná filátka z tuňáka,
2x 5. 150g Smažený filet z čerstvé tresky (severní atlantik) v panko
2x 7. 200g Moravský vrabec, listový špenát, b. k. 1, 3, 7
2x Šumavská zelnice1, 3, 7
2x 3. 200g Šťouchaný brambor
2x Telecí vývar consommé s celestinskými nudlemi
2x 3. 200g Steak z tuňáka na fazolkách,
2x 12. 200g Bavorské vdolečky s tvarohem a zak. smetanou 1, 3, 7
2x 3. 200g Filet ze štiky na slanině, šťouchaný brambor
2x 8. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 6. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x 7. 150g Rajská omáčka s hovězím zadním, kolínka 1, 3, 7
2x Hrachová s párkem opečeným chlebem
2x 29. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 16. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 4. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko329
2x 9. 100g Smažený sýr, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x 10. Steaky - posledních 15
2x Zelná s uzeným masem od žebra
2x 6. strouhance, bramborová kaše
2x 13. 150g Kuřecí řízek, selský bramborový salát1, 3, 7
2x 4. 150g Kuřecí řízek Bohemia v sýr. těstíčku, hranolky, 1, 3, 7
2x 8. 200g Opečená klobása (98% masa), hrachová kaše s cibulkou1, 3109
2x 13. 100g Bavorské vdolečky s tvarohem a zak. smetanou 1, 3, 7
2x 5. 200g Fílírované kachní prsíčko v omáčce z hrubozrnné hořčice
2x 17. 300g Heart of rump (libová část kýty, Argentina)
2x 4. 200g Steak z tuňáka s fazolkami
2x Denní nabídka:1, 3, 7Fazolačka
2x 4. 200g Filátko ze pstruha lososovitého na bylinkovém
2x 8. 200g Opečená klobása (98% masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 7
2x 4. 200g Medailónky z panenky na brusinkách, šťouchaný
2x 5. 200g Filet ze štiky po staročesku, brambor
2x 14. 350g Heart of rump (kýta – šťavnatý libový šál, Argentina)
2x 1. Čerstvá ryba 1, 3, 7, 9, 10
2x 10. zelí, cibulka1, 3, 7
2x 14. 200g Zeleninový salát s kuřecím a balkánským sýrem3, 7
2x 5. 200g Zeleninový salát s filírovaným kachním prsíčkem3, 7
2x Chřestová s parmezánem
2x 13. 150g Vepřová játra na slanině, rýže1, 3, 7
2x 7. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, ta. om. 1, 3, 7
2x 13. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
2x 7. 400g Sirloin steak(býk- libová roštěná - Brazílie)
2x 10. 200g Mořský vlk s citronovým máslem
2x 5. másle, šťouchaný brambor
2x 12. 150g Hovězí kostky na pepři, rýže, 1, 3, 7
2x 31. 150g Kuře na paprice, těstoviny (h. k)
2x Hrachová s uzeninou a opečeným chlebem
2x 9. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko369
2x 2. 200g Filet ze sumečka s pancettou a česnekem, šťouchaný
2x 10. 200g Salát Caesar s kuřecím a parmazán. hoblinami1, 3, 4, 7
2x 5. lososa a tresky s bylinkovým máslem
2x 8. 200g Moravský vrabec, zelí, bramborový knedlík1, 3, 7
2x 10. 200g Císařský trhanec s rozinkami, jablečnou a švestkovou
2x 7. 200g Medailónky z panenky na brusinkách, šťouchaný
2x 15. 200g Boloňské špagety s parmezánem1, 3, 7,
2x 19. Chilli kukuřička s pancettou
2x 6. 150g Kuřecí nudličky po indicku, rýže3, 7
2x 3. Tento pátek 20. srpna STEAKOVÝ PŘEDTERMÍN
2x 5. 200g Filet z lososovitého pstruha na roštu
2x 7. 200g Mexická quesadilla s hovězím, fazolemi s quacamole
2x 8. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 6. 150g Roštěná na cibulce, rýže 1, 3, 7
2x 20. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
2x 11. 200g Pražma s rajčaty na víně
2x 18. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x Frankfurtská 1, 3, 7
2x Zabijačková s kroupami
2x 6. 150g Kuřecí řízek s bramborovým salátem1, 3, 7
2x 10. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá část roštěné– 20 dní vyzrálé –Česko)
2x 12. 200g Opečená klobása (98%masa), hrachová kaše, okurka, 1, 3, 7
2x 12. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Brazílie)
2x 3. brambor
2x 6. Šťouchané brambory
2x 4. STEAKY – příští týden od podnělí 12. 4. do středy 14. 4., obědy, v úterý celý den do 20h
2x 8. brambor se slaninou. 1, 3, 7
2x 16. 100g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 20. Mix příloh 1, 3, 7
2x 200g Rybí mix gril s bylinkovým máslem
2x 13. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
2x 16. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
2x 6. s bylinkovým máslem, šť. brambor
2x 8. a zakysanou smetanou1, 3, 7
2x 5. 200g Medailónky z klokana na víně, krokety1, 3,
2x 9. 350g Cuberoll (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko
2x 4. 200g Filet z norského lososa s bylinkovým máslem, šťouchaný brambor
2x 17. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina – Uruguay)
2x 5. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
2x 7. 100g Smažený sýr, brambor, domácí tatarka 1, 3, 7
2x 8. 200g Caesar salát s kuřecím, parmezánem a krutóny, 1, 3, 7
2x 20. Pečené brambory s blue cheese dipem3, 7
2x 13. 400g Tri tip steak(maminha, fílírovaná štavnatá část kýty, Argentina)
2x 5. 250g Hovězí líčka pomalu dušená na víně, šťouchaný
2x 12. 100g Císařský trhanec s rozinkami, jablečnou a švestkovou
2x 9. 150g Kuřecí nudličky po thajsku s kokosovým mlékem,
2x 6. Rybí speciality (filety, steaky) 13479
2x 10. 200g Zapečené palačinky s broskvemi a tvarohem, 1, 3, 7
2x 6. 200g Medailónky z vepřové panenky na liškách, opečený
2x 10. 200g Rizoto s kuřecím masem, okurka, sýr1, 3, 7
2x 10. 300g Eye round steak (váleček – Angus, Austrálie)
2x 24. Dip se zeleným pepřem, slaninou a zakysankou
2x 21. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 6. brambor se slaninou1, 3, 7
2x 6. opečený brambor1, 3, 7
2x 6. 200g Filet z norského lososa na roštu, šť. brambor
2x 10. rýže, 1, 3,
2x 7. 80g Tatarák z tuňáka s wasabi a mangem, 2 ks toast
2x 22. Denní nabídka
2x 11. 100g Zapečené palačinky s broskvemi a tvarohem, 1, 3, 7
2x 7. s česnekovým máslem, šťouchaný brambor se slaninou
2x 18. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina - Uruguay)
2x 10. 200g Tortellini s kuřecím masem v rokfórové omáčce, 1, 3, 7
2x 9. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 5. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om., 1, 3, 7
2x 7. brambor1, 3, 7
2x 4. 9
2x 8. 150g Smažený sýr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 17. 300g Eye round steak (váleček – USA)
2x 11. 150g Svíčková z vepřové pečeně, h. k., brusinky, 1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z mořské štiky na slanině, šť. brambor
2x 4. 200g Medailónky z vepřové panenky na brusinkách,
2x 6. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
2x 12. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece – Austrálie)
2x 11. 200g Zapečené francouzské brambory s uzeným, okurka1, 3109
2x 12. 350g Ball tip (kýta, šťávnatá část ořechu– USA)
2x 6. Čerstva ryba1, 3, 4,
2x 23. Pečené nové brambory s blue cheese dipem
2x 25. Denní nabídka1, 3, 7
2x 10. 150g Pikantní vepřový guláš, h. k. 1, 3, 7
2x 11. Dančí ragú s liškami s pancettou, restované noky
2x 12. 200g Zapečené fusilli s pancettou, rajčaty a paprikou s
2x 5. šťouchaný brambor se slaninou1, 3, 7
2x 7. 200g Filátka ze pstruha na másle a kmíně,
2x 13. 400g Tri tip (filírovanášťavnatá část kýty - Angus, Uruguay)
2x 11. 300g Telecí Hanger steak 8
2x 11. brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 13. 350g Top side (kýta – libový horní šál,)
2x 7. 200g Filet z lososa na roštu, šťouchaný brambor
2x 11. 150gVepřové nudličky se šunkou, nivou a pórkem, rýže1. 7129
2x Pórková 1, 3, 7
2x 13. 400g Striploin steak (prorostlá roštěná z mladého býka 21měsíců- Česko)
2x 3. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko419
2x 9. 150g Husí droby na víně, bramboráčky1, 3, 7
2x 12. Guláš z daňka, se žemlovým a houskovým knedlíkem
2x 13. parmezánem1, 3, 7
2x 15. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x 6. 200g Pomalu pečené výpečky z daňka na víně, červené zelí zadělávané perníkem, žemlový a houskový knedlík1, 3, 7
2x 15. 200g Bavorské vdolečky s tvarohem a zakys. smetanou1, 3, 7119
2x 8. šťouchaný brambor
2x 4. 200gVepřová kapsa šunkou a sýrem, opečený brambor1, 3, 7149
2x 17. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
2x 7. 150g Kuřecí nudličky se šunkou a pórkem, rýže1, 3, 7
2x 9. 200g Medailónky z vepřové panenky, špekové fazolky,
2x 10. šťouchaný brambor, 1, 3, 7
2x Příští týden úterý 1214. října RYBÍ SPECIALITY
2x 5. 200g Pomalu pečené stehno z králíka, smetanový listový
2x 13. 200g Domácí jahodové knedlíky s tvarohem, máslem a zakysanou smetanou1, 3, 7
2x 24. Šťouchané brambory s máslem7
2x 4. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
2x 5. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 1, 3, 7
2x 14. 200g Domácí švestkové knedlíky s tvarohem a máslem1, 3, 119
2x 13. Dančí v šípkové omáčce se špek. a žemlovými knedlíky
2x 23. Šťouchané brambory s máslem7
2x 23. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x 9. Denní nabídka1, 3, 7
2x 18. 300g Eye round steak (váleček – Argentina)
2x 16. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, peč. brambor s dipem1, 3, 7159
2x 6. špenát, šťouchané brambory s cibulkou 1, 3, 7
2x 14. 200g Domácí zapečený jelítkový prejt, brambor,
2x 7. 100g Smažený romadůr, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 14. 100g Domácí jahodové knedlíky s tvarohem, máslem a zakysanou smetanou 1, 3, 7
2x 5. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko319
2x 15. 100g Domácí švestkové knedlíky s tvarohem a máslem1, 3, 765
2x 14. Jelen
2x 7. 150g Vepřové nudličky s nivou, rýže1, 3, 7
2x 14. 150g Vepřové v mrkvi, brambor s máslem 1, 3, 7
2x 15. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina - Uruguay)
2x 13. 150g Křenová omáčka s uzeným, houskový knedlík1, 3, 7
2x 4. 150g Telecí brzlík na šalvěji se šalotkou a vínem,
2x 8. 200g Rizoto s kuřecím masem, okurka, sýr1, 3, 7
2x 15. 200g Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó1, 3, 7
2x 9. 200g Boloňské špagety s parmezánem
2x Zelná s uzeným
2x 7. 250g Hovězí líčka na víně, šťouchaný brambor1, 3, 7
2x 7. 180g Kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, hranolky
2x 15. kyselé zelí, 1, 3, 7
2x 11. 150g Pikantní vepřový guláš, h. k. 1, 3, 7
2x 19. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)
2x 18. 350g Ball tip steak (šťavnatá část kýty - USA)
2x 6. 150g Prsíčko a stehýnko z divoké kachny dušené na liškách
2x Frankfurtská s párkem
2x 15. Jelen na černo se špekovými a žemlovými knedlíky
2x 8. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
2x 15. 3 ks Domácí švestkové knedlíky s tvarohem, máslem a
2x 8. 200g Špagety carbonarra s pancettou a parmezánem1, 3, 7
2x 5. restované bramborové noky 1, 3, 7
2x 16. 100g Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó1, 3, 7
2x 8. 150g Zeleninový salát s grilovaným hermelínem a jogurtovým dresinkem, 1, 3, 7
2x Kmínová
2x 13. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
2x 3. 200g Vepřové ražniči, šť. brambor s cibulkou, 1, 3, 7
2x 13. 200g Míchané knedlíky se zelím a masem1, 3, 7
2x 8. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr, 1, 3, 7
2x 7. s pancettou, šťouchané brambory s cibulkou1, 3, 7
2x 7. 200g Boloňské špagety s parmezánem, 1, 3, 7
2x 16. Jelení plec po burgundsku, perníkové knedlíky
2x 9. 400g Sirloin steak (býk - libová roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
2x 3. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, pečený nový brambor, 1, 3179
2x 9. 200g Opečená klobása (98%masa), čočka nakyselo, okurka1, 3, 119
2x 17. 2 ks Domácí švestkové knedlíky s tvarohem, máslem a
2x 24. Pečené brambory s blue cheese dipem
2x Uzený vývar s kroupami
2x Kuřecí vývar s fritátovými nudlemi
2x 4. 200g Medailónky z panenky na zeleném pepři, krokety, 1, 3, 7169
2x 10. 200g Domácí plněné bramborové knedlíky, zelí, cibulka1, 3129
2x 18. Mix příloh 1, 3, 7
2x Pikantní gulášová s mletým masem
2x 1. Čerstvá ryba1, 3, 4, 7
2x 9. ½ Grilovaného kuřete, brambor, zelný salát 1, 3, 7
2x 11. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 14. 150g Uzený hovězí jazyk, kočičák se škvarky a slaninou
2x 8. 200g Sekaný řízek, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 12. 200g Domácí plněné bramborové knedlíky s uzeným,
2x 17. Divočák
2x 4. 250g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
2x 6. 150g Smažená sýrová jehla, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 30. 150g Vepřové plátky po dijonsku, h. k.
2x 6. šťouchaný brambor s cibulkou a slaninou, wasabi dip149,
2x 15. 200g Mexické chilli con carne, pečivo 1, 3, 7
2x 2. 200g Medailónky z vepřové panenky na hříbkách, št. brambor1, 3
2x 11. 200g Bavorské vdolečky se 2 druhy marmelády a zakysanou smetanou, 1, 3, 7
2x 9. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 4. 400g Scholder clode (šťavnatá velká plec – Angus Austrálie)
2x 18. Medailónky z divočáka s brusinkami s bramborem
2x 5. 250g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
2x Hrášková krémová
2x 6. 350g Biftek z pravé svíčkové(býk 20měsíců– Česko)
2x 16. 150g Ledvinky na slanině, rýže, 1, 3, 7
2x 20. Jídla podáváme denně do 14:00! Krabička s sebou
2x 4. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7
2x 12. 100g Bavorské vdolečky se 2 druhy marmelády a zakysanou smetanou, 1, 3, 7
2x Pikantní gulášová polévka
2x 10. 200g Vepřový řízek z pečeně, bramborová kaše1, 3, 7
2x 19. Pečená kančí kýta se špek. a žemlovými knedlíky
2x 9. 350g Oyster blade (mramorovaná část plece Angus – Uruguay)
2x Tyrolská bramboračka se slaninou
2x 8. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko469
2x 10. 200g Český zelený chřest v bešamelu s bílým vínem,
2x 300g Řez z marinované, pomalu pečené krkovičky na pivě, pikantní zelná čalamáda, hořčice, křen, pečivo1, 3, 7
2x 5. 150g Kuřecí řízek, bramborový salát, 1, 3,
2x Bramboračka s hříbky 1, 3, 7
2x 11. 150g Ledvinky na slanině, rýže
2x 11. 200g Zap. žemlovka s jablky, broskvemi a tvarohem1, 3, 7
2x 20. Zvěřinová sekaná s mandlemi, selský bramborový salát
2x 21. Jídla podáváme denně do 14h30min
2x 9. 200g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurka, sýr, 1, 3, 7
2x 11. šťouchaný brambor s máslem 137
2x 22. Přílohy Špekové fazolky
2x 12. Jídla podáváme denně do 14:30! Krabička s sebou
2x 6. 200g Zeleninový salát s grilovaným hermelínem a
2x 6. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor1, 3, 7
2x 3. STEAKOVÝ TÝDEN 16. 5. -19. 5. 135
2x 12. 200g Plněné bramborové knedlíky, zelí, cibulka. 1, 3, 7
2x 12. 200g Smažený květák, brambor, domácí tatarka
2x 11. 200g Záhorácký závitek s klobásou, houskový knedlík, 1, 3, 7129
2x 12. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 21. MENU I………………229
2x Ovarová s kroupami
2x Krémová bramboračka se slaninou
2x 12. 200g Opečená klobása (98%masa), hrachová kaše, okurka1, 109
2x 4. 200g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor1, 3, 7
2x 6. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 13. Přílohy - Špekové fazolky
2x 7. francouzským dresinkem1, 3, 7, 10
2x 6. 200g Filet ze štiky na česneku, šťouchaný brambor
2x 4. Franfurtská
2x Tomatová se zakysanou smetanou
2x 9. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor, 1, 3, 7
2x 22. Dančí paštika s cumberlandskou omáčkou
2x Denní nabídka:1, 3, 7Tyrolská bramboračka se slaninou
2x 4. 200g Medailónky z panenky na hříbkách, šť. brambor1, 3, 7
2x 9. 200g Vepřový řízek z pečeně, bramborová kaše 1, 3, 7
2x 13. 200g Smažený květák, brambor, domácí tatarka, 1, 3, 7
2x 8. 200g Vepřový řízek z pečeně, brambor, 1, 3, 7
2x 5. 200g Rumpsteak s rest. kukuřicí a špekem, pečený brambor1, 3, 7
2x 5. 200g Kachní játra na roštu, hranolky, tat. om. 1, 3, 7,
2x 8. 200g Medailónky z odleželé falešné svíčkové (Uruguay)
2x 18. 300g Eye round steak (váleček – červený Angus, Uruguay)
2x 6. 200g Opečená vinná klobása, opečený brambor, hořčice,
2x 23. Svíčková z daňka se žemlovým a houskovým knedlíkem
2x 15. Chilli fazole se špekem
2x 6. 150g Kuřecí nudličky po indicku, kari rýže 1, 3, 7
2x Zeleninový vývar s krupičkou
2x 9. na brusinkách, hranolky1, 3, 7
2x 8. 100g Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z candáta po mlynářsku, šť. brambor
2x 24. MENU II………………159
2x 28. Ratatouille
2x 8. 200g Francouzský kohout na víně, šťouchaný brambor,
2x 13. 400g Entrêcote steak(část vysokého roštěnce, Argentina)
2x 2. STEAKOVÝ TÝDEN 21. 2-24. 2 2
2x 16. Hřibová omáčka 1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z candáta na česneku, šťouchané brambory
2x 6. 700g Rib eye steak (vysoký roštěnec býk 20měsíců– 35dní stařené maso Česko429
2x Couračka s kyselým zelím se slaninou a škvarky
2x 25. Jídla podáváme denně do 14:30
2x 29. 150g Vepřový guláš, h. k., 1, 3, 7
2x 9. glazovaná kořenová zelenina na másle 1, 3, 7
2x 14. 400g Striploin steak (prorostlá roštěná z mladého býka 21měsíců- Česko)
2x 11. 200g Opečená klobása, čočka nakyselo, okurka1, 3, 7
2x 2. Dnes v pátek 21. května výdejní okno do ulice. Objednávky budeme přijímat telefonicky tel 778 005 070 od 10h 30min do 14h a rovnou Vám sdělíme, za jak dlouho bude jídlo hotové k expedici (běžně do 20-30minut) - chvilkové zastaven
2x 10. 100g Smažený hermelín se šunkou, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 5. 200g Filet z lososa na roštu (Norsko), batátové pyré s parmezánem
2x 14. 450g Striploin steak (býk – šťavnatá část roštěné– 20 dní vyzrálé –Česko)
2x 26. Denní nabídka
2x 4. Od středy 11. 11. Svatomartinské husy
2x 8. 200g Zapečené boloňské lasagne s parmezánem, 1, 3, 7
2x 6. 100g Smažený uzený eidam, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 9. 200g Smažené žampiony, brambor, domácí tatarka1, 3, 7
2x Jarní zeleninová
2x 5. 200g Pikantní hovězí flamendr s pancettou, hranolky 1, 3, 7
2x 11. 200g Smažené žampiony, brambor, nivový dip 1, 3, 7
2x 4. 200g Zeleninový salát s rukolou a 2 druhy lososa (nugety a uzený) s dijonským dresinkem, 4, 7, 10
2x 7. 150g Jelení plec v šípkové omáčce, žemlové a houskové
2x Pikantní rybí halászlé
2x 9. 200g Zapečené lasagne Bolognese s parmezánem, 1, 3, 7
2x 10. 400g Tri tip(maminha, fílírovaná šťavnatá část kýty - Argentina)
2x 13. 400g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava)
2x Kuřecí vývar s masem a nudle
2x 3. Steaky z vyzrálého hovězího – medium úprava
2x 6. 200g Zeleninový salát s kuřecím prsíčkem
2x 7. 200g Smažený květák, brambor, tat. om. 1, 3, 7
2x 25. Denní nabídka:1, 3, 7
2x 11. 300g Eye round steak (váleček – Brazílie)
2x 13. Přílohy
2x 2. Čerstvá ryba1, 3, 4
2x 6. 200g Medailónky z panenky na liškách, krokety1, 3, 7
2x 7. 200g Medailónky z vepřové panenky, špekové fazolky,
2x 15. 300g Flank steak (pupek, filírovaná slabina, Francie)
2x 1. Hotová jídla
2x 20. 300g Top side (libová část kýty, Uruguay)