2. Vepřové výpečky připravované z plece a bůčku, servírované se sladkokyselým bílým zelím, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíkem
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu, servírované se silnou vlastní šťávou, zelenými
4. lusky na sladkokyselo a šťouchaným bramborem s petrželkou a slaninou
5. 180g Sekané biftečky gratinované s rajčaty a mozzarellou servírované s hranolky a koktejlovou omáčkou
6. Kousky lososa pečeného na másle servírované na těstovinách tagliatelle prohozenými se smatanovým špenátem, česnekem a cherry rajčátky zdobený rukolou a parmezánem
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, cibulkou, žampióny, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Tradiční borůvkové knedlíky přelité máslem, servírované s omáčkou připravovanou z jogurtu, skořice a zakysané smetany
9. Menu
10. Vepřové výpečky připravované z plece a bůčku, servírované se sladkokyselým bílým zelím, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíkem
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK S HOVĚZÍM TRHANÝM MASEM, přes noc tažená květová špička v silném základu, hořčicová majonéza, domácí bramborák, smažená cibulka 137910