1. 130g Zvěřinová jelení svíčková na smetaně s divokým koření, domácí kulatý žemlový a houskový knedlík 1, 3, 7, 9, 10, 12
2. 150g US - vepřový plátek marinovaný v pepsi-cole, zapečený se žampiony a sýrem gouda a chedar, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou a slaninou, trhaný listový saátek a naložené cibulky
3. 350g Grilovaná filírovaná vepřová panenka na špagetách, s omáčkou ze sýru ricotta, se sušenými rajčaty, bazalkou a italskou panchetou, polníček 1, 3, 7
4. 5ks Naše domácí Bavorské vdolky s povidly a šlehaný tvarohem, cukr 1, 3, 7
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA NA ŠVESTKÁCH, pečená vepřová panenka vcelku do růžova, omáčka se sušenými švestkami, pečené mladé brambůrky ve slupce (bez lepku) 7910