Silný hovězí vývar s masem kořenovou zeleninou a kapáním
Tradiční boršč s masem, kořenovou zeleninou, řepou a brambory, zdobený zakysanou smetanou
Pikantní drůbeží připravovaná s masem, kořenovou zeleninou, žampióny, kari, chilli, kokosovým mlékem a rýží
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažené variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu, servírované s tradiční liškovou omáčkou a houskovým knedlíkem
4. Smažená hlíva ústřičná servírovaná se šťouchaným bramborem, tatarská omáčka
5. Jemně pikantní mexické buritto nadívané rýží, sekaným hovězím dušeným s drcenými rajčaty, čerstvým chilli, kukuřicí, červenými fazolemi a goudou, malý mix listových salátů, dip ze zakysané smetany
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Kousky kuřecích prsíček ve smetanové omáčce se špenátem a nivou servírované na špagetách, zdobené rukolou a parmezánem