1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK S TRHANOU VEPŘOVOU PLECÍ, domácí bramborák, pomalu pečená vepřová plec v BBQ omáčce, nakládaná zelenina, chilli majonéza 13710
3. 2. MASOVÁ SEKANÁ SE ŽEMLÍ A SLANINOU, vepřové mleté ochucené česnekem a majoránkou, šťouchané brambory s mladou cibulkou, salát z nakládané zeleniny 13710
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TRHANÉ HOVĚZÍ MASO S KOPROVOU OMÁČKOU, přes noc tažená hovězí květová špička s krémovou koprovou omáčkou a pečenými mladými brambory (bez lepku) 1379
3. 2. SALÁT „CAESAR“ S KUŘECÍM MASEM V CORN FLAKES z římského salátu, ochucený ančovičkovým dresinkem se slaninou a krutony, vařené vejce, plátky bagety 13479
1. ŘECKÉ MASOVÉ KULIČKY KEFTEDES - Řecké masové kuličky z tresky a jarní cibulky, omáčka z kapar a crème fraîche, servírované s pita chlebem a řeckým salátem