2. Rizoto připravované z restované vepřové kýty s rajčatovým protlakem, kořenovou zeleninou, paprikami a hráškem po srbsku, sypané goudou, servírované s nakládanou okurkou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu servírované s tradiční koprovou omáčkou,
4. vajíčkem karlovarským knedlíkem
5. 150g Restované kousky kuřecích prsíček marinovaných s bylinkami a cibulkou na spůsob gyros, servírované v rozpečené tortille nadívané čerstvou zeleninou a jogurtovým dipem, podávané s kopičkou hranolek
6. 150g Filírovaná vepřová panenka balená ve slanině servírovaná na těstovinách tagliatelle prohozenými s
7. jemnou liškovou omáčkou, zdobená rukolou a parmezánem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, cibulkou, papričkami jalapenos, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
9. Smažené kousky sýra haloumy v sezamové strouhance, servírované s květákovou rýží připravovanou na másle s cibulkou a bylinkami a jemně pikantní zeleninovou salsou
10. Menu
11. Rizoto připravované z restované vepřové kýty s rajčatovým protlakem, kořenovou zeleninou, paprikami a hráškem po srbsku, sypané goudou, servírované s nakládanou okurkou
ZVÝHODNĚNÉ DENNÍ MENU Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou Kuřecí roládka s hermelínem a slaninou, salátem Coleslaw, vařené petrželkové brambory MENU1 165, 00
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou Domácí kynuté švestkové knedlíky s máslem, cukrem a tvarohem MENU2 159, 00
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK S TRHANOU VEPŘOVOU PLECÍ, domácí bramborák, pomalu pečená vepřová plec v BBQ omáčce, nakládaná zelenina, chilli majonéza 13710
3. 2. MASOVÁ SEKANÁ SE ŽEMLÍ A SLANINOU, vepřové mleté ochucené česnekem a majoránkou, šťouchané brambory s mladou cibulkou, salát z nakládané zeleniny 13710
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TRHANÉ HOVĚZÍ MASO S KOPROVOU OMÁČKOU, přes noc tažená hovězí květová špička s krémovou koprovou omáčkou a pečenými mladými brambory (bez lepku) 1379
3. 2. SALÁT „CAESAR“ S KUŘECÍM MASEM V CORN FLAKES z římského salátu, ochucený ančovičkovým dresinkem se slaninou a krutony, vařené vejce, plátky bagety 13479
1. ŘECKÉ MASOVÉ KULIČKY KEFTEDES - Řecké masové kuličky z tresky a jarní cibulky, omáčka z kapar a crème fraîche, servírované s pita chlebem a řeckým salátem