1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PEČENĚ ŠTĚPÁNSKÁ připravená z kýty přes noc na nízkou teplotu v rajčatovém protlaku s vejci a cibulí, podávaná s pečenou rýží (bez lepku) 79
3. 2. SALÁT „CAESAR“ S KUŘECÍM MASEM V CORN FLAKES z římského salátu ochucený ančovičkovým dresinkem se slaninou a krutony, vařené vejce, plátky bagety 13479
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK A VEPŘOVÁ KRKOVICE pomalu pečená vepřová krkovice přes noc v hořčici, hořčicová majonéza, marinovaná cibule, domácí bramborák 137910
2. 1. KRŮTÍ NUDLIČKY NA KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM restovaným pórkem, barevnou paprikou, zázvorem a feferonkami, pečená basmati rýže s petrželkou (bez lepku) 7910