Jihočeská bramboračka s kořenovou zeleninou a hříbky
Jihočeská bramboračka s kořenovou zeleninou a hříbky
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Smažený mletý řízek s uzenou kýtou a kapustou, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a rajčatovým salátkem
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu se slaninou a česnekem, servírované se
4. silnou vlastní šťávou a bramborovým točem plněným špenátem
5. 150g Jemně pikantní restované nudličky z vepřové pečeně připravované s cibulkou, pórkem a čerstvým chilli ve smetanové kari omáčce, servírované s ryží basmaty
6. 150g Club Sandwitch nadívaný filírovaným kuřecím prsíčkem, majonézou, slaninou, okurkami, ledovým salatem a rajčaty, servírovaný s kopičkou hranolek
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, kozími rohy, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Linguine prohozené se smetanovou omáčkou s bylinkovým pestem a zeleným chřestem, zdobené zastřeným vajíčkem, slaninovým chipsem a hoblinkami sýra pecorino
9. Menu
10. 180g Smažený mletý řízek s uzenou kýtou a kapustou, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a rajčatovým salátkem
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PEČENĚ ŠTĚPÁNSKÁ připravená z kýty přes noc na nízkou teplotu v rajčatovém protlaku s vejci a cibulí, podávaná s pečenou rýží (bez lepku) 79
3. 2. SALÁT „CAESAR“ S KUŘECÍM MASEM V CORN FLAKES z římského salátu ochucený ančovičkovým dresinkem se slaninou a krutony, vařené vejce, plátky bagety 13479
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK A VEPŘOVÁ KRKOVICE pomalu pečená vepřová krkovice přes noc v hořčici, hořčicová majonéza, marinovaná cibule, domácí bramborák 137910
2. 1. KRŮTÍ NUDLIČKY NA KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM restovaným pórkem, barevnou paprikou, zázvorem a feferonkami, pečená basmati rýže s petrželkou (bez lepku) 7910