2. Plněné bramborové knedle pečeným vepřovým masem, servírované se smetanovým špenátem, silnou přírodní šťávou a vídeňskou cibulkou
3. 150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži servírované na perličkovém cous-cousu připravovaném s bazalkovým pestem a restovanou zeleninou, zdobené rukolou a parmezánem
4. 220g Grilovaný marinovaný steak z vepřové krkovičky servírovaný s opečenými brambory s cibulkou, česnekem a paprikami, česnekový dip
5. 150g Nugetky z králičí panenky smažené v parmezánové strouhance, servírované s hříbkovou omáčkou a jemnou bramborovou kaší
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, papričkami jalapenos, cibulkou, žampióny, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu
7. Restovaná rýže s hlívou ustřičnou marinovanou v teriaky omáčce a bílém víně, česnekem, vaječnou omeletou a čerstvým chilli, zdobená smaženou cibulkou a drcenými praženými buráky
8. Menu
9. Plněné bramborové knedle pečeným vepřovým masem servírované se smetanovým špenátem, silnou přírodní šťávou a vídeňskou cibulkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CHILLI CON CARNE z hovězího a vepřového masa s červenými fazolemi, drcená rajčata a uzená paprika, dušená jasmínová rýže (bez lepku) 9
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PEČENĚ PO SRBSKU, špikovaná kýta uzeným špekem, tažená v zelenině a protlaku na nízkou teplotu, podávaná s pečenou rýží (bez lepku) 7910