2. Tradiční gratinované brambory s restovanou uzenou kytou s cibulkou a vejci servírované s kyselou okurkou
3. 150g Masové kuličky servírované na špagetách prohozených s rajčatovou omáčkou připravovanou s kořenovou zeleninou a červeným vínem zdobené parmezánem
4. 150g Jemně pikantní máslové kuře připravované po indicku s kokosovým mlékem a drcenými rajčaty
5. servírované s rýží basmati
6. 150g Vepřová panenka balená ve slanině, pečená v listovém těstě s houbovou fáší na způsob welington, servírovaná se silnou přírodní šťávou a jemným bramborovo celerové pyré
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná s nakládaným tuňákem, cibulkou, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Grilovaný kozí sýr servírovaný s grilovanou zeleninou, pečenými brambory ve slupce a bylinkovým dipem
9. Menu
10. Tradiční gratinované brambory s restovanou uzenou kytou s cibulkou a vejci servírované s kyselou okurkou
Slepičí vývar s masem, zeleninou a rozšlehanými vejci 40, -
Hlavní chod
1. Vepřový flamendr s čerstvým chilli, hranolky 160, -
2. Krumlovský drak s feferonkou, hořčicí, koktejlovou omáčkou a vařeným bramborem 160, -
3. Filírovaný kuřecí steak na špagetách prohozených s pestem, sušenými rajčaty a olivami sypané parmezánem zdobené polníčkem 180, -
4. Menu : Slepičí vývar s masem, zeleninou a rozšlehanými vejci - Krumlovský drak s feferonkou, hořčicí, koktejlovou omáčkou a vařeným bramborem 180, -
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PANENKA SE SUŠENOU ŠUNKOU A BRYNZOU grilované medailonky z vepřové panenky, čerstvé těstoviny Spaghetti s krémovou omáčkou se sušenou šunkou, brynzou a šalvějí 13710
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZAPEČENÝ STEAK Z KRKOVICE SE SLANINOU A HERMELÍNEM, podávaný s pečenými bramborami ve slupce a majonézou z pečených paprik (bez lepku) 37910
3. 2. ČEVABČIČI Z VEPŘOVÉHO MASA ochucené hořčicí, majoránkou a česnekem, vařené brambory sypané pažitkou, hořčice, cibule, přírodní omáčka z vepřových kostí 13710