Tradiční boršč s masem, kořenovou zeleninou, rajčaty, brambory a červenou řepou zdobený zakysanou smetanou
Tradiční boršč s masem, kořenovou zeleninou, rajčaty, brambory a červenou řepou zdobený zakysanou smetanou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Smažený mletý řízek se sýrem, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a okurkovým salátem
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu s nakládanými okurkami po znojemsku servírované s jasmínovou rýží
4. 150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži servírované na špeclých prohozených s jemnou smetanovou omáčkou připravovanou se špenátem, zdobené rukolou a parmezánem
5. 150g Filírovaný odleželý flank steak, servírovaný s máslovou kukuřicí, pečenými brambory ve slupce, silnou přírodní šťávou a šjalapenos majonézou
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, cibulkou, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Dukátové buchtičky servírované s tradičním vanilkovým krém připravovaným s rumem a čerstvým ovocem
8. Menu
9. Smažený mletý řízek se sýrem, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a okurkovým salátem
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: AMERICKÝ HOT DOG kvalitní hot dog párek v brioškové bagetě s okurkovým relish, sladkou americkou hořčicí, smaženou cibulkou a majonézou, cibulové kroužky 137910