Jihočeská česnečka se slaninou, cibulkou, bramborem, sýrem a chlebovými krutony
Hráškový krém s krutony z bílého chleba
Kapustová s uzenou krkovičkou a brambory
Tradiční dršťková
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Rizoto připravované z kuřecích prsíček, kořenové zeleniny a zeleného hrášku, sypané strouhanou goudou, servírované s řezaným okurkovým salátm
3. Jemně pikantní nudličky připravované z hovězí kýty restované na kari s cibulkou, paprikami, žampióny, čerstvým chilli a citrónovou trávou, servírované s rýží s buráky
4. Lasagne gratinované s mozzarellou, bešamelem a tradičním boloňským ragú připravovaného ze sekaného hovězího dušeného s kořenovou zeleninou, drcenými rajčaty a červeným vínem
5. Míchaný zeleninový salát s trhanou mozzarellou a slaninovým chipsem
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu