Tradiční boršč s masem, kořenovou zeleninou, červenou řepou a zakysanou smetanou
Tradiční boršč s masem, kořenovou zeleninou, červenou řepou a zakysanou smetanou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Gratinované flíčky s restovanou uzenou kýtou, cibulkou a vejci servírované s nakládanou okurkou
3. Pomalu dušená vepřová líčka s kořenovou zeleninou a černým pivem, servírovaná s jemnou bramborovou kaší, silnou vlastní šťávou a máslovou zeleninou
4. 150g Kapsičky z kuřecích prsíček nadívané šunkou od kosti a papričkami jalapenos gratinované mozzarelou, goudou a sýrem s modrou plísní servírované se sýrovo-smetanovou omáčkou a jasmínovou rýží
5. 150g Trhané hovězí servírované v rozpečené ciabatte nadívané čerstvou zeleninou, cibulovými kroužky, bbq a čedarovou omáčkou, podávaná se smaženými kořeněnými brambory ve slupce
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, olivami, mozzarellou a goudou, rajčatovém základu
7. Kynuté borůvkové knedle servírované se skořicovou omáčkou připravovanou z tvarohu a zakysané smetany, přelité máslem
8. Menu
9. Gratinované flíčky s restovanou uzenou kýtou, cibulkou a vejci servírované s nakládanou okurkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÉ MEDAILONKY Z KRKOVICE A ZAPEČENÉ BRAMBORY, s restovanou cibulí, špekem a smetanou, grilovaná krkovice, sázené vajíčko, přírodní omáčka (bez lepku) 3710