Rajčatová krémová s fazolema, čerstvým chilli, zakysanou smetanou a proužky smažených tortill
Rajčatová krémová s fazolema, s čerstvým chilli, zakysanou smetanou a proužky smažených tortill
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Přes noc pomalu pečená vepřová líčka v silném zeleninovém základu s červeným vínem, servírované s bramborovo-karotkovým pyré silnou vlastní šťávou a karamelizovanou cibulkou
3. Pomalu dušená hovězí tabulová špička v silném cibulovém základu servírovaná s tradiční koprovou omáčkou zjemněnou smetanou a houskovým knedlíkem
4. Tradiční lasagne gratinované s bolonským ragú připravovaným s kořenovou zeleninou, drcenými rajčaty a červeným vínem, bešamelem, mozarellou a goudou
5. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, olivami, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu
6. Hawaiská rýžová miska připravovaná s filírovanou vepřovou panenkou, ledovým salátem, mungo fazolkami, redkvičkami, jarní cibulkou, mangem a ananasem, bbq a wasabi
7. majonézou
8. Vegetariánská variace hawaiské misky se zastřeným vejcem
9. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, olivami, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu
10. Menu
11. Přes noc pomalu pečená vepřová líčka v silném zeleninovém základu s červeným vínem, servírované s bramborovo-karotkovým pyré silnou vlastní šťávou a karamelizovanou cibulkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STROGANOFF Z HOVĚZÍHO MASA, připravený na červené cibuli s kyselými okurkami, rajčatovým protlakem a smetanou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 7910