2. 150g Zauzený hovězí jazyk servírovaný s tradiční křenovou omáčkou a špekovým knedlíkem, zdobený
3. čerstvým křenem
4. 150g Nudličky připravované z marinovaných kuřecích prsíček restovaných s cibulkou a bylinkami na způsob gyros, servírované s hranolky a okurkovými tzatziky
5. 150g Steak z vepřové kotlety gratinovaný se slaninou, rajčaty a sýrem brie, servírovaný se šťouchaným bramborem s máslem a pórkem
6. 150g Marinovaný filet z candáta v bylinkách pečený na másle, servírovaný s holandskou chilli omáčkou, zeleninovým ragú a sushi rýží
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, cibulkou, kozími rohy, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Mix listových salátů s mladými brambůrky, červenou cibulkou, zelenými fazolkami a zálivkou připravovanou z majonézy a hrubozrnné hořčice, zdobený vařeným vajíčkem a slaninovými chipsy
9. Menu
10. 150g Zauzený hovězí jazyk servírovaný s tradiční křenovou omáčkou a špekovým knedlíkem, zdobený
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: JELENÍ VÝPEČKY S DOMÁCÍM KNEDLÍKEM, pečené jelení kostky na víně, česneku, jalovci a cibuli, dušený smetanový špenát, domácí bramborový knedlík s houskou 137910
2. FRITÁTA (v) - Fritáta z pečených brambor, červené papriky, cibule, kopru, čedaru, oliv Kalamata a sušených rajčat, servírované s malým salátkem a jogurtovým dipem