2. Poctivý špekový knedlík připravovaný s restovanou uzenou kytou, cibulkou, petrželkou a špekem, podávaný se smetanovým špenátem a smaženou cibulkou
3. Pomalu dušené hrudí v silném cibulovém základu servírované se silnou vlastní šťávou, zelenými fazolkami na sladko-kyselo a bramborem mačkaným s máslem a jarní cibulkou
4. 150g Restované nudličky z kuřecích prsíček, připravované s cibulkou a bylinkami na způsob gyros servírované s hranolky a okurkovými tzatziky
5. Pomalu pečené králičí stehýnko připravované v jemné smetanové omáčce s hrubozrnnou hořčicí a restovanými špeclemi
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, kozími rohy, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu
7. Čedar smažený v panko strouhance servírovaný s pečenými brambory ve slupce a jalapenos majonézou
8. 188-
9. Menu
10. Poctivý špekový knedlík připravovaný s restovanou uzenou kýtou a petrželkou, servírovaný se
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA NA PEPŘI pečená do růžova, podávaná se smaženými bramborami a restovaným pórkem, pepřovou omáčkou a karamelizovanou cibulí (bez lepku) 3710