Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Silný drůbeží vývar s masem kořenovou zeleninou a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Kuřecí roláda nadívaná tradiční žemlovou nádivkou, servírovaná s máslovým hráškem a jemnou bramborovou kaší maštenou máslem
3. Pomalu dušený kančí gulášek v silném cibulovém základu servírovaný s houskovým knedlíkem, zdobený vařeným vajíčkem a restovavanou paprikou, cibulkou a žampióny
4. Dozlatova pečený vepřový bůček po asijsku marinovaný v sojové a ustřičné omáčce, chilli a zázvoru,
5. zdobený sezamem, servírovaný s jasmínovou rýží a zelným salátkem s karotkou
6. 150g Grilovaný krůtí burger s čedarem a slaninou, servírovaný v rozpečené sezamové bulce nadívané čerstvou zeleninou, ostrou chipotle majonézou, bbg omáčkou a karamelizovanou cibulkou, podávaný s hranolky a salátkem coleslaw
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, cibulkou, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Celozrnné linguinne připravované po uhlířsku s vaječnými žloutky, parmezánem a sýrem pecorino
9. Menu
10. Kuřecí roláda nadívaná tradiční žemlovou nádivkou, servírovaná s máslovým hráškem a jemnou bramborovou kaší maštenou máslem
2. 1. KUŘECÍ KUNG PAO S HOUBAMI SHITAKE, restované kuřecí nudličky se zeleninou, bambusovými výhonky, arašídy a sójovou omáčkou, Basmati rýže (bez lepku) 34691012
3. 2. ZAPEČENÝ SEKANÝ ŘÍZEK se sýrem, slaninou a mladou cibulkou, bramborová kaše se smetanou, salátek z nakládané zeleniny, přírodní šťáva (bez lepku) 37912
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PEČENĚ NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKA špikované hovězí zadní, pečené v silném základu přes noc, Jasmínová rýže (bez lepku) 37910