Krkonošské kyselo s brambory, houbami a rozšlehaným vajíčkem
Krkonošské kyselo s brambory houbami a rozšlehaným vajíčkem
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Smažený mletý řízek s kapustou servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a malým míchaným salátkem
3. Pomalu dušené nudličky z hovězího hrudí připravované se slaninou, klobásou, vajíčkem a nakládanou okurkou na způsob španělských ptáčků servírované s rýží
4. 150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži, servírované s pečenými brambory ve slupce, špekovými fazolky a omáčkou připravovanou ze zeleného pepře a kvalitního rumu
5. 2ks Bostonský hot dog připravovaný z kvalitních párečků balených ve slanině servírované v tradiční rozpečené žemli nadívané zeleným salátkem, karamelizovanou cibulkou, papričkami jalapenos, bbq a čedarovou omáčkou, podávaný s kopi
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, ananasem, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Restované bramborovo-dýńové nočky připravované se smetanovou omáčkou se špenátem, česnekem a sušenými rajčátky, zdobené opečenou parmskou šunkou a křepelčím vajíčkem
8. Menu
9. 180g Smažený mletý řízek s kapustou servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a malým míchaným salátkem
4. 3. SALÁT S TUNÁKEM A MARINOVANÝM LILKEM, tuńák v olivovém olej na salátu s cherry rajčaty, marinovaným lilkem, sezónních listů a okurkou, pečivo, hořčičná zálivka 137910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA pečená v dijonské hořčici a bylinkách, risotto z rýže Arborio s bazalkovým pestem a sušenými rajčaty (bez lepku) 791012
3. 2. BRYNDZOVÉ HALUŠKY S PEČENÝM UZENÝM A SMAŽENOU HLÍVOU, domácí halušky míchané s ovčím sýrem bryndza, smažená hlíva a pečené vepřové uzené maso 137910