Krémová česnečka se slaninou, majoránkou, brambory a sýrovým toustem
Krémová česnečka se slaninou, majoránkou, brambory a sýrovým toustem
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s tradičním bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Lasagne gratinované s mozzarellou, goudou, bešamelem a tradičním bolońským ragú připravovaným ze sekaného hovězího dušeného s kořenovou zeleninou, drcenými rajčaty bylinkami a červeným vínem
4. 150g Hovězí čízz burger s čedarem a slaninou, servírovaný v rozpečené sezamové bulce nadívané čerstvou zeleninou, hořčičinou majonézou a kečupem, hranolky, coleslaw
5. 150g Trhané hovězí servírované na makarónech prohozených s čedarovou omáčkou, zdobené karamelizovanou cibulkou, bbq omáčkou, opraženou strouhankou a papričkami jalapenos
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, mozzarellou, goudou, hermelínem a brusinkami na
7. smetanovém základu
8. Vegetarianská quesadilla nadívaná třemi druhy sýra, olivami, papričkami jalapenos, kousky pečených paprik a kukuřicí, servírovaná s mixem listových salátů a zeleninovou salsou
9. Menu
10. Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s tradičním bramborovým
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PIVNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ z květové špičky v silném cibulovém základu s maďarskou paprikou a pivem Staropramen, domácí špekový knedlík 1379
2. GNOCCHI (v) - Gnocchi s balnšírovanou brokolicí ve smetanové omáčce z modrého sýra, sušených rajčat a černých oliv Kalamata, rukolový salátek a hoblinky grana padano