7. Tyrolské sýrové knedlíčky (jemné žemlové knedlíčky se třemi druhy sýrů včetně sp, Graukaese) přelité rozpuštěným máslem s parmazánem, teplé špekové zelí
3. Pomalu dušené kostky z hovězího hrudí připravované v silném cibulovém základu s houbami, tymiánem a červeným vínem servírované se silnou vlastní šťávou a jasmínovou rýží
4. 150g Gratinované kuřecí prso s rajčaty a mozzarellou, servírované na perličkovém couscousu s bylinkovým
5. pestem
6. 150g Marinovaný hovězí roastbeef, servírovaný s omáčkou z hrubozrnné hořčice a mladými brambůrky grenaille
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Smažené proužky kuřecích prsíček v cornflakesové strouhance servírované na mixu listových salátů s těstovinou, čerstvou zeleninou a francouzskou zálivkou, bageta
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÁ KRŮTA V MISO MARINÁDĚ S RATATOUILLE, plátky krůtích prsou pečené v miso marinádě s medem a sezamem, zelenina ratatouille, pečená brambora s tvarohovým dipem (bez lepku) 7910
2. HALLOUMI SALÁT S ČOČKOU, CIZRNOU A ŘEPOU (v) - Opečený halloumi sýr servírovaná s beluga čočkou, červenou cibulí, pečenou cizrnou a červenou řepou, dresing z kapar a citrusů