Jihočeská česnečka se slaninou, cibulkou, brambory, majoránkou chlebovými krutony a sýrem
Jihočeská česnečka se slaninou, cibulkou, brambory, majoránkou chlebovými krutony a sýrem
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s tradičním bramborovým
3. salátem a klínkem citrónu
4. Záhorácký závitek připravovaný z vepřové krkovičky, nadívaný sladkokyselým bílým zelím a slaninkou servírovaný se silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíkem
5. Pomalu dušené jelení ragú připravované s kořenovou zeleninou a hříbky na červeném víně, servírované se špeclemi a brusinkami
6. Mexické tacos nadívané trhaným kuřecím, ledovým salátem a jemně pikantní zeleninovou salsou s avokádem, rajčaty, červenou cibulkou a papričkami jalapenos, zdobené bbq a čedarovou omáčkou, malý mix listových salátků
7. Pomalu pečená marinovaná vepřová žebírka, podávaná s rozpečeným chlebem, hořčicí a křenem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, cibulkou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
9. Lilek gratinovaný se zeleninou ratatouille, mozzrellou a goudou, servírovaný s pečenými brambory ve slupce, bylinkovým dipem a malým mixem listových salátů
10. Menu
11. Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s tradičním bramborovým
5. Čtvrtka do zlatova pomalu pečené svatomartinské husy s domácími bramborovými a žemlovými knedlíky, s červeným švestkovým zelím, husí jus a smaženou cibulkou