Poctivý svatomartinský husí kaldoun s masem, drůbky, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
Hlavní chod
1. Něco malého k mladému vínu
2. 100g Naše paštika z husích jater servírovaná s cibulovou marmeládou a rozpečeným chlebem
3. Hlavní chody
4. Restované nudličky z vepřové kýty servírované s omáčkou z dijonské hořčice a stříbrných cibulek, zjemněné smetanou, servírované s jasmínovou rýží
5. Plněné bramborové knedle uzeným servírované se smetanovým špenátem a smaženou cibulkou
6. Medajlónky z kuřecích prsíček připravované na česneku a žampiónech servírované s hranolky a silnou vlastní šťávou
7. Smažené řízečky z vepřové panenky v parmezánové strouhance servírované s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a malým mixem listových salátů s brusinkovou zálivkou
8. Dozlatova pečená ¼ svatomartinské husy s medovou kůrkou, připravovaná na hruškách a kmíně, podávaná s červeným zelím připravovaným s rozinkami a červeným vínem a bílým zelím připravovaným s česnekem a slaninou, silnou vlastní
9. Dozlatova pečená ¼ svatomartinské husy na kmíně, podávaná se staročeskými lokšemi pečenými na husím sádle, nadívanými červeným zelím připravovaným s rozinkami a červeným vínem a bílým zelím připravovaným s česnekem a slaninou
10. Dozlatova pečená ¼ svatomartinské husy na kmíně, podávaná se sladkokyselým zakysaným bílým zelím s česnekem a slaninou, silnou vlastní šťávou a smaženými staročeskými bramborovými kroketkami
11. 200g Husí roláda nadívaná žemlovou nádivkou se sušenými švestkami, podávaná s grilovanou podzimní zeleninou, brambory pečenými ve slupce a silnou vlastní šťávou, zdobená zeleninovými chipsy
12. Dezert
13. Tradiční domácí tvarohová buchta podávaná s jablečnou omáčkou připravovanou s rumem a rozinkami, vanilková zmrzlina
4. Čtvrtka do zlatova pomalu pečené svatomartinské husy s domácími bramborovými a žemlovými knedlíky s červeným švestkovým zelím, husí jus a smaženou cibulkou
1. Svatomartinská husí čtvrtka, variace zelí a knedlíků, smažená cibulka brusinkové červené zelí, bílé zelí s vypraženou slaninkou, houskový a bramborový knedlík
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÁ KRŮTA V MISO MARINÁDĚ S RATATOUILLE, plátky krůtích prsou pečené v miso marinádě s medem a sezamem, zelenina ratatouille, pečená brambora s tvarohovým dipem (bez lepku) 7910