2. Rizoto připravované z vepřové kýty na rajčatovém protlaku s kořenovou zeleninou, proužky paprik a zeleným hráškem po srbsku, sypané strouhanou goudou, nakládaná okurka
3. 180g Kebaby z mletého masa balené ve slanině, servírované na jehle, podávané se silnou přírodní šťávou, okurkovými tzatziky a hranolky
4. Lasagne gratinované s kousky kuřecích prsíček, bešamelem, špenátem mozarelou goudou a sýrem s
5. modrou plísní
6. 150g Filírovaný hovězí flank steak servírovaný s hořčičnou omáčkou, pečenými brambory ve slupce a špekovými fazolky, zdobený vídeňskou cibulkou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, kozími rohy, cibulkou mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Smažený hermelín v kokosové strouhance servírovaný na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a brusinkovou zálivkou, toust
9. Menu
10. Rizoto připravované z vepřové kýty na rajčatovém protlaku s kořenovou zeleninou, proužky paprik a zeleným hráškem po srbsku, sypané strouhanou goudou, nakládaná okurka