2. Tradiční francouzské brambory gratinované s uzenou kýtou restovanou s cibulkou a vejci servírované s míchaným zeleninovým salátem
3. Pomalu dušený jemně pikantní gulášek z hovězího hrudí připravovaný s restovanou paprikou, červenými fazolemi a rajčaty, servírovaný s rýží, zdobený červenou cibulkou
4. 150g Filírované marinované kuřecí prso pečené na kůži, servírované s čedarovou omáčkou a smaženými
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY S TRHANÝM KACHNÍM MASEM A SUŠENÝMI RAJČATY, s máslovou omáčkou z bílého vína, šalotky a česneku, hoblinky sýru Grana Padano 137912
2. 1. RAŽNIČI S DOMÁCÍM BRAMBORÁKEM, protnuté vepřové s paprikou, cibulí a slaninou, u nás připravený bramborák, pikantní majonéza, zelný salátek 137910