Zeleninová krémová připravovaná s drcenými rajčaty a čerstvým chilli, zdobená zakysanou smetanou a proužky smažených tortill
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Smažený mletý řízek se sýrem, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a zelným
3. salátkem s karotkou
4. Kuřecí stehýnko balené ve slanině, pečené na kořenové zelenině s paprikami, žampióny, červeným vínem a
5. divokým kořením, servírované se silnou vlastní šťávou a jasmínovou rýží
6. 150g Vepřová jatýrka připravovaná na roštu servírovaná s hranolky, silnou vlastní šťávou a tatarskou omáčkou, zdobené vídeňskou cibulkou
7. 150g Vepřová panenka balená v parmské šunce, připravovaná s houbovou fáší v listovém těstě na způsob welington, servírovaná se silnou telecí šťávou, pečenými brambůrky grenaille a hořčičnou majonézou
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, kozími rohy, cibulkou, žampióny, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
9. Borůvkové knedle přelité máslem, servírované s omáčkou připravovanou z jogurtu, skořice a zakysané smetany
10. Menu
11. Zeleninová krémová připravovaná s drcenými rajčaty a čerstvým chilli, zdobená zakysanou smetanou a proužky smažených tortillapustová krémová s uzeným a brambory
12. 180g Smažený mletý řízek se sýrem, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a zelným
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ LOSOS S KOPROVÝMI BRAMBORY A PÓRKEM, filet z lososa s kůží s vařenými koprovými brambory, restovaným pórkem na másle, máslová omáčka s rajčaty (bez lepku) 47910
2. 1. TORTILLA S KUŘECÍM MASEM V CORN FLAKES, CHEDDAREM A ZELNÝM SALÁTEM s česnekovým dipem, smažené hranolky, česneková majonéza, malý zeleninový salátek 137910