2. Tradiční sváteční sekanina s restovaným uzeným, opraženou houskou a bylinkami, servírovaná s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a nakládanou okurkou
3. Pomalu dušený hovězí krk v silném zeleninovém základu, servírovaný s rajskou omáčkou, houskovým
4. knedlíkem nebo těstovinou
5. 250g Grilovaný marinovaný steak z vepřové krkovice, servírovaný s grilovanou zeleninou s brambory,
6. omáčkou z pečených paprik a česnekovým dipem
7. 150g Fish and chips připravované z tresky šedé smažené v pivním těstíčku, servírované s hranolky a citrónovou majonézou
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, ananasem, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Mix listových salátů s mladými brambůrky grenaille, červenou cibulkou a zálivkou z hrubozrnné hořčice, zdobený slaninovými chipsy a křepelčím vajíčkem
10. Menu
11. Tradiční sváteční sekanina s restovaným uzeným, opraženou houskou a bylinkami, servírovaná s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a nakládanou okurkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KOPROVÁ OMÁČKA z hovězí květové špičky, tažená přes noc v silném cibulovém základu s koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem 1379
3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa, pečený v pivu Staropramen, cibuli, česneku a kmínu, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 1379
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA NA ŠVESTKÁCH A ROZMARÝNU, opečená kachní prsa s kůží, omáčka se sušenými švestkami, šťouchané brambory s mladou cibulkou (bez lepku) 79
2. 1. ZAPEČENÝ KUŘECÍ PLÁTEK s Chorizem, zeleninou a sýrem Cheddar, pečená rýže s mladou cibulkou, přírodní omáčka, zeleninový salát s olivami (bez lepku) 7910