Tradiční boršč připravovaný s masem, kořenovou zeleninou, červenou řepou, brambory a zakysanou smetanou
Tradiční boršč připravovaný s masem, kořenovou zeleninou, červenou řepou, brambory a zakysanou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Švédské masové kuličky servírované se smetanovou omáčkou s bylinkami, jemnou bramborovou
3. kaší a brusinkami
4. Pomalu dušený hovězí krk v silném cibulovém základu s nakládanými okurkami po znojemsku,
5. servírovaný s jasmínovou rýží
6. 150g Grilovaný steak z vepřové kotlety zdobený sázeným vajíčkem se slaninou, servírovaný s hořčičnou
7. omáčkou a pečenými brambory ve slupce
8. 150g Caesar burger připravovaný z filírovaného krůtího prsíčka, servírovaného v rozpečené sezamové bulce, nadívané trhanými listy salátu s ančovičkovou zálivkou, grilovanou slaninou a parmezánem, podávaný s hranolky
9. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, klobásou, cibulkou, žampióny, papričkami jalapenos, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
10. Tagliatelle prohozené se smetanovou omáčkou z kozího sýra a sušenými rajčátky, zdobené praženými oříšky, rukolou a bylinkovým pestem
11. Menu
12. smetanou
13. 180g Švédské masové kuličky servírované se smetanovou omáčkou s bylinkami, jemnou bramborovou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ LOSOS S KOPROVÝMI BRAMBORY A PÓRKEM, filet z lososa s kůží s vařenými koprovými brambory, restovaným pórkem na másle, máslová omáčka s rajčaty (bez lepku) 47910
2. 1. TORTILLA S KUŘECÍM MASEM V CORN FLAKES, CHEDDAREM A ZELNÝM SALÁTEM s česnekovým dipem, smažené hranolky, česneková majonéza, malý zeleninový salátek 137910