Frankfurtská s párečkem, brambory, smetanou a petrželkou
Frankfurtská s párečkem, brambory, smetanou a petrželkou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Vepřové výpečky připravované s cibulkou, česnekem a kmínem, servírované se sladkokyselým bílým zakysaným zelím, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíkem
3. Trhané hovězí servírované s jemným bramborovo-batátovým pyré, silnou hovězí šťávou a karamelizovanou
4. cibulku
5. 150g Restované nudličky z vepřové panenky připravované v hříbkové omáčce zjemněné smetanou, servírované s rýží
6. 188Filírované kuřecí prso servírované s holandskou omáčkou a bulgurem připravovaným s restovanou zeleninou a bylinkovým pestem zdobené zeleninovými klíčky
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, papričkami jalapenos, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanové základu
8. Krémové italské rizoto připravované s červenou řepou, zdobené omáčkou z gorgonzolly, praženými ořechy, dýňovými semínky a pestem ze sušených rajčátek
9. 185-
10. Menu
11. Vepřové výpečky připravované s cibulkou, česnekem a kmínem, servírované se smetanovým špenátem, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíkem