1. Kukuřičná krémová s čerstvým chilli a smaženými kousky tortill
2. Hlavní chody
3. Pomalu dušený hovězí gulášek z hovězího hrudí, připravovaný na černem pivu, servírovaný se špekovým
4. knedlíkem, cibulkou a křenem
5. 150g Tradiční ražniči připravované z vepřové kotlety, servírované s bramborem mačkaným s máslem a
6. petrželkou a hořčiččnou omáčkou, zdobené červenou cibulkou
7. 150g Marinované kuřecí prsíčko pečené na kůži, servírované s restovanou zeleninou a kari omáčkou připravovanou s čerstvým chilli a kokosovým mlékem, servírované s jasmínovou rýží zdobené
8. sezamem
9. 150g Kančí burger gratinovaný se slaninou a goudou, servírovaný v rozpečené sezamové bulce nadívané čerstvou zeleninou, karamelizovanou cibulkou, majonézou z pečených paprik a BBQ omáčkou, podávaný se smaženými brambory ve slupce
10. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanové základu
11. Špagety aglio olio připravované s česnekem, chilli papričkami, petrželkou a bylinkami na olivové oleji, zdobené rukolou a parmezánem
12. Menu
13. Kukuřičná krémová s čerstvým chilli a smaženými kousky tortill
14. Pomalu dušený hovězí gulášek z hovězího hrudí, připravovaný na černem pivu, servírovaný se špekovým
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STROGANOFF Z VEPŘOVÉ PANENKY připravený na červené cibuli s kyselými okurkami, rajčatovým protlakem a smetanou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 7910
2. 1. KUŘECÍ PRSA PLNĚNÁ SEKANÝMI SUŠENÝMI RAJČATY A SUŠENOU ŠUNKOU, bramborová kaše se smetanou a máslem, přírodní omáčka, malý zelný salát (bez lepku) 7910