Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s vídenským
3. bramborovým salátem a klínkem citronu
4. Grilovaná vinná klobáska servírovaná s jemnou bramborovou kaší připravovanou s cibulkou a se škvarky, salátek ze zakysaného zelí
5. Pomalu dušené hovězí hrudí servírované s tradiční koprovou omáčkou, vajíčkem a houskovým
6. knedlíkem
7. Dozlatova pečená uzená krkovička pečená na cibulce česneku a divokém koření servírovaná se špenátem a smaženými bramborovými krokety
8. 150g Pomalu dušená hovězí líčka v silné zeleninovém základu s kořenovou zeleninou, bylinkami a červeným vínem, servírované s polentovou kaší připravovanou se smetanou a dýní hokaido
9. Čerstvě pečená pizza připravovaná se čtyřmi druhy sýra a rukolou na rajčatovém základu
10. 150g Filírované kachní prsíčko servírované se zeleninou ratatouille, pečenými brambory ve slupce a silnou telecí šťávou
11. Menu
12. 160g Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s vídenským bramborovým salátem a klínkem citronu
3. 2. SMAŽENÉ KUŘECÍ V PANKO STROUHANCE NA „CAESAR“ SALÁTU, smažené kuře v křupavé strouhance z bílého pečiva, římské listy s ančovičkovým dresinkem, pečivo, vejce 134710
4. 3. DÝŇOVÉ RISOTTO S HOUBAMI z rýže Arborio, italské krémové risotto s dýňovým pyré, restovanými houby, máslem a strouhaným sýrem Gran Moravia (bez lepku) 79