Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Pomalu dušený gulášek z hovězí kližky připravovaný na černém pivu, servírovaný s houskovým knedlíkem, cibulkou a křenem
4. Lasagne gratinované s tradičním boloňským ragú připravovaným ze sekaného hovězího dušeného s kořenovou zeleninou, drcenými rajčaty a červeným vínem, bešamelem, mozzarellou a goudou
5. 150g Filírované kachní prso servírované na italském rizotu připravovaném s červenou řepou, zjemněné smetanou, zdobené bylinkovým pestem a klíčky mladých salátů
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se čtyřmi druhy sýra na smetanovém základu
7. Menu
8. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM v brioškové housce s cheddarem, cibulí a polníčkem, ochucené BBQ omáčkou, chipotle majonéza, hashbrown 137910
2. 1. ZAPEČENÁ KUŘECÍ PRSA sýrem s modrou plísní a pražskou šunkou od kosti, bramborová kaše s restovanou mladou cibulkou, přírodní omáčka, malý řecký salát (bez lepku) 791012
2. FRITÁTA (v) - Fritáta z pečených brambor, brokolice, cherry rajčat, vajec, červené cibule a modrého sýra, servírovaná s jogurtovým dipem a malým salátkem