Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko servírované s mačkaným bramborem s máslem a petrželkou, žemlovou nádivkou se špenátem a silnou vlasní šťávou
3. 180g Plněný paprikový lusk mletým s rýží, servírovaný s tradiční rajskou omáčkou a těstovinou
4. nebo houskovým knedlíekem
5. 150g Kapsičky z vepřové kotlety nadívané šunkou od kosti a papričkami jalapenos, gratinované goudou a sýrem s modrou plísní servírované se sýrovo-smetanovou omáčkou a hranolky
6. Kousky pečeného čerstvé tresky servírované na tarhoňovém rizotu s restovanou zeleninou, bylinkovou omáčkou a divokou brokolici
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Mix listových salátů s mladými brambůrky, červenou cibulkou, hořčičnou zálivkou zdobený zastřeným vajíčkem a opečenou parmskou šunkou, bagetka
9. Menu
10. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko servírované s mačkaným bramborem s máslem a petrželkou, žemlovou nádivkou se špenátem a silnou vlasní šťávou
3. Kuřecí nugety marinované v jogurtu, pečené v parmazánové strouhance, na variaci čerstvých trhaných listových salátů s domácím medovo-hořčičným dresinkem
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÁ KRKOVICE NA ČESNEKU S DOMÁCÍMI ŠPECLEMI, tažená krkovice v česneku přes noc na nízkou teplotu, dušený listový špenát, u nás připravené špecle restované na cibulce 137910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KOSTKY NA PIVU S DOMÁCÍMI RÖSTI A MEDOVOU KAROTKOU, dušené kostky hovězí plece v zelenině a pivu přes noc na nízkou teplotu (bez lepku) 37910