Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Tradiční kuřecí kousky připravované s omáčkou z pečených paprik zjemněnou smetanou, servírované s bylinkovou tarhoňou s restovanou paprikou
3. Španělský ptáček připravovaný z hovězího válečku, nadívaný slaninou, cibulkou, klobásou, nakládanou okurkou a vajíčkem, servírovaný se silnou vlastní šťávou a rýží
4. Pikantní nudličky z vepřové kýty připravované s restovanou zeleninou a čerstvým chilli na rajčatovém
5. protlaku, servírované s bramboráčky
6. 150g Filet z candáta pečený na másle, servírovaný s pečenými brambůrky grenaile, grilovanou zeleninou a
7. holandskou omáčkou omáčkou
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, kukuřicí, papričkami jalapenos, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Smažené sýrové nugetky v cornflakes strouhance, servírované na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a francouzskou zálivkou, bageta
10. Menu
11. Tradiční kuřecí kousky připravované s omáčkou z pečených paprik zjemněnou smetanou, servírované s bylinkovou tarhoňou s restovanou paprikou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CHEESEBURGER, grilované hovězí mleté maso v briošková housce se švýcarským sýrem, slaninou a kyselou okurkou, rajčatovo hořčičný dip, hranolky, uzená majonéza 1371011