Pikantní drůbeží připravovaná s masem, kořenovou zeleninou, žampióny, kari, chilli, kokosovým mlékem a rýží
Pikantní drůbeží připravovaná s masem, kořenovou zeleninou, žampióny, kari, chilli, kokosovým mlékem a rýží
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Pomalu pečená vepřová plec s křupavou kůží, servírovaná se sladkokyselým bílým zelím, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíekem
3. 180g Čevab-čiči servírované se silnou vlastní šťávou a bramborem mačkaným s cibulkou a petrželkou, zdobené, cibulkou a hořčicí
4. 150g Kousky kuřecích prsíček připravované v jemně pikantní smetanové omáčce s černým pivem, česnekem a žampióny servírované s rýží basmaty
5. 150g Vepřová panenka balená ve slanině připravovaná s houbovou faší v listovém těstě na způsob Welington, servírovaná s jemným bramborovým pyré, smetanovým hráškem a silným telecím sósem
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, kozími rohy, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
7. Smažené květákové placky se sýrem servírované na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a jogurtovo-bylinkovou zálivkou bageta
8. Menu
9. Pomalu pečená vepřová plec s křupavou kůží, servírovaná se sladkokyselým bílým zelím, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíekem
2. 1. CORDON BLEU z vepřové pečeně, plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a mlékem, malý salát Coleslaw 137910
3. 2. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA V TERIYAKI OMÁČCE, podávaná na salátu z bílé ředkve Daikon, karotky, pekingského zelí a trhaných listů, sezamový dresink, bageta 13791011