Silný drůbeží vývar s masem kořenovou zeleninou a nudlemi
Silný drůbeží vývar s masem kořenovou zeleninou a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko na cibulce a kmíně, servírované s chlupatými knedlíky, sladkokyselým
3. bílým zelím a silnou vlastní šťávou
4. Špagety prohozené s tradičním boloňským ragú připravovaným ze sekaného hovězího, dušeného s kořenovou zeleninou, bylinkami a červeným vínem, zdobené rukolou a parmezánem
5. Kapsičky připravované z vepřové kotlety nadívané slaninou a chilli papričkou, gratinované goudou a sýrem s modrou plísní, servírované se sýrovo-smetanovou omáčkou a hranolky
6. 150g Řízečky z panenky smažené v parmezánové strouhance, servírované s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a brusinkami
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, sýrem s modrou plísní, mozzarellou a goudou na smetanovém základu
8. Tradiční dukátové buchtičky servírované s vanilkovým krémem připravovaným s rumem, zdobené čerstvým ovocem
9. Menu
10. Do zlatova pečené kuřecí stehýnko na cibulce a kmíně, servírované s chlupatými knedlíky, sladkokyselým
2. VIETNAMSKÉ MASOVÉ KULIČKY - Vietnamské masové kuličky z vepřového masa s citronovou trávou, koriandrem, limetou a zázvorem, servírované s nakládanou mrkví a ředkvičkou, omáčka z medu, limety s rybí omáčky, sypané kešu oříšky