1. 130g Zvěřinová jelení svíčková na smetaně s divokým koření, domácí kulatý žemlový a houskový knedlík 1, 3, 7, 9, 10, 12
2. 150g US - vepřový plátek marinovaný v pepsi-cole, zapečený se žampiony a sýrem gouda a chedar, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou a slaninou, trhaný listový saátek a naložené cibulky
3. 350g Grilovaná filírovaná vepřová panenka na špagetách, s omáčkou ze sýru ricotta, se sušenými rajčaty, bazalkou a italskou panchetou, polníček 1, 3, 7
4. 5ks Naše domácí Bavorské vdolky s povidly a šlehaný tvarohem, cukr 1, 3, 7
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a fritátovými nudlemi
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Tradiční halušky připravované s restovanou uzenou krkovičkou, cibulkou a sladkokyselým bílým
4. zelím
5. Špikovaná hovězí kýta připravovaná v silném zeleninovém základu se slaninou, servírovaná s tradiční svíčkovou na smetaně a houskovým knedlíkem, zdobená citrónem, brusinkami a šlehačkou
6. 150g Roláda připravovaná z králičí panenky balená ve slanině, servírovaná se zeleným chřestem, holandskou omáčkou a pečenými brambůrky ve slupce
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
8. Vegetariánské chilli con carne připravované s kořenovou zeleninou, kukuřicí, fazolemi, čerstvým chilli, drcenými rajčaty a čokoládou, servírované s tortillou rozpečenou se sýrem
9. Menu
10. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA NA ŠVESTKÁCH, pečená vepřová panenka vcelku do růžova, omáčka se sušenými švestkami, pečené mladé brambůrky ve slupce (bez lepku) 7910