2. Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu se slaninou a nakládanými okurkami po znojemsku, servírované s rýží
3. Přes noc pomalu tažený telecí pavouček na kořenové zelenině a černém pivu servírovaný s jemným bramborovo-karotkovým pyré, zdobené zeleninovými chipsy
4. 150g Gratinované kuřecí prso s rajčaty a mozzarellou, servírované s couscousem připravovaným s bylinkovým pestem a restovanou zeleninou, malý mix listových salátů
5. 150g Marinovaný hovězí roastbeef, servírovaný s omáčkou z hrubozrnné hořčice, hranolky a špekovými fazolkami, zdobený vídeňskou cibulkou
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Smažený nadívaný hermelín rukolou a sušenými rajčátky, servírovaný s brambůrky grenaille a bazalkovou majonézou
8. Menu
9. Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu se slaninou a nakládanými okurkami po znojemsku, servírované s rýží
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK A VEPŘOVÁ KRKOVICE pomalu pečená vepřová krkovice v hořčici, podávaná s hořčicovou majonézou, marinovanou cibulí a domácím bramborákem 137910
2. 1. SMAŽENÝ ŘÍZEK Z KUŘECÍCH PRSOU v česnekové strouhance, marinovaný v pikantní hořčici, bramborová kaše se smetanou a máslem, malý zeleninový salát 13710